local-stats-pixel fb-conv-api

Atbilde rakstam par pārdevēju46

403 30

Mīļie tautieši, es biju sašutumā, izlasot autora MobyDick rakstu. Es neļaušu jaunas meitenes tā abižot!

Un tagad nopietni. Varam to maskēt ar literatūras žanru, mērķauditorijas pieprasījumu, vidējo vecumu un intelekta līmeni, lietotāji alkst pēc leģendām par pirdieniem un puņķiem zem galda. Bet tas raksts bija lielisks prototips mūsdienu problēmai, un es paskaidrošu, kur rodas tādas Tatjanas un kāpēc autors ir kretīns. BabaZina jums pateiks,ka patiesība ir tur ārā.

Godātie vīrieši (un topošie vīrieši)! Tādas dzīves izmocītas pārdevējas ar taukainiem matiem, kas strādā pa 12h un audzina apsēklotāja pamestās atvases lepnā nabadzībā----- viņas visas ir jūsu "mīlestības" produkti! Jūs tādas savairojāt pa visu valsti! Protams, nevēlos aizskart krietnus vīriešus,jo tādi arī ir,cepuri nost! Es runāju par mērcētājiem, kuriem bez mugurkaula ir uzaudzēta tikai pipka. Un pat mērcētāji ir 2 kategorijās. Ir taktiskāki, kuri neslēps savus nodomus uz 24h tālu nākotni,ar to var rēķināties un viņiem piemīt mazliet respekta pret savu upuri- viņi nepiesmies un neizķidās to pēc pabeigtas maltītes. Savukārt, otri ir zēmākās klases mērcētāji, kuri, lai izšautu no savām mazajām oliņām 6 minūtēs, gatavi iesniegt viltus CV, kurā apsrakstīts kā viņš uzņemsies rūpalas,mīlēs līdz kapam un būs jaunais papus.

Rakstā bieži pieminēts "viņa paņems mutē.." Hahahaa! Un tagad paklausies tu un visi jaunie entuziasti,kas ar apbrīnu lasa tavus šedevrus. Paskaties uz sevi un padomā, ko tu esi devis otram, lai visas ar kāru muti tavu pipku apkalpotu. Visdrīzāk, ka neko.

Tātad- pieminētajā rakstā autors popularizē šo zemāko sugu, plānā galdiņa urbējus. Tie nav nekādi aļfa samci, bet topošās nastas saviem draugiem, no kuriem nevarēs tikt vaļā. Viņu prātīgākie draugi jau būs iesturējuši ģimenes dzīvēs, bet mērcētāji vēl ilgi piekops koju dzīvesveidu un sms attiecības. Un vienā mirklī jaunības lepnums kļūs par brieduma apkaunojumu un nožēlu.

Un nobeigumā. Jaunās meitenes, nu lūdzu, nebendējiet savu jaunību un muguru tajos kases aparātos ar slikti ventilēto gaisu. Un nē, viņas lepni tur sēž par kapeikām un atrunājas- "Es vismaz daru godīgu darbu!" Lai tikai kaut kādi džigiti sliktu vārdu nepateiktu, paši pie mammām dzīvodami. Nekļūstiet par tādu upuriem!

Visiem jauku un mīlestības pilnu dienu!

403 30 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Manuprāt pārāk nopietni uztvērāt šo rakstu. Tas drīzāk jāuztver ar ironisku smaidu.  Nebūtu padauzu nebūtu arī mērcētāju. neviens dzimums nav labāks par otru. Tik pat labi vīrietim var padauza salauzt sirdi aizskrienot pie pirmās izdevības pie lielāka maka... 

Tāda ir dzīve, un patiesība ir ārā nevis šajā provinciālajā, nīkulīgajā soc. portāliņā...

52 0 atbildēt

Kā tautas gudrība pauž, tad neņem pierē, ņem starp kājām, tur vairāk vietas un nekritīs arā.

41 1 atbildēt

Lielākā kļūda šim rakstam - tu uztvēri nopietni MobyDick rakstu.  emotion 

31 0 atbildēt

 Sieveites tak mūžīgi lielās ka pašas izvēlas vīriešus un ka vīriešem vispār nav nekāda teikšana tajā vai dabūs sievieti un kādu. Bet kad sākas problēmas , tad pēkšņi visi vīrieši ir pie visa vainīgi.

 Un ja tu TO rakstu uztvēri nopietni, tad tur bija aprakstīta elementāra higiēna. Ja to nevar ievērot, pie tā ir vainīga pati sieviete, nevis bijušie vai bērni. Vai arī jūs mūsdienās  jau esat tik tālu izlaistas ka nevar ne saķemmēties , ne nomazgāties vairs?

27 0 atbildēt
Smird pēc feministes emotion pārāk stipri uztver MobyDick rakstu tas bija komēdisks raksts.
28 2 atbildēt
Var rakstīt ironiskus un dzēlīgus rakstus,bet dzīvē būt priekšzīmīgs tēvs un vīrs.Bet gadās ka nopuņķojies mīlestības poēmu rakstītājs ir pēdējais mēsls un sadists. Pazīstu gan viena,gan otra tipa cilvēkus.
21 0 atbildēt
BabaZina, vai tik Tu nesaejies ar apsargu emotion
21 1 atbildēt

Kārtējā feministe. Tas raksts nebija domāts nopietni, bet gan bija jāuztver kā joks.

20 1 atbildēt
Ak šausmas! BabaiZinai nepatika Moby Dicka raksts! Es līdz šodienai nemaz nezināju, ka tāda BabaZina vispār eksistē.
18 0 atbildēt

tas ir Mobijs... atradi pie kā piesieties

16 0 atbildēt

Diez, tad kāds ir intelekts tām dāmām, kas  uz tādiem uzķeras ? Naivums un gudrības trūkums tādām ir.

13 0 atbildēt

par ko tā jāuztraucās, MobyDick stāsts jau beidzās laimīgi - kasiere satika savu sapņu princi apsarga izskatā un zuša mērcētājs krietni aplauzās

12 0 atbildēt

Ak Dievs !!! emotion

Tikai sieviete ir atbildīga par to , no kā taisa bērnus .  Nav ko pīties ar mērcētājiem , plukatām un kas tur vēl ir par apzīmējumiem emotion

 Turēsi kājas kopā - nebūs jāraud , ka vīrieši ir tādi un šitādi ....

14 2 atbildēt

Cilvēkiem jāsāk saprast , kas ir internets.  emotion 

11 0 atbildēt

Gaidu uzbrukumus no izvāletām un dusmīgām feministēm emotion

9 0 atbildēt

"mērcētāji"  emotion 

vispār patiesībā nav ko čīkstēt jo tāds tādu atrod .

Ja nepietiek prāta nepīties ar "mērcētāj" tirliņiem tad pašas vainīgas ..

8 0 atbildēt
Nedomāju, ka arī šis raksts jāuztver pārāk nopietni. emotion Nogarlaikojies puisis nolēma paprovocēt cilvēkus, lai pacepjas. Nedomāju, ka cilvēks ir tik naivs, lai uztvertu MobyDick rakstu nopietni. emotion
8 0 atbildēt
Šitas izskatā kā tas Latvijas reperu diss viens otram, tagad laikam jāgaida mobydick atbildes rakstu?!emotion
7 0 atbildēt

ej cīnies pret visiem domrakstiem, visām grāmatām, kuras nav uzrakstītas pēc tavām morāles normām un domātas zemiskiem, bezpautainiem lupatām. ja tu humoristisku rakstu uztver ar tādu nopietnību, pazūdi no interneta, jo te arī cilvēki smejās par imantas pedofilu, 9/11, jeb visu, ko spēj iedomāties. diez kādēļ parasti visi, kas citiem pārmet intelekta trūkumu ir aprobežoti tukšpauri

un neviens neko neteiks par to, ka bildē pie kases cilvēksarkameru?

8 1 atbildēt

Nav ko cepināties par MobyDik rakstiem. Pats niks jau izsaka visu. Tie kas ilgāku laiku ir pagrozījušies pa spokiem, jau sen ir sapratuši, ka MobyDick ir sava veida perversijas un jēlību klasikas guru un šī dziļi intelektuālā literatūras žanra pamatlicējs.

Šie raksti ir lasāmi ar nelielu smaidu, jo reti kurš spētu atrast tik teatrālus un interesantus apzīmējumus un epitetus, kā šis autors. Pilnīgi vai 21. gadsimta Poruks.

7 0 atbildēt