local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpumi par citplanētiešiem - svešo vēstījumi 2!37

419 5

Izlasi pirmo daļu - Noslēpumi par citplanētiešiem - svešo vēstījumi

Visi svešo vēstījumi nav tik mīklaini kā Rendlšemas incidents, dažus var apskatīt ikviens.

Apļi labības laukos fascinē ekspertus jau kopš 1970. gadiem. 20. gadsimta beigās tie bija fiksēti 26 pasaules valstīs. Tie parādās ātri un noslēpumaini, bieži tiem ir sarežģīts dizains.

Ko ģeometriskās formas mums vēsta?

419 5 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Ir diezgan reāli pieņemt, ka nekādas evolūcijas nekad nav bijis. Mēs esam izaudzēti mēģenēs, laboratorijas ārpus mūsu esošās planētās. Zinātnē mūs un mūsu planētu dēvē par Visuma anomāliju, jo šeit ir ideāli apstākļi priekš dzīvības triljoniem zvaigžņu gadu rādiusā ( runājot par triljoniem. Kopš kura laika uz Zemes dzīvo 7 TRILJONI cilvēku?) un mūsu Saules sistēma arī ir unikāla... Ir ļoti daudz tukšumu mūsu izcelšanās vēsturē, ļoti lieli caurumi, leģendas un teorijas. Mēs ne parko nevaram būt pārliecināti ar tik mazu zināšanu kravu. Mēs pat nezinām vai Marss kādreiz zaļoja un tur bija pilns saprātīgas dzīvības vai nē un kur tā palika, kas notika mūsu Saules sistēmā?
23 1 atbildēt

daži elementāri fakti:

1) Visuma apjomus reti kurš cilvēks spēj aptvert un iztēloties. Lai gan tas ir galīgs, cilvēka prātam tas ir bezgalīgs.

2) Šajos nebeidzamajos plašumos ir tikpat nebeidzams skaits, zvaigžņu, planētu, ķīmisku reakciju utml.

3) Pavērojiet, ko cilvēki ir sasnieguši pēdējo 100 gadu laikā uz mazās zemes. Visuma plašumos miljons gadu ir sīka vienība!

secinājumus variet izdarīt paši un tie diezvai sasauksies ar rakstā izklāstīto tematiku.

9 0 atbildēt
Cik rakstu ir jāizlasa, lai kaut ko tādu uzrakstītu? Šis redaktors to ir izdarījis emotion
8 0 atbildēt
Red pill or Blue pill ? 😊
3 0 atbildēt

1. Tas viss ir pilnīgas blēņas. 

2. Dzejnieki, filozofi, sapņotāji, stāstnieki ir vienmēr pastāvējuši. Izskaidrojums akmeņiem. 

3. Nav nekādu signālu.. ir protams, iespējams, bet tiem tusētājiem pie radariem ir tāds boredoms, ka nodarbojas ar halucigēnu vielu degustācijām. Un izdomā pasakas tam, ko nevar izskaidrot. 

4. Ja cipīši gribētu atstāt kādu ziņojumu, tad būtu to izdarījuši saprotamā valodā attiecīgajām personām. Domā, ka viņi spējīgi gaismas gadus atceļot, bet nav spējīgi izfunktierēt kā sazināties ar mums? 

5. Ko mēs zinām ko var un ko nevar evolūcija izskaidrot, ja mēs paši no sava DNS sūdu ko saprotam. Dod tam laiku, neraksti blēņas. 

6. Un vēlreiz, nav nekādu mīļaisd vēstījumu no ārpasaulēm. Ceļotāji un stāstnieki, filozofi, dzejnieki, sapņotāji, sēņu rinēji un citi sūdi.  

7. Ja cipīšiem ir kādi nodomi attiecībā uz mūsu planētu, tad lūk iespējamie scenāriji. 

a) Sūds no viņiem palicis pāri un slepenībā gaida uz mūsu tehnoloģijas augšupeju, sagaidīs attiecīgo leveli, palaidīs bioloģisku ieroci, lai noslauka cilvēci, nosēdīsies, salvagos vajadzīgo tehnoloģiju, lai tiktu prom vai ievāktos uz dzīvi šeit un atjaunotu populāciju. 

b) Uzrauga mūs, lai neizpostām savu planētu. Esam vienīgā viņiem tik ļoti tuvā apdzīvojamā, rezerve, gadījumam, ja kas notiek ar viņu pašu planētu. Tad viņie ievāksies te. 

Lūk jums visas atbildes, beidziet sapņot. 

3 0 atbildēt

Kalens ir svešzemietis

2 0 atbildēt
Ja,kā citi saka citplanetiesu nava,tad kas taisa šis sarežģītās piktogrammas(apli labības laukos) tie,kas nezin palasiet informaciju par piktogrammām.Cilvēks nevar izveidot tadus zīmējumus,tik sarežģitus un precīzus tik īsā laika NENOLAUZOT NEVIENU LABIBAS STIEBRINU!LABIBA IR TIKAI NOLIEKTA VIENA LIMENI.Ja nav citplanetiesi tad ka veidojas sie zimejusi?
2 0 atbildēt

Kādreiz ticēju, ka mūs radījuši citplanētieši...bet gadiem ejot aizvien vairāk liekas, ka mēs esam vienkārša datorspēle kādas civilizācijas sistēmās...pārāk daudz, kas liekas pārāk neizskaidrojami.

2 0 atbildēt

Nenoliedzami, ka ir dīvaini, ka mūsu planēta ir vienīgā Saules sistēmā uz kuras norisinās dzīvības pazīmes. Protams, nevēlamies būt vieni, tapēc domājam dažādus konspirācijas teorijas. Ir labi prātot un filozofēt.

2 1 atbildēt

Marina Popovicha nav,,slavena krievu kosmonaute,, .Krieviem vispar bija divas sievietes kosmonautes ,Valentina Tereshkova un Svetlana Savicka(aviacijas marshala meita) .Popovicha gan bija sievieshu grupas ,kosmonautu kandidatu sastava ,bet talak netika.Kosmonauti skaitas tikai pec piedalishanas misija. 

1 0 atbildēt

youtube ir kanāls tvkaste tur raidijumi,ļoti interesanti!!!!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

emotion"masu genocīds" genocīdi mēdz arī nebūt masu?

0 0 atbildēt

es zinu kas esi tu tu esi mans pomskis kas dzīvo manā pagalmā kur tu paliki un aa es tevi nosaucu par kalenu  emotion 

0 0 atbildēt

Dievs radīja Pasauli 7 dienās un viss emotion 

2 2 atbildēt

Labs raksts,Kalen.

0 4 atbildēt