local-stats-pixel fb-conv-api

Super Aņa exposed161

309 40

Čau, Super Aņas fani! emotion Šeit varam redzēt super aņas attieksmi pret youtubu.

Otra meitene ir viņas māsa, kas raskta viņai!

309 40 161 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 161

0/2000

Zin' kas notiek, ja sūdu baksta? Tas sāk smirdēt vairāk..

179 0 atbildēt

Jāsagatavo popkorns, droši vien drīzumā sāksies visu šito puņķaino Latvijas, tā saucamo, jūtūberu razborkas. Varēs ieņirgt gan par puņķutapām, gan par viņu fanu pūlciņiem.  emotion 

123 1 atbildēt
Kā var nesaprast, ka nav jau vaina tajos latviešos. Tik bieži tiek uzsverts, ka krievu tautības cilvēki viņu neapsmies. Atmostās tauta. Aņa sevi pataisa par apsmieklu nejau dēļ izskata vai kā dēļ ārēja. Viņa sevi parāda, kā sīku, egoistisku princesi. Kam patīk iedomīgi izlēcēji? Tur pat nav izlekšanas, tas vienkārši ir bezsakars. Ar kuru galvu Tu Aņa domāji, ka ļāvi, lai tā sīkā norāda uz māju, kurā Tu dzīvo? Kādēļ Tu stāsti to, kurā skolā Tu mācies? Tev nav bail no pedofīliem un visādiem maniakiem? Aņa sevi ir padarījusi par vieglu mērķi. Un kur viņai ir garantija, ka kāds no viņas 'faniem', ar ko viņa čato, nav kāds četrdesmit gadīgs izvirtulis?! Es visus šos komentārus rakstu, jo negribu pēc nedēļas lasīt ziņās, ka mūsu 'popzvaigzne' ir izdarījusi pašnāvību, izvarota utt.
84 0 atbildēt

...........vakar es raudāju naktī un viņi mani mierināja.............  emotion 

77 0 atbildēt

Kill it before it lays eggs

78 2 atbildēt
Drīz mēs redzēsim šādus tekstus vēstures grāmatās:"2016.gadā Latvijas Youtube auditorija uzsāka apvērsumu pret latviskajiem "jūtūberiem" un kopā ar apvērsumu uzsākās reformācija, kura skāra visus nepilngadīgos "jūtūberus" un to nekvalitatīvos video."
65 0 atbildēt

dusmojos uz sevi, ka visu izlasju un izsviedu laiku vējā!!!

63 0 atbildēt
Tagad parunāsim nopietni. 1. Pietiek viņu izsmiet, ja jūs viņu izsmejat neesat labāki par pēdējo sūdu. 2. Nepatīk, ka viņa liek spokos savus video? Neskaties tos un viss, ignorē. Kā pamanījāt komentāri neko nedod. 3. Visi sarkasma meistari - izbeidzam. Jūs esat tie, kas liek nabaga meitenei visu šo turpināt. 4. Nepievēršam uzmanību un tas viss pāries kā nebijis. Savādāk es tiešām nezinu kas te notiek. Bēdīgi skatīties uz to, kā spoki pārvēršas par kaut kādu youtuberu saietu un heiteru mājvietu. Agrāk te bija tik daudz kā interesanta. Tagad uz katra soļa Aņa - pat raksti PAR Aņu. No sākuma bija jautri, bet nu jau tas nopietni kaitina. Iesaku ignorēt, tikai tā mēs varēsim atgriezties pie ierastās spoku ikdienas (ja vien kādam tā pietrūkst) un izārstēties no šīs šausmīgās slimības.
55 0 atbildēt

Es nesaprotu, ko var ņemties. Nu tak lai meitēns ņemās un darās, tak beidziet.   emotion  

49 0 atbildēt

Nu labi man tā Aņa youtubā liekot video netraucē, bet nu kāda velna pēc viņus jābāž ari spokos? Tā pat ir ar FunfaceTV. Neviens spokos nenāk, lai skatītus stulbus video par Aņas dzīvi  emotion 

45 0 atbildēt

 emotion 

40 0 atbildēt

a?

39 0 atbildēt

Sen nebija tik interesanti spokos  emotion 

34 0 atbildēt

Es gribēju zināt kas tur tālāk notiek tajā čatā ieintriģēja un atstāja neziņā  emotion  

33 0 atbildēt
Aņas bums ir kā protests FFTV😂😂😂
33 2 atbildēt

Šī mēneša trends, redzams, ka bus Aņa.  emotion viņa ir visur.

30 0 atbildēt

Šim rakstam vajadzēja saukties - "Kā Aņu mēģināja pie prāta vest.''

27 0 atbildēt

Tak izbeidza vienreiz šito? Kas te reāli ir noticis? Aņas bums, vai kas?  emotion  emotion 

26 0 atbildēt

 emotion Vispār SuperAņai nav māsas. Daniela ir viņas draudzene no 1. klases vai pat agrāk. emotion 

26 1 atbildēt

/me dzer kafiju

23 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »