local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Zviedrijā cīnās pret izvarošanu?21

165 5

Daudziem ir zināms, ka kopš nelegālo migrantu ieplūšanas Zviedrijā, valstī ir sākusies noziedzības un izvarošanu "epidēmija".

Pastrādāto noziegumu skaits ir pieaudzis par 300%, bet izvarošanu skaits ir pieaudzis par 1500%.

Bet Zviedrijas policija ir nolēmusi likt izvarošanas "epidēmijai" punktu.

Kādā veidā?

[Plašāk par visu var izlasīt spiežot uz "hyperlinkiem" vai raksta beigās uz avotiem]

165 5 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Vikingiem būtu kauns par to, ko zviedri ir kļuvuši tagad...

43 1 atbildēt

Tā ir ka pie varas pielaiž visādas feministes un liberāļus... 

37 3 atbildēt
Atceros kā lasīju, ka aktīviste par bēgļu tiesībām tika brutāli izvarota un nogalināta no melnādainā.
32 1 atbildēt

Kastrēt pirms ielaist valstī un problēma atrisināta. emotion

24 1 atbildēt

In 1975, the Swedish parliament unanimously decided to change the former homogeneous Sweden into a multicultural country. Forty years later the dramatic consequences of this experiment emerge: violent crime has increased by 300%.

If one looks at the number of rapes, however, the increase is even worse. In 1975, 421 rapes were reported to the police; in 2014, it was 6,620. That is an increase of 1,472%.

Sweden is now number two on the global list of rape countries. According to a survey from 2010, Sweden, with 53.2 rapes per 100,000 inhabitants, is surpassed only by tiny Lesotho in Southern Africa, with 91.6 rapes per 100,000 inhabitants.

13 0 atbildēt

1. Varēji norādīt to, ka izvarošanas jēdziens SWE ir daudz plašāks nekā citās valstīs. Pēc SWE likumiem, draugs skaitās izvarojis draudzeni, ja tā pēc seksa sadomā, ka to nemaz nav gribējusi. Tas daļēji izskaidro izvarošanas gadījumu pieaugumu. Latvijā bija iniciatīva ieviest Krimināllikumā normu, kas paredzētu kriminālatbildību par to, ka seksuāls akts ir izdarīts izmantojot autoritāti vai uzticību. Do you see where this is going? 2. Ha, no bildes šķita, ka veids kā cīnīties ir saķēdēt meiteni ar savu draugu kopā. Bet bez bēdu - draugu izvarotu pie reizes!

9 0 atbildēt

Nevajadzej musu legionarus aziatiem  izdot.Tagad atstrada karmu...    Ak ,ja vikingi ... virs vinju baznicas esot bijis uzraksts- dievs glab mus no kurshiem un mera... Un vel dzirdets ,ka kurshi vairakkart nosvilinajushi vinju galvaspilsetu, tapec shamejie pabaidijushies to atjaunot taja pat vieta,iesviedushi balki jura(ezera ?)un celushi jauno pilsetu kur tas piestajis krasta.Stok -balkis,golm-kalns(paugurs ?)...Stokholma.

8 0 atbildēt

1. Džekam ari tāda aproce, laikam jau ar pa pakaļu dabujis.

7 0 atbildēt
Vajag aproces ar emergency signālu ar gps koordinātēm (piemēram automātiski nosūta sms ar informāciju uz tuvāko iecirkni ). Ieviest stingrus likumus ar lieliem sodiem par viltus izsaukumiem. 👍
4 0 atbildēt
Ieniisty tos netiiros izvarotaajus, kuri salauz meitenju dziives....
4 0 atbildēt
Vajag nevainības jostas
2 0 atbildēt
Tu iepazinies ar materiāliem, par izvarošanu? Rietumvalstīs frāze - "tev skaistas krūtis" traktējas kā SEKSUĀLA UZMĀKŠANĀS. Es reiz redzēju vienu tā saucamo " izvarošanu"- stāv sieviete, bet aiz viņas ' melns pērtiķis, kas kratās it kā nodarbotos ar seksu. Viss. Tā bija izvarošana. Es neaizstāvu tos pērtiķus, tieši otrādi - bēgļiem vieta cukurniedru plantācijās. Bet bieži dažādas organizācijas pret imigrantiem cīnās arī ar pārspīlējumu palīdzību. Tas ir labi, bet nevajag žēloties un raudāt cik visd ir slikti, un neviens neko nedara.
2 0 atbildēt
Visi kko cepjas. Bet vismaz aproces labas 😂
1 0 atbildēt

Idiots vai izliecies? Ja tādā garā turpinās, drīz tur zviedru gandrīz nebūs! Manuprāt, viņiem vispār nevajadzēja pieņemt šos tarakānus, bet gan pamēģināt atjaunot savu genofondu.

0 0 atbildēt

Nezinu, kāpēc Tev tos mīnusus salikuši, bet Tev taisnība ir. Man rados ir Somi. Esmu bijis pie viņiem "laukos" kur viņi arī daudz neslēpj to. Jo Teiksim ~30km rādiusā dzīvo kādas saimes astoņas, no tām - lielākā daļa ir māsas un brāļi-māsu brāļu bērni, kuri kopojas pēc tam otras saimes māsu brāļu bērniem. Viņiem tas ir normāli un taisnība, ka viņi ir priecīgi par katru iebraucēju no Eiropas, kurš varētu dod labus pēcnācējus - paretinot viņu incesta sekas.

0 0 atbildēt

Nekad neatbalstīšu izvarošanu un tos lumpeņus, kas to dara. Bet paskataties no otras puses, kādas meitenes/sievietes ierodas uz tādiem pasākumiem?! Pārmālētas, pushup pupturos vai kā jau iecienījuši daudzas - silikons, apspīlēti šortiņi vai svārciņi, kas vairāk atgādina liela izmēra jostu - kura reāli tik aizsedz nabu, bet dirsa spīd laukā pa visām malām. Un vēl, ne jau viņas iet uz tādiem tusiņiem, lai mierīgi pavadītu laiku, bet lielākā daļa arī iet ar mērķi atvilkt pēc pilnas programmas - tātad savaldzināt kādu džeku, kurš viņu aptekalēs, izmaksās dzērienus.... bet nu jā, ir jau arī veči, kas pēc tā visa redzētā un izjustā arī mēdz nenovaldīties...vai arī nesaprast tādas meičas vieglo uzvedību alko reibumā.....   Tas pats kā te daudzas caciņas nesaprot, kāpēc uz viņām skatās veci onkuļi... tas nekas, ka mazā caciņa 14gadus veca, to neviens onkulis neredz zem kilograma špakteles un mākslīgi radītu iespaidu par brieduma gadu sievieti. Un šādi notikumi jau tagad ir ikdiena un uz labo pusi toč neies, pietiek paskatīties ārā pa logu, kā tagad visi tīņi ģērbjas un uzvedas.

10+ gadi, jau sūc aliņus sēžot viens otram klēpī, aprunā kas ar ko mīsījies un kurš ar kulu labāk mīcītos.  Es tiešām nenožēloju, ka man bija normāla bērnība. Es vēl līdz gadiem 13it smilškastē būvēju robotus, kurus pēc tam ar čomiem nīcinājām - metot pa tiem akmeņus, katru vakaru mājās nācu ar netīru muti un pilnām ausīm smilšu! emotion

0 0 atbildēt
Turēt slēgtās nometnēs. Karš beidzas -> atpakaļ!
0 0 atbildēt