local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc ir tik svarīgi sievietēm aizstāvēt vienai otru publiskās vietās?!9

240 9

Dažreiz sievietēm ir jāturas kopā. Nē, šis nebūs kārtējais raksts par feministēm. Šī ir dzīves realitāte. Tas notiek. Katru dienu.

240 9 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Skumji, bet ja runājam atklāti, tad pat vīrieši reti kad aizstāv, ja redz, ka notiek kaut kas nelāgs. Man vienreiz telefonu no rokām izrāva un aizskrēja kaut kāds maniaks. Prasīju palīdzību cilvēkiem, visi noskatījās ar lielām acīm un pagāja garām, tad biju vēl pavisam maziņa. Cilvēki paši baidās, ka pa seju nenoraujas vai vienkārši visiem ir pilnīgi vienalga, ka tik pašiem labi.

22 0 atbildēt

 Noskatījos to youtube video - kurā vietā viņš slikti pret kādu izturējās? mierīgi stāvēja visu laiku, skuķi paši sāka plīties virsū. Turki tāpat kā mēs ir tā audzināti ka nedarīs pāri sievietei(viņām paveicās) - viņš viņas atstātu guļam pāris sekundēs , ja gribētu - vai jūs feministes to neredzat?

 Piekrītu ka ir jāpalīdz un jārīkojas, bet ir arī jāsaprot ka "girl power" nav fizisks spēks un šādās situācijās būtu jāmeklē palīdzība no apkārtējiem vīriešiem vai ideālā variantā policijas/varasiestādēm. Ko tas dotu ka viņas visas ietu kopā, ja tas  bariņš būtu nolēmis viņām sekot? Spiegtu 5 nevis 1. Nu ja nu vienīgi visas viņas ir brīvo cīņu speciālstes.

 Vīrieši reti iesaistās arī, kad redz vīriešus kaujamies savā starpā, jo nekad nezini, kas par lietu un kurš tur ir jāaizstāv un vai beigāsi nedabūsi no abiem par jaukšanos pa vidu. Un tādi gadījumi, kādi redzami iekš video, tikai mazina instinktu aizstāvēt sievietes, bet liek katru reizi padomāt vai sieviete nav bijusi iniciatore arī situācijās, kur viņai uzmācas kāds.

 Gribat lai jūs aizstāv, lai par jums rūpējas, lai visi vīrieši būtu "īsti vīrieši"? Tad esat sievietes, darat to ,kas sieveitei ir jādara un jāprot, un prasat palīdzību, tais lietās, kurās vīrietis ir dabiski talantīgāks. Nevis "mums nepatika ko tas džeku bariņš pateica, ejam šos piekaut" - tā jūs negūsit atbalstu un palīdzību ne no vīriešiem, ne arī sievietēm (labi ka pie mums vismaz daļa sieviešu nepakļaujas šādai propogandai, kas tiek virzīta ne tikai atsevišķu autoru raktos, bet presē vispār).

15 0 atbildēt

Atkal šis dalijums, sieviets - vīrieši, balts - melns, latvietis - krievs. Kāpēc negribam runāt par cilvēci kopumā? Un  rakstam būtu jābūt tādam : ''Kāpēc ir tik svarīgi cilvēkiem aiztāvēt vienam otru publiskās vietās?''

12 0 atbildēt

Matild, Tev savu domu vispār ir? Kur ir tavs viedoklis, kas atbild uz jautājumu virsrakstā?

6 0 atbildēt

Tā stulbi uzdot jautājumu raksta nosaukumā un rakstā neatbildēt uz to... emotion 

3 0 atbildēt

Tas jau nav tikai sievietēm, bet sabiedrībai kopumā. Bet te jāsaprot, kad var un vajag un kad nevajag iejaukties citu darīšanās...

3 0 atbildēt
Milfiņai kārtējais raksts hehehheeh
2 0 atbildēt