local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV beidzot dzēš kanālu, pateicoties heiteriem!122

318 145

Laiks, diemžēl, ir pienācis! Heiteru iespaidā mēs izlēmām dzēst kanālu un sākt iet uz citiem mērķiem!

318 145 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

Sagribējās no spokiem skatījumus ja? Nemaz neceriet, neslēgšu jūsu video   emotion 

87 10 atbildēt

Man viens kursa biedrs stāstija, kādreiz ar šiem kojās dzīvoja. Lielākus idiotus nebija redzējis. Viens akadēmisko laikam 6 gadus jau ņem emotion  

82 5 atbildēt
Pārāk labi izklausās, lai būtu taisnība...
67 11 atbildēt

Pretīgi lasīt sīko aizstāvju komentārus.

57 3 atbildēt
Neatvēru video - nesamaitāšu tak to prieku.
44 10 atbildēt

Tāda interneta drāma ka traks var palikt  emotion 

30 0 atbildēt

Tātad sāksim, puiši. Kurā vietā es jūs nomelnoju? Kurā? Īss apraksts par visiem rakstiem:

FunFaceTV un viņu fanu analīze - visi jūsu mīnusi, kurus jums būtu jālabo. Tiklīdz jūs izlasīsiet pēdējās rindas, sapratīsiet, ka nevienu sliktu vārdu par jums neturēju.

FunFaceTV jaunatne - parādu Jūsu fanus, kas agresīvi ņirgājās par visiem, kas pasaka kaut kādu kritiku pret kanālu. Un es šeit nerunāju par truliem apvainojumiem. Rakstā aicinu rūpēties par to, lai viņi beigtu to darīt.

Pilna sarakste ar FunFaceTv. - parādu to, ko Jūs rakstāt, salīdzinot ar to, kādi Jūs esat. Vēstulē es jums rakstīju ieteikumus.

FunFaceTv lielās mutes - Parādu, kādas rupjības rakstat. Es ar to pasaku, ka Jūs mani pievīlāt. Es Jūs atbalstīju, bet ja jūs tā, tad negribās vairs to darīt.

FunFaceTV pasaka, ka spokus vajag tikai skatījumiem; ka visi šeit ir pretekļi. - šeit es pasaku, ko Jūs paši teicāt par Spoki.lv - saits, kurā var dabūt tikai skatījumus. Tāpēc arī saku, ja Jūs šeit nākat tikai dēļ skatījumiem, tad nevajag nemaz šeit rādīties.

"Ja jūs nesmējāties - tad jūs esat heiteris" Tātad drīkst būt tikai viens pareizais viedoklis? Mēs esam cilvēki, viedokļi var atšķirties.

Mans mērķis nebija panākt, lai Jūsu kanālu izdzēš. Mans mērķis bija, lai Jūs saprastu, ka lamāšanās ir bezjēdzīga. Tā kā Norberts man vēstulē teica - lamas atņem komentāram jēgu.

P.s. Ja tik ļoti tas uztrauc, tad,

Vārds, Uzvārs: Jānis Maiznieks;

Epasts: janismaiznieks@inbox.lv

P.s.s. Redziet, cik viegli iekļūt kanālā, ka pat veselu video par mani runā. Pat nevajadzēja maksāt! Pat veselu epastu un kanālu man taisījāt. Hihi.

P.s.s. Starp citu, puiši, kāpēc Jūs saviem faniem neparādat manus rakstus, kuros es esmu parādījis, kādas rupjības rakstat internetā?

38 9 atbildēt

*VIRSRAKSTS CLICKBAIT*, kārtējais tizlais joks

37 10 atbildēt

izklausās par labu lai būtu patiesība emotion 

27 0 atbildēt
Yey 1 mīnuss 😂😂😂👌
35 9 atbildēt
Nesmējos. Esmu heiteris. Heitoju fftv, jo man viņi besī. Uzskatu, ka esat lohi. Neatteiktos arī to pateikt sejā, bet tālu jābrauc un tāpat no tā nekas nemainītos.
27 1 atbildēt

domāju, ka beidzot plusu ielikšu, bet nekā, ķerat mīnusu, nav par ko 

29 4 atbildēt

Godīgi, es uz brīdi sabēdājos un noticēju. Neesmu fane, bet es negribētu, lai heiteri jūs salauž un dēļ interneta dirsējiem, kuriem šī ir vienīgā vieta, kur uzelpot, jūs pārtrauktu darīt to, kas jums sagādā prieku. Bet tomēr ir vērts padomāt par to, kāpēc jums ir tik daudz heiteri. Varbūt vajag nedaudz pamainīt savu attieksmi un video saturu? Lai nu kā, lai jums veicas! emotion

33 8 atbildēt

E-pasts: Latvijaskaralis1@gmail.com!  emotion 

25 1 atbildēt
Sen jau bija laiks, bet žēl, jo šis ir fake...
23 0 atbildēt

Dēļ tā ir jāaizvaino cilvēku, ka viņš izsaka kritiku? Neizdevies joks 10 gadniek!

12 1 atbildēt

Deģenerāti.

11 1 atbildēt

Zināju ka viss ir pārāk labi lai būtu patiesība

12 2 atbildēt
Un es jau paspēju par viņiem taisni vai sabēdāties, gandrīz vai žēl palika, kaut īsti nenoticēju visam tam stāstiņam jau no paša sākuma. emotion Tad jau te spokos vairs nebūs nekādu drāmu, ja FFTV pametīs youtube. Laikam jau šoreiz darbojas tas teiciens "Neaiztiec sūdu, sāks smirdēt". Lai gan par heiteri sevi laikam īsti nevaru saukt, viņu video noskatos reti. Un tādēļ sāk tracināt, ka, ieejot spokos, pirmajā lapā tiek rādīti raksti par FFTV, kur kārtējo reizi tiek apspriesti vai nu viņi paši, vai heiteri un kas tik vēl ne. emotion Es neeju te spokos, lai lasītu kārtējo cepšanās rakstu par viņiem, bet gan lai atpūstos. Tikai daļa rakstu parasti ir vai nu par FunFace, vai par SuperAņu, vai pokemoniem. Un nekas, ka šo komentāru nobērs ar mīnusiem. emotion
10 0 atbildēt

Pat purva vecene Inta, ir labāka par jums ! -_-

11 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »