local-stats-pixel fb-conv-api

Kādi īstenībā ir interneta troļļi?33

570 8

Ja tu šobrīd esi ienācis spokos, šajā Kalena rakstā, tu, visticamāk, esi pazīstams ar internetu – tas ir pilns ar informāciju un vienreizējām kopienām. Bet, tāpat kā jebkurai citai foršai un maģiskai vietai, tam ir savas tumšās puses.. pat savi troļļi. Vārds ''troļļošana'' tiek izmantots, lai aprakstītu daudz dažādas situācijas. Kodolīgi sakot, tas ir kad kāds publicē komentāru/s, lai izjauktu kādu sarunu internetā.

Ne visi troļļi ir slikti! Bet gandrīz. Dažreiz tie ir vienkārši prikolīgi un nekaitīgi, kā, piemēram, leģendārā spoku ResnāBella, kur cilvēks aiz bezdarbības publicēja interesantas lietiņas. Bet citi troļļi var radīt lielāku kaiti. Iespējams, tu būsi dzirdējis brīdinājumu ‘’Nelasi komentārus!’’, lai izvairītos no potenciāli agresīvām situācijām internetā. Bet kas vispār ir šie cilvēki, kas troļļo internetā un kāpēc viņi dara to, ko viņi dara? Kas notiek troļļa galvā?

570 8 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Daži raksti patiešām interesanti , bet kāpēc viņi nav topu pirmajās vietās izpildījuma ziņā es nezinu. Tekstu nav pārmērīgi daudz un lasīt arī itkā ērti - nav simts un viena drukas kļūda. 

22 0 atbildēt

Man likās, ka par troļiem nekļūst! 

Par troļiem PIEDZIMST!

19 2 atbildēt
Troļošana spēlēs ir vienīgā jautrā lieta ko tur darīt :')
12 0 atbildēt

Es laikam nekad nevarētu troļļot. Es jau sajūtos slikti līdz ko uzspiežu mīnusu rakstam vai komentāram. Kur nu vēl rakstīt naidpilnus komentārus vai vēl vairāk.

12 0 atbildēt
No spokiem te viens varētu sevi atpazīt...
12 0 atbildēt

Trolli ir mistiskas radibas, kuras mit Skandinavijas kalnos.

7 0 atbildēt

Esi tomēr pacenties, plusiņš!

5 1 atbildēt

Labrāt gribētu nelielu paskaidrojumu no tiem, kas izveidoja jēdzienu "kremļa trollis." Manuprāt, t.s. "kremļa troļļi" nemaz neatbilst interneta troļļa definīcijai, jo trollim,

pirmkārt, nemaksā par viņa darbu (ja vispār maksā);

otrkārt, nepublicē komentārus, no kuriem neiegūst baudu.

Līdz ar to varu teikt, ka jēdziens "kremļa trollis" ir mēdiju ieviest apzīmējums pretvalstiski noskaņotām personām, kurš radīts, neizpētot interneta troļļa definīciju.

6 2 atbildēt
Ko darīt, ka es esmu gudrāks nekā pārējie?
7 4 atbildēt

Daudzi jauc troļošanu ar parastu sarkasmu, un vispār šis rkasts ,šķiet, nāk no kaut kādas 3 paudzes feministu lapas, kur internetā visi ir abižoti

3 0 atbildēt

 "INTERNETA DISINHIBITĀCIJA" emotion 

3 0 atbildēt
Es tikai troļoju spēlēs, ar mērķi mazajiem beigt spēli uzkatīt pa dzīves neatņemamu sastāvdaļu...
4 1 atbildēt
Es personīgi troļļoju nepārtraukti - tas uzlabo garīgo , ļauj pasmaidīt... Pa sīkumiem , kad citi sāk ārdīties... Ahh cik labi pasmiet var emotion
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Maziņš biju trollītis Mumijs tagad Mumis 👀
1 0 atbildēt

Viens raksts ko atveru pec dazu dienu ilgas atpusanas no spokiem tiku lidz 2 lapa 1/3 , net tad paradijas daudz teksta, nolemu iet turpinat spele kaitinat citus. 

DESAAAAAAAAAAAAAAA....

2 1 atbildēt

Kad to pašu kāds saka dzīvē, tad viss ok - vai nu joks smieklīgs vai nē. Tikko kā to pašu ieraksta komentārā, tā uzreiz trollis. 

Bet labi..ne tāpēc es te ierados..es ierados, lai KALENAm pateiktu, ka....I AINT YO MAMA, BOYYY I AINT YO MAMA NOOO!

7 6 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Inteneta nav tolllu  emotion 

4 5 atbildēt