local-stats-pixel fb-conv-api

Puisis atcēla randiņu, meitenes atbilde nones jumtu10

159 29

Dārgie, kungi. Lūdzu šo rakstu uztveriet kā mācību, kāpēc nevajag atcelt randiņus pēdējā minūtē! Meitene taču tā centās, tā centās, bet viņš, nekauņa!

159 29 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Tu esi jocīga.. patiešām. Kā jau pieminēja, nekas īpašs. Kāds sakars šo likt kā rakstu? Neredzēju tur nekādu mācību..

60 0 atbildēt

nekas īpašs. 

44 0 atbildēt

"Īstenībā šī sarakste ir ļoti labs iemesls kāpēc pasmieties, šī meitene situāciju pārvērta sev par labu, jo tagad viņa ir spicākā meitene rajonā! Un kādam varbūt skauž." - Vai kāds, lūdzu, var izskaidrot to kas te ir rakstīts? Kas ir smieklīgs? Kas viņai no tā labāks? Kā kļuva par spicāko? Un kas tur ir ko skaust?

41 0 atbildēt

Viņa reklamē savu izskūto vāveri? emotion 

31 0 atbildēt

šāds sūds spokos jau ir pārāk daudz, vai cilvēkiem ir tik ļoti daudz brīva laika, ka var atļauties tādu mēslu rakstīt un likt spokos ? nožēlojami

27 0 atbildēt

Nekad neesmu sapratusi, kādēļ cilvēkiem tik ļoti patīk savu dzīvi reklamēt sociālajos tīklos. Jo visbiežāk tur nav ko redzēt, vai arī tas ir kaut kas apkaunojošs. No rīta pamostas - acis vēl aizpampušas, bet jau ķer telefonu, lai uztaisītu selfiju un ieliktu instagramā - kuram tas interesē? Kad kaut ko ēd tas, protams arī jāieliek internetā, es nerunāju par to ja esi aizgājis uz restorānu. Es personīgi lietoju tikai graudiem.lb, lai kādu apsveiktu jubilejā vai citos svētkos un paskatītos galerijas vai arī ja ir pavairāk laika paspēlētu biljardu vai snūkeru. Facebook esmu tikai teorētiski, tāpēc, lai varētu ieiet kādā lapā, kur vajag piereģistrēties.

Runājot par šo rakstu - kāpēc meitenei vajadzēja šo publicēt kaut kur tālāk? Kuram interesē, ka viņa ir noskuvusies un saziedusies ar eļļu? Jāskujas būtu ne tikai ejot uz randiņu!

18 0 atbildēt

 emotion 

15 0 atbildēt

Tāda džūsīte, es jau sen palagus būtu uzklājis!  emotion 

8 0 atbildēt

Smieklīgi? Ha... hāaa

5 0 atbildēt