local-stats-pixel fb-conv-api

Spāņu labākais matadors pūļa priekšā tiek sakropļots līdz nāvei60

369 1

Spāņu labākā matadora sieva lūkojās šausmās, kamēr bullis viņas vīru saplosīja līdz nāvei festivāla laikā austrumu Spānijā. 29 gadus vecais Viktors Barrio no Segovijas cīnījās ar bulli Teruelā, Aragonā, kad bullis pilnā ātrumā iedūra savus ragus viņam krūtīs.

369 1 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000
Cilvēks pats apzināti riskē ar savu dzīvību brīdī kad nostājas pretī dzīvniekam, kas var būt pat ļoti agresīvs. Ko es gribu pateikt? Nevainojiet komentāros bulli, cilvēks pats vainīgs.
64 0 atbildēt
Brīnišķīgi! Nav ko mocīt buļļus. Sen Spānijā runā par to ka šis idiotiskais pasākums ir jāizbeidz. Varbūt beidot tiks pieliks punkts šai dzīvnieku mocīšanai.
58 2 atbildēt
Tā ir spēle ar nāvi. Pēc šīm spēlēm parasti izdzīvo tikai viens vai bullis vai cilvēks. Parasti tas ir bullis kas cīņas beigās tiek nonāvēts. Šoreiz uzvarēja bullis.
50 0 atbildēt

Reiz skatījos dokumentālu filmu par vēršu zīņām, tur jau pirms cīņām tie dzīvnieki tiek spīdzināti, lai būtu īpaši agresīvi. Skaitās civilizēts pasākums? Rietumeiropas kultūra? Tīrākais barbarisms =[

47 1 atbildēt
Godīgi sakot viņš to bija arī pelnijis!!! Un visi pārējie "matadori" arī!!! Cik stulbam cilvēkam ir jābūt lai ko tādu vispār izdomātu un kur nu vēl skatītos un atbalstītu!Cik "jauki" un "interesanti" ir skatīties kā dzīvnieks sāpēs mokās.Nesaprotu kad vienreiz to aizliegs. Un tās stulbās "tradīcijas" vispār kautkāds murgs!!!
40 1 atbildēt
MJ avatarsMJ

Pelniiti!! Nav ko nabaga dzivniekus mocit!

37 1 atbildēt

Nu nav žēl man viņa

30 0 atbildēt

Manuprāt, tā ir viena necilvēcīga un nežēlīga izklaide.

Kautgan, mazliet sasmējos par variantu ''Es atbalstītu, ja vērsim un cilvēkam tiktu dotas vienādas iespējas.''. Tādā gadījumā lielākoties uzvarētu bullis, ne cilvēks.

28 1 atbildēt

Bullim praktiski nav nekadu izredzu, tam pirms korridas divas dienas nedod dzert un tieshi pirms izlaishanas laukuma atljauj sadzerties cik lien...  Matadori zin ka bullis ,dodot triecienu ar ragiem ,aizver acis un tas atstaj iespeju izvairities .Kad zini visas tas nianses ,vairs neliekas nemaz tik liela ta cilveku ,,varoniba,, .Labprat redzetu ,ka varonigie spanju toreadori izietu pret kadu musu vaislas bulli( bez rinkja deguna), smaka butu vel ta ...no piedirstam biksem.

24 0 atbildēt

Tā ir tīra dzīvnieku mocīšana. Un nesaku, ka tas nav traki, bet viņš pats apzināti to dara un riskē ar savu dzīvību, tā kā, pašsaprotami, ka tā varēja notikt. Cerams, šis kaut ko virzīs uz priekšu šī pasākuma aizliegšanā.

22 0 atbildēt

Skumji,bet nav ko dzīvniekus kaitināt. Un pēc tam vai vai,tas caurdurts,tas saplēsts. Tapēc nefig spēlēties ar māti dabu. Paši vainīgi!!!

21 0 atbildēt

Dabūja ko pelnījis.

19 0 atbildēt

KARMA

16 0 atbildēt
Negribas jau tā teikt,bet viņš bija to pelnijis.Tagad noteikti pus Spānija ir šokā un sēro par notikušo,bet,kad tiek spīdzināti simtiem dzīvnieku,lielākai daļai ir gluži vienalga.
16 1 atbildēt

Ļoti labi, beidzot arī bullis uzvarēja.

14 1 atbildēt
Šoreiz gaļa uzvarēja!
11 0 atbildēt

Man liekas vienīgais ,,akceptējamais,, pasākums ar buļļiem varētu būt - buļļu skriešanās sacensības, kur uz ielas pirms pūļa tos izlaiž un tad katrs skrien kur kājas nes.

9 0 atbildēt

Pats vainīgs, nav ko nodarboties ar šādām riskantām lietām. 

9 0 atbildēt

Bet viņš jau netika ''sakropļots līdz nāvei.'' Jā, viņam iedūra ar ragiem, bet ne jau sakropļoja emotion 

8 0 atbildēt
Lai jau. Par ko tad nevainīgam vērsim tik cietsirdīga nāve? Visus šitos idiotus uzdurt. Spēlējas ar nāvi un dzīvas radības ciešanām.
8 0 atbildēt