local-stats-pixel fb-conv-api

Krievi mūs izlamā par rusofobiem un iegūst lielu atbalstu no ārzemniekiem44

127 1

Labdien, lasītāji! Nāku ar šo video, lai jūs redzētu, kā atkal mūs izlamā un izsaukā par rusofobiem. Šajā video kārtējoreiz krievi padara sevi par nabadziņiem, un mūs - par ļaunajiem rusofobiem. Tāpat daudz citu melu var sastapt šajā video.

Bet kāpēc es tad jums to rādu - gribēju papildināt šo rakstu, kurā meiteni nobloķēja youtubē, jo viņa pateica neglaimojošas lietas ebrejiem, gejiem, feministēm, bēgļiem u.t.t. Taču šim kanālam - "Russia Insider" neviens pat nepieliek pirkstiņu, lai nobanotu! Kā tas ir jāsaprot?

Tā kā avots ir REN TV, tad saprotams, ka tur skan propaganda. Bet tā, kā video ir ielikts youtubē, ir pieejamams vēl lielākai daļai skatītāju. Un atbalsts šim video ir diezgan milzīgs - 160 patīk un tikai 19 - nepatīk [skatīts 2016. gada 19. jūlijā]. Kāds pat minējis ka ir amerikānis, bet vēlētos būt krievs (apšaubu, ka viņš vispār ir redzējis ASV).

Un, ja vēlaties atbildēt viņiem, rakstiet vai nu angliski, vai latviski, bet ne krieviski. Tev nav jāsaprot viņi. Viņiem ir jāsaprot tevi.

Labi, beigšu muldēt, tā jau noguris esmu, lai veicās skatīšanās.

Ar angļu valodas subtitriem.

127 1 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Pēc tām atrakcijām ar viltotajiem čuru paraugiem olimpiskajās spēlēs kāds vēl krieviem tic? Laikam Krievija ir vienīgā valsts pasaulē, kur specdienesti ir zaguši mīzalus.

32 0 atbildēt
emotion "Ivana Bargā laikā Latvija un Igaunija bloķēja Krievijas impērijas Baltijas jūras ceļu uz Angliju." Kas viņi tur pilnīgi visi ir saspiedušies savā RenTV studijā?
23 0 atbildēt

Tas, ka man nepatīk, ka manu valsti komandē un jaucās iekšējās lietās padara par rusofobu? Tad viņi vnk ir divkosīgi pi*ari..

20 0 atbildēt

Izrādās ka Deputātam nav jāmāk valsts valoda, bet pārējiem ir jāmāk Krievu valoda. "Apsveicami".

19 0 atbildēt

Jau kad ieraudzīju diktora seju, sapratu, sākās mongoļu propaganda emotion

18 0 atbildēt

To sudu pat nevar noskatities lidz galam.Apnikusas rauduligas sudzibas ,kapec ,,nas ne ljubit,,...

17 0 atbildēt

Tik pat labi kāpēc Krievijā neviens nezin latviešu valodu? Un tā pamazām to valodu izspiež

16 0 atbildēt

Es parasti esmu nacionāli neitrāla, bet pēdējā laikā īpaši jaunieši ir palikuši agresīvi, ka pat aizrāda, ko es latviešu valodā runāju pa telefonu esot uz ielas. Man kkā sāk apnikt tā pseidokrievu agresija.

12 0 atbildēt
Es ienīstu krievus kopš dzimšanas , es nezinu pat iemeslu. Krievu val. skolā pat nezinu kā sekmīgu dabūju... Skolotāja krieviski runājit darija man tādas galvas sāpes...
11 0 atbildēt

Lūk pēc šitā video,krievus vēl vairāk neieredzu  "nabadziņi" bļ@ģ,ja nepatīk,pat piemaksāšu ,krataties uz savu matušku "labāko valsti Pasaulē"!!!

11 0 atbildēt

Saliekam mīnusus tam video.

10 0 atbildēt
Man ir krievu asinis, man radinieki ir krievi, bet viņi visi runā latviski jo dzīvo Latvijā, bet tos visus rīgas urlu kropļus es ciest nevaru.
9 0 atbildēt
Lielā Ziemeļkoreja
3 0 atbildēt

neviena vārda par to, ka krievvalodīgie te tika iepludināti SPECIāLI, tālredzīga mērķa ietvaros.ir jāsaprot lietas sakne. arī šeit dzimušie krievvalodīgie ir nekas cits, kā ilgtermiņa okupācijas utt plānu sastāvdaļa.

2 0 atbildēt

Bet krieviem ir jābūt izolētiem, šeit viņu ir pārāk daudz. Es slikti izturos pret krieviem, jo tie ir krievi, un ja krievs saka, ka ir latvietis jo piedzima šeit- aizver muti krievs! Bet ne visi ir tādi, uk nav žurnālu latviešu valodā vai pārdevējas kas runā tikai latviski, tā kā klusē uk, jo tev nav tik slikti kā latvijā ar krieviem. 

5 3 atbildēt
Nu noskatījos video. Kripatiņa taisnîbas ir, bet nu tik daudz muļķību. Sen jau zināms ka RenTv ir analogs Amerikāņu FoxNews. Par to uzvārdu tulkošanu ir kaut kā muļķīgi. Atceros kad nomira vecvecmāte (kura bija Baltkrievijas pilsone), miršanas apliecību izsniedza Latvijā. Vārds uzvārds, protams tulkots. Uz robežas Baltkrievi gandrīz nepalaida pāri. Labi ka tēvs imigrācijas dienestā strādāja visu korekti paskaidroja un beigās palaida.
1 0 atbildēt

Krievi kā tādi netraucē. Bet gan tā attieksme ir smieklīga, nu kur vēl stulbāk?

1 0 atbildēt

Tīra hu*opogranda

1 0 atbildēt

Jā ļoti daudz amerikani atbalsta Putinu, jo viņš ir īsts līderis kas aizstāv Ruslandi (it īpaši Donald Trump fani).. Nejau kā Obama vai Vējons (nestāstīšu kapēc meklējat paši - Obama policies, Obama muslim, Obama refugee policies) kas importē miljoniem Islamistu un cita veida immigrantus, utt..

1 0 atbildēt
Man vienalga propoganda vai nē un ja tāds termins kā "rusofobs" pastāv, tad esmu tieši tas, sit mani kaut nost, bet es(jā, manuprāt') uzskati, ka pie visām latviešu neveiksmēm ir vainīga tikai krievu nācija. Katrā tautā savu s*du pietiek teiksiet? Neesmu vispār normālu krievu saticis ever... Visi kā viens ir debīli.
1 1 atbildēt