local-stats-pixel fb-conv-api

ĶĪNA: olimpieši caur asarām.31

597 0

Kā ķīna trenē olimpiskos čempionus?

597 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
nav vērts. ja bērns vēlas tiešām būt sportists, tad lai to pielieto kā aizraujošu hobiju, nevis mokošu slodzi.
37 0 atbildēt

nu ja ir slima tauta tad ir emotion Protams vajag trenēties utt bet nu ja 5-6 gadu vecumā tu tiec "spīdzināts" tad nafig to apaļo štruntu vajag! 

25 0 atbildēt

Atlēti labi zin, it īpaši pasaules klases, cik svarīga ir atpūta . tāpēc ļoti, ļoti apšaubu 24/7 . Kostja Czju gulēja ārkārtīgi daudz - kārtīgs miegs pa nakti, vairākas reizes pa dienu. un tas bija viens no neatņemamajiem elementiem viņa sasniegumos.

16 0 atbildēt

Protams, ka ir vērts.

Jācīnās par uzvaru, VIENMĒR. Ja negribi uzvarēt, tad nafig tas ir vajadzīgs? Ja negribi uzvarēt, tad nevajag iet profesionālajā sportā. Tapēc nevaru saprast LV sportistus, kas izcīnot kaut kādu vienu uzvaru, atslābinās, jo viss ir izdarīts. Un kā var būt mērķis hokejā - "palikt A grupā". PRIEKŠ KAM? Ja negribi kļūt par čempionu, ej mājās un dzer alu. Ej strādāt kaut kur, bet vakaros ar čomiem aizej un uzspēlē.

Profesionālam sportistam sports, tas ir darbs. Nevienam nav vajadzīgs sportists, kurš skrien. Ir vajadzīgs sportists, kurš ir labāks par citiem. Viņam par to maksā naudu. Kas būs, ja automehāniķi sāks strādāt pēc principa "galvenais, lai detaļa nenokristu 100 metrus", vai galdnieka mērķis būtu "galvenais, lai turētos kaut kādu gadiņu".. utt.

16 2 atbildēt
Viņiem liek darīt to, ko trenneri nekad nav darījuši.. Tāpēc tie arī nesaprot cik tas ir grūti.
9 0 atbildēt
Nākotnē viņi būs pateicīgi tiem treneriem . Labāk lai viņi sēž dīvāna un rij kā cūkas?
8 2 atbildēt

Žēl jau ir to mazo ķiparu bet kā saka : grūtības mūs dara stiprākus!+++

8 3 atbildēt

Būtu labāk mācījušies darīt kaut ko lietderīgu.

5 0 atbildēt

Bernu izmantoshana sporta nav nekas jauns.Ari agrak tas tika darits ar labiem panakumiem un turpinas tagad.Galvenais rezultats ,bet lai to sasniegtu ,jasak pec iespejas agrak.Kads laikam vel atceresies tos laikus ,kad par makslas vingroshanas augstaka kaluma medaljam cinijas PSRS un VDR sportistes,bija gan vel pa vienai otrai ari citu valstu parstavei,ka Nadija Komanetshi,kas megjinaja pacinities ar vinjam. Tur bija videjais vecums ap15gadiem,baigas nu sievietes... izdreseti ,samociti berni.  Kad jau ta visa socialisma valstu sistema saka brukt ,atklajas interesantas lietas ,par to pashu VDR piemeram. Vinjiem ari ta sporta sistema bija ka fabrika ,ar slegtam nometnem un slepenibu ka pretizlukoshanas dienesta.Vacu sporta medikji bija izpunktierejushi ,ka paaugstinat rezultatus ,nenokljustot dopinga skandalos .Vinji izmantoja dabas likumu ,ka sievietes organisms gatavojas berna iznesashanai,kljust specigaks... Atlika  tikai precizi izrekjinat laiku lidz olimpiadei,pasaules chempionatam utt. un tad treneris ta teikt ,apvienoja patikamo ar lietderigo ,un sportiste uz sacensibu laiku bija dabas dopinga ietekme... Ar tam blakusparadibam,toksikozem utt. vinju medikji prata tikt gala. Sacensibas beidzas ,jauna chempione iztaisija abortu un viss ok. Galvenais ,to tak vareja(un darija)atkartot ... uz nakoshajam lielakajam sacensibam. 

4 0 atbildēt

Tāds ir režīms. Protams, treniņi ir tikai aisberga redzamā daļa. Ķīna, Krievija un ASV ir lielākais farmakoloģijas noieta tirgus pasaulē. Modernie preperāti sniedz fantastiskus rezultātus...

3 0 atbildēt

tur viss ir normāli!

1 0 atbildēt

Pietika ar pirmo bildi,pat lasīt nav jēgas.

0 0 atbildēt
Vienkārši slimi. Ok, jātiecas uz uzvaru, bet ne jau tik pārspīlēti drastiskš veidā. Bērniem jāļauj izbaudīt bērnību. emotion
0 0 atbildēt

Profesionālais sports tikai un vienīgi kropļo cilvēkus ka morāli tā fiziski. 

To tāpat kā cirku neskatos un neiesaku citiem darīt. 

1 1 atbildēt

sūda sports, kur trenējas vairāk par 40 min dienā, nekad nebūs tā vērts. Ja vien tā nav pieauguša cilvēka izvēle- no 18 gadu vecuma!

0 0 atbildēt

PSRS un Krievijā  tāpat trenēja, nu un nedaudz steroīdus....

0 6 atbildēt