local-stats-pixel fb-conv-api

Nolaifera vakars1

Ievadā vēlos minēt, ka stāstā nav iesaistīts agrāk populārais spoks Nolaifers. Nolaifers stāstā ir domāts, kā visiem labi zināmais termins, kā atzīmēt cilvekus, kam visa dzīve ir dators un tēls ir pilnībā izdomāts. Jebkuras saistības ar kādu reālu tēlu ir tikai sakritības.

Klik klak. Kārtējais taustiņu klikšķis, kas Redžinaldam notika uz viņa datora taustiņiem skanēja caur kluso istabu. Klik, klak, taustiņu skaņas nezuda, Redžinaldam, turpinot, savu interneta dzīvi. Kas bija Redžinalds? Viņš bija NOLAIFERS.

Redžinalda dzīve bija tīmeklī. Redžinalda retie draugi ārpus interneta viņu satika tikai skolā un pat tad, visbiežāk Redžinalds bija ieracies interneta saitēs. Klik, klak Redžinalds atver kādu no čatiem, kuros viņš ir. Jaunas ziņas. Skat, tie, kuriem viņš šajā čatā nepatīk atkal viņu aizskar. Bez tā, ka Redžinalds bija nolaifers viņam bija vēl kāds mīnuss. Redžinalds neprata vārdus godīgs, cieņa un otra viedoklis. Viņš darīja visu, lai sasniegtu savu mērķi, pat ja tas nozīmēja nodot, kādu interneta draugu un uzvesties nesmu, strīmojot, citiem nezinot, to, kas notiek viņa datora ekrānā, parādot apvainojumus tiem, kas to saņem. Kāpēc Redžinalds tā darīja? Jo viņs ir no tiem ,kas ir gatavi pat līķiem kāpt pāri, lai sansiegtu savu mērķi. Un Redžinalds vienmēr visur grib būt boss. Vienalga vai tā ir kāda domu biedru grupa, čats vai datorspēle. Viņš izdarīs visur visu, lai būtu labākais. Ja Redžinaldam jeb tarakānam, kā viņu mēdz dēvēt kāds izteiks kādu apvainojumu, viņš pats necīnīsies. Viņš nogaidīs līz online parādīsies, kāds community policists, kāds no viņa draugiem, lai pasūzētos cik apvainots ir. Redžinalds nekad neredzēja pats savas kļūdas. VIņs citam aizrādīja par to, ka tas ko pārkāpj, lietojot neatbilstošas opcijas spēlē vai lamājoties čatā, aizmirstot, ka pašam trūkumu ir tikpat un varbūt pat vairāk.

Klik klak Redžinalds ieslēdz kārtējo strīmu, kuru ieraksta, lai nodotu, kādam no tiem, kas spētu ieviest to, ko Redžinalds uzskata par kārtību un taisnību. Tas nekas, ka Tarakāna taisnība un kārtība, nozīmē- visi bez ierunām uzvedās, kā viņam patīk. Tieši tāpēc viņu dēvē par Tarakānu - nekad nevar zināt no kādiem mēsliem vai šķirbas mazais Tarakāns izlīdīs un spied, lamā, un dauzi ka gribi viņš nenomirst -neiziet no spēles vai čata.

Vai Tarakāns zin, kas ir ballīte un piektdienas vakars ārpus datora? Jā, viņs to zin, taču pārsvarā no filmām un video, ko redzējis. Ballītēs vai vienkārši ārpus mājām brīvā vakarā Tarakāns ir redzams gaužam reti. Un tad, kad pienāk šīs retās reizes viņa komplekts ir pāris aliņi vai kokteiļi un viņa telefons - rīks no kura viņš nešķirās ne dienu, ne nakti. Ja nav iespēja čatot, tiks uzņemti dīvaini selfiji un jocīgas bildes. Ja nebūs vēlmes tam, tad meklēta random, nevienu neinteresējoša informācija internetā, kuru pēc tam viņš uzmācīgi bāzīs sejā visos čatos, kuros viņs ir, pat tad, kad viņam pateiks :" Atšujies, Tarakān! " Kāpēc viņš tā darīs? Jo viņam patīk provocēt un pēc tam paslēpties aiz muguras, kādam stiprākam, sūdzoties cik ļoti aizskarts viņš ir. Kāpēc tā? Jo viņš ir nolaifers.

Arī šo vakaru Tarakans pavadīja, krītot uz nerviem citiem. Arī šajā vakarā, kā vienmēr viņš meklēja iemeslus kašķim, lai varētu pēcak, citiem radīt problēmas un pats sajusties uzvarētājs, neskatoties uz to, ka lielāku zaudētāju par viņu nav viegli atrast. Taču šovakar bija citādāk. Nevienā čatā nevienu viņs vairs neinteresēja. Tiklīdz viņš sāka ko rakstīt, sarakstes apklusa vai izturējās tā itkā viņs neeksistētu. Spēlēs tas pats- neviens ar viņu kopā nespēlēja, community sarakstēs viņu ignorēja. Tarakānam nācās pārdomāt - kā tad tā. Kāpēc viņu neviens neievēro - viņš, taču ir Redžinalds, varens un mīlēts. Kā var neredzēt to, kas vienmēr uzvar. Atklāsme, ka viņs ir nolaifers un viņu ignorē, jo viņu ienīst tikpat ļoti, kā mājsaimniece ienīdīs pieliekamajā atrastu beigtu tarakānu līdz viņa prātam neaizgāja. Tarakāns ielīda sociālajos tīklos un meklēja tur, kādu ko pakaitināt. Arī tam neizdodoties viņs izspēlēja pēdējo kārti. Atgriezies čatos, kuros sākumā viņu ignorēja, viņš sāka apvainot citus. TO daži neizturēja un sāka teikt visu ko domā par viņu. Tarakāns noklusa un izjutis apmierinājumu, ka viņu neviens nav aizmirsis, ka visi joprojam lamā viņu, viņaprāt, dēļ skaudības, devās gulēt. Vakars ir izdevies.

To nodomādams Tarakāns iemiga. Un tā noslēdzās nolaifera vakars, tāds pats, kā visi citi - cenšoties sasniegt dominanci virtuālajā pasaulē, bet realitātē padarot sevi par apsmieklu citu acīs.

233 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Jomajo. Kalena dzīves stāsts un raksturojums, pilnībā atbilst Kalenam.

26 0 atbildēt