local-stats-pixel fb-conv-api

''Mēs neesam palaistuves'' - webcam meitenes izkrata sirdi.47

623 4

''Jā, es strādāju webcam biznesā. Katru reizi kad tēloju orgasmu klienta priekšā, man prātā nāk tikai viens - bāc, cik daudz naudas vēl varētu no viņa izslaukt.''

623 4 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

mau*as ir un paliek mau*as, pārdot ķermeni tā pat virtuāli vai fiziski nu baigā atšķirība, gribēs vēl lielāku naudiņu pārdosies arī fiziski..  emotion 

73 4 atbildēt

''Pa dienu esmu mamma, bet naktī - webcam meiča. Es to nedaru naudas dēļ, man vienkārši ir jautri.''

Jā, protams emotion  emotion  emotion 

50 0 atbildēt

Sveiki, mani sauc Marieta, es esmu pabeigusi Latvijas universitātē fialogus. Tā kā man Maximā neviens tāpat daudz nemaksās, tāpēc es sāku filmēties pusplika, bet es neesmu palaistuve, jo cilvēkiem pārdodos tikai virtuāli.

56 9 atbildēt

Redzot tos neapmierinātos Maximas pārdevēju ģīmjus tiešām gribās viņām webcamu uzdāvināt. Galvenais, lai nesāk strīmot kā salātus mazgā.

41 0 atbildēt
''Jā, es strādāju webcam biznesā. Katru reizi kad tēloju orgasmu klienta priekšā, man prātā nāk tikai viens - bāc, cik daudz naudas vēl varētu no viņa izslaukt.'' //Tieši tā teiktu padauza.
29 1 atbildēt

Ok meitenes , kas saka ka tas nav nekas slikts - ja es jums piedāvāšu  čatā paskatīties kā dročīju tad es droši vien būšu pretīgais perverts? emotion 

28 1 atbildēt

Nez es nevēlētos lai mana sieviete to darītu.. emotion

Var viņas taisnoties cik grib bet kautkas maucīgs tajā pasākumā ir..

24 0 atbildēt

Par teemu staasts no dziives:

Teevs jautaa meitai  - Tu vareetu atdoties viirietim par 200 EUR stundaa ?

--- Jaa!!!

Tad vinsh jautaa sievai - Tu vareetu atdoties viirietim par 200 EUR stundaa ?

--- Jaa!!!

...... Peec kaada laicinja vish domiigi teic - Blj,,, 2 exclusiivas mau*as maajaas, a dziivojam kaa nabagi  emotion 

21 1 atbildēt

Nu, no reāliem avotiem (nevis viena tante teica) esmu dzirdējis, ka nepelna jau arī viņas nemaz tik daudz, kā dažiem škiet. Saka jau viņas, ka daudz, bet realitāte pavisam savādāka.

20 0 atbildēt

Ok pelna naudu augstskolai bet ko viņas darīs strādājot kādā prestižā darbā un uzpeldēs video kur viņa pati sevi drāž kameras priekšā????????????

16 0 atbildēt

Ja Tu šajā visā pasākumā izģērbies, tad jā, Tu esi mau*a.

19 3 atbildēt

''Pa dienu esmu mamma, bet naktī - webcam meiča. Es to nedaru naudas dēļ, man vienkārši ir jautri.''  = Maucība un krāpšana no sievas puses.

Saprotu, ja finanšu dēļ.. Bet nu..

15 0 atbildēt

Tik tālu ir degradējusies sabiedrība, lepojoties ar to, ka pārdod sevi! Tā ir 21. gadsimta prostitūcija un tur nebūt nav ar ko lepoties!  emotion 

13 1 atbildēt

Par ko te tik liela neapmierinātība?  Es čalis, labprāt huiņu padzītu webkameras priekšā, ja man draudzenes nebūtu un darba arī ne, ja man tikai sēdēt Maximā piedāvātu, un te pēkšņi uzrastos iespēja raut piķi no citiem kam naudu nav kur likt, kapēc gan ne? Liela daļa no pārējiem čaļiem šeit arī tā darītu, bet kad sieviete to dara, tad visi širminiekā aizies.  emotion  

Labi, ja ir attiecībās tad uztraukums ir saprotams, bet paskatieties ko puse liek savos sociālajos tīklos... meitenei čalis ir, un tomēr bāž pilnu kaudzi ar bildēm kur kautkā viņas piere nespēja iekļūt kadrā, bet krūtis gan visā savā skaistumā gozējas pa visu kadru, tad gan neviens nedomā vai meitene ir neuzticīga.

Vēl, kad čalis nopi*as, tad viņam tiek veltītas skaļākās ovācijas, kad meitene izdara to pašu uzreiz skatījums mainās. Paaudzieties, pi*ties ir normāli, katrs grib pi*ties, mācieties neuzticību atšķirt no vienas nakts attiecībām, bet arī tapč ka šajā lapā ir daudz jauni cilvēki, man jāsaka, ka nedariet to agri.

14 2 atbildēt

webcam whores emotion 

15 3 atbildēt
therefore , modele arī ir prostitūta, viņa pārdod savu ķermeni.
11 0 atbildēt

Lai nu kas, šī vienalga ir prostitūcija- viņas pārdod savu ķermeni. Un man šķiet, ka tā domātu arī viņu dzīvesbiedri, ja uzzinātu, ar ko šīs nodarbojas. Arī man ir finanšu grūtības, tūlīt iespējams sāksies studiju kredīts, bet vai es taisos tagad pārdot ķermeni? Nē, tad jau labāk cepu burgerus, bet ne atkailinos svešu vīriešu priekšā.

10 1 atbildēt

Ir virtuālā nauda, interneta vardarbība, virtuālā pasaule, kibernoziegumi - kapēc gan lai virtuālā prostitūcija būtu īpašāka?  emotion 

9 1 atbildēt

Vientuļās meitenes uz priekšu, bet tām kurām vīri, bērni un laba nākotne. Šausminoši un pretīgi.  emotion 

10 2 atbildēt

Cik esmu lasījusi, bez izģērbšanos un sevis aiztikšanu webkameru biznesā nevar daudz nopelnīt. Aiztiekot sevi, tu jau pārdod savu ķermeni tai auditorijai, kas tevi skatās. Ar ķermeni jau arī pelna. Kā piemēram Latvijā, kāršu dalīšanas biznesā, bonusiņi nāk klāt, ja smuki izskaties. Ne mana pieredze, bet esmu dzirdējusi to no paziņām. 

8 0 atbildēt
« 1  2  3 »