local-stats-pixel fb-conv-api

Kā PAREIZI atpazīt melus un kļūt par melošanas profesoru!18

684 1

Tev ir apnicis, ka Saša kaimoņos melo,ka tas nav viņa suns, kas piedirš tavu mauriņu? Izlasi šo rakstu un pārliecinies pats!

684 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

ej tu nost, cik daudz lietas jāatceras, ko nevajag darīt, lai citi nepadomātu, ka es meloju tad, kad nemeloju emotion

galvu nekustināt, nemīņāties, bet pārējo ķermeni atslābināt, elpot vienmērīgi, runāt vienādā skaļumā bez vārdu atkārtošanas.

Un galvenais, neaizmirst mirkšķināt acis un turēt rokas gar sāniem emotion

35 0 atbildēt

Acimredzot visa ta ,,zinatniska,,puse nak no rietumiem, uz veco laiku (padumjas savienibas)cilvekiem tas nedarbosies. Ta vienkarsha iemesla pec ,ka cilvekiem nacas gadiem telot ,ka tic visam tam komunistiskajam stulbibam,vismaz neizradit ka netic...  Varetu palidzet 5. ,ka melis ,censhoties but parliecinoshs ,sak dot ara visvisadu info ,pie tam sak atkartoties.Vispar atpazit melus var drizak pec teksta kontroles ,jo cilveks ,kursh melo ,spiests improvizet uz atro un paris reizes uzdodot nevainigu jautajumu,var likt tam sapities pasha melos . Zinu kadu pazinju ,kam ta muldeshana ( meloshana) iet ka caureja( uznak negaidot un nevar apstaties). Ir tik riebigi klausities tadu muldeshanu ,zinot ka puse ir meli  un otra puse nav patiesiba....   burtiski. Neviens vinjam neliek melot ,nekas nav no ta atkarigs ,bet cilveks automatiski lej un lej ,paspejot par vienu tematu izlikt chetrus -piecus variantus (pasham atminja shvaka) ,tad gan ir gruti saprast ,kur tad ta patiesiba ... uzprasot tieshi ,kuram variantam tad ticet , dabusi sesto.Ar tadiem tikai minimalu kontaktu( vai 0),lai nebojatu nervus.   10. acu kontakts drizak var palidzet atklat melus, sac skatities acis, pec iespejas nemirkshkjinot,un melis saks nervozet (domat kur kljudijies) un atrak sevi nodos.   Vispar meli ir riebiga lieta ,tie iznicina uzticeshanos starp cilvekiem. Tapec nemelosim.... nemelosim bez vajadzibas...

18 0 atbildēt

He, he, visas stresa pazīmes. A stress bez melošanas nemēdz būt? emotion Neirotiķis arī normālā sarunā izskatīsies pēc melotāja, ja jātic visām pazīmēm. 

[Mani neviens nemācīja melojot likt roku priekšā mutei. Mani mācīja nemelot. emotion]

14 0 atbildēt
Pēc pieredzes varu pateikt vienu pārbaudītu veidu kā pieķert meli (tādu, kam patīk stāstīt stāstiņus, kas nemaz nav notikuši). Tad vienkārši pēc kāda laika pajautā viņam vēl par to atgadījumu vai pastāsti viņam tādu pasu atgadījumu, kas ir noticis ar tevi. Melis, kas ikdienā izdomā visādas pasaciņas savu kārtējo stāstiņu būs jau aizmirsis un nodos pats sevi.
13 0 atbildēt
Izcili, varu secināt, ka vienmēr meloju....😂😂😂👎👎👏👏
7 0 atbildēt
Aizgāju uz darba interviju (izdomāju neko nepiepušķot un teikt tikai taisnību) un reizi pa reizei, kad man uzdeva kādu āķīgu jautājumu, sāku nedaudz nervozēt un pēc brīža pieķēru sevi pie pāris punktiem, kas šeit minēti, kaut arī nemeloju. Ir jābūt ļoti prasmīgam šajā jomā, lai melotu tā, lai Tevi nepieķer un spētu justies brīvi un atslābināti tajos brīzos, kad vienkārši saruna neiet tik gludi kā Tu vēlētos.
5 0 atbildēt
Taisnība jau ir, tās ir melošanas pazīmes, bet kā jau tika minēts iepriekšējos komentāros ir dažādi faktori, kas ietekmēs cilvēku un liks veikt šādas darbības pat nemelojot un cilvēks, kurš ir iemācījies pievērst uzmanību ķermeņa valodai var ķlūdaini domāt, ka tie ir meli.
4 0 atbildēt
Visa minētā žestikulācija atbilst man, kad esmu apjukusi, brīnišķīgi emotion
3 0 atbildēt

Sanāk es nonstopā meloju, pat tad, kad saku taisnību.  emotion 

2 0 atbildēt

Esmu baigais melis,jo runājot ar cilvēku,acu kontakts vispār gandrīz nav emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Ar melošanu var labi prātu uztrenēt. Daudz jāatceras, ja gribi, lai nepieķer un beigās tāpat nav vērts. Ja nu vienīgi esi pārliecināts, ka nekad dzīvē vairs nesatiksi to cilvēku. Toties ar patiesības teikšanu ir tā, ka jāatceras nav gandrīz nekas. Tā kā dzīvot sakot patiesību ir daudz vieglāk. Paši vien sev to bedri rokam. Cik smieklīgi, tik arī bēdīgi paliek skatoties uz visiem meļiem.

1 0 atbildēt

Man nevajag šīs pazīmes, jo pēc horoskopa lielākie meļi ir skorpioni (Ne visi, jo iespējams, kāds būs aizvainots!) un mans draugs melo uz katra soļa, protams, viņš gan jau doma, ka esmu stulbs, bet es viņam neko nesaku, jo nevēlos strīda konfliktu, jo tad viņam būs smadzenes jāpiepūla uz melošanu. Šīs pazīmes liek tikai atpazīt, kad cilvēks melo. emotion  

1 0 atbildēt

Pro.

0 0 atbildēt

 emotion !!!

0 0 atbildēt
Zināšu kā melot.
0 0 atbildēt
Nav dienas, kad es nemelotu.
1 1 atbildēt

Daudz raksta komentāros, tātad mēģina kautko ataisnot, Tev 100% taisnība, vismaz, ja kāds melu, tad vismaz kāda no pazīmēm izpildās. Paldies. emotion 

0 0 atbildēt