local-stats-pixel fb-conv-api

Šos produktus nekādā gadījumā nedrīkst ēst uz nakti!!!33

Cilvēkiem, kuri cenšas dzīvot un ēst veselīgi, un tiem, kuri vēlas nomest arī kādus liekus kilogramus, būtu nevis tikai jāzin, kuri produkti ir veselīgāki un satur, piemēram, vairāk olbaltumvielas un mazāk ogļhidrātus, bet arī jāzin, kad tad tos produktus būtu vislabāk ēst - no rīta vai vakarā?!

Šajā rakstā piedāvāju piecus produktus, kurus, iespējams domāji, ka labāk būtu ēst pirms nakts kā uzkodu un vieglu paēdienu.

418 10 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Ok, es laikam centīšos ieviest te nedaudz skaidrības:

1) Visās diētās, kuras ir tendētas uz zemādas tauku zaudēšanu plāns ir šāds - ogļhidrāti dienas pirmajā pusē, olbaltumvielas vakarā. Dienas pirmajā pusē uzņemam enerģiju ar OH, bet dienas beigās ar OB lāpam saplēstos muskuļus.

2) Biezpiens uz nakti ir katra body buildera tēvreize.

3) Visas šīs ''nekaitīgās'' putriņas - auzas, rīsi, griķi utt ir pilnas ar OH un par daudz OH = zemādas tauki. 

4) Var ēst visu cik vien lien un kad vien gribās, galvenais, lai patērētās kalorijas ir vairāk par uzņemtajām vai arī balansā. Vienkārša matemātika

5) Ir cilvēki ar ātru vielmaiņu - apēd spaini ar šokolādi un nekas nemainās, bet ir arī cilvēki ar lēnu vielmaiņu - atliek uztaisīt vienu reizi pig out un viss ir kā uz delnas... vai uz vēdera, pakaļas vai kur citur...

26 0 atbildēt

Autor, iemācies atšķirt "nekādā gadījumā" no "nav ieteicams." Varētu padomāt ka ēdot biezpienu pirms gulētiešanas būs jārēķinas ka mans krāns eksplodēs un pa muti šļāksies asinis...

20 0 atbildēt

Daudz ko uzzināju un ar mierīgu sirdi turpināšu ēst speķpīrādziņus pirms gulētiešanas emotion

14 0 atbildēt

Divas lietas, ko es regulāri ēdu pirms gulētiešanas:

* biezpiens, jo tas satur lēnās olbaltumvielas, līdz ar to tas apgādā ķermeni ar olbaltumvielām gandrīz visas nakts garumā. Tas ir nepieciešams, lai saglabātu lielu muskuļu masu.

* banāni, jo tie satur antioksidantus, kas samazina kortizolu (stresa hormonu), līdz ar to naktī ir vieglāk iemigt un miega kvalitāte ir labāka.

Šeit, spokos, pārāk bieži nākas vērot dezinformējošus rakstus.

8 0 atbildēt

Par biezpienu bullllšits! Kad trenējies, tad ir jāēd vājpiena biezpiens pirms gulētiešanas lai muskuļi miegā augtu! Turklāt biezpiens organismā ļoti ātri sadalās, uzsūcas un metabolizējas.

6 0 atbildēt

Nākošais raksts ko drīks ēst pirms ejot gulēt emotion

4 0 atbildēt

Pamodos, izlasīju rakstu, joprojām nesaprotu kā izdzīvoju šo nakti  emotion 

3 0 atbildēt

Ai, kas tik neveicina liekā svara uzkrāšanos mūsdienās, ka vairs pat domāt negribas, ja  nu vienīgi nedzīvo kaut kādā savā utopījā emotion

3 0 atbildēt

Ups, man patīk apēst kādu ābolu

3 0 atbildēt

Naher, es rīsus ēdu vakaros bieži jo sataisu dēļ slinkuma, bet joprojām esmu kaulains ar sešpaku?

3 0 atbildēt

Es ēdu kafijas pupiņas...  emotion 

2 0 atbildēt
Biezpiens un banāni tieši jāēd pirms miega.un arī ābols ir ok.
2 0 atbildēt

Ir kāda statistika uz ko šo balsta? Ektomorfiem, jebšu caurbirām ir jāēd nereāli daudz, lai pieņemtos. Ir jau protams tādi mazi hļupiki, kuri neko neēd, tas ir skaidrs, bet tā nav tendence.

Kā arī es rakstīju var ēst, tas nav apgalvojums.

2 0 atbildēt

Jā. Vajadzētu paēst 2-3 stundas pirms gulētiešanas. Tad nebūs smaguma sajūta vēderā. Labāk ir paēst pirms miega, protams ar mēra sajūtu, un no rīta ilgāk neēst. Tā būs vieglāk. Jo ja ej vēlu gulēt un pēdējā ēdienreize ir 18.00 tad mocīs bada sajūta, slikti gulēsi un no rīta apēdīsi to visu, ko neieēdi vakarā. Guļot cilvēks tērē vairāk kalorijas nekā skatoties televizoru, tā kā nekā slikta nav ja ieēd biezpienu un vai kādus salātus vai maizīti pirms miega.

2 0 atbildēt

Ko vēl nepateiksi ? Veselīgi dzīvot ir nelietot par daudz nevis vispār . Pat Cocacola ir veselīga ja to māk dzert ar mēru . Par biezpienu runājot , daudz var spriedelēt , jo bodybuilderiem tas ir jāēd uz nakti lai kermenis 6-8 stundu miegā nemirtu no bada ! Starpcitu , sportisks uzturs un dienas plāns ir pats labākais garastāvokļa uzlabotājs , to derētu zināt daļai spoku .

2 0 atbildēt
Spoki, vieta, kur dzimst legendas...
2 0 atbildēt

Bet...Bet..Bet tā 4. bilde izskatās tik apetelīga.   emotion 

1 0 atbildēt

Kādas muļķības, ka biezpienu nedrīkst ēst uz nakti?! Tieši otrādi - tas satur daudz lēno olbaltumvielu, kas baro organismu gandrīz visas nakts garumā, lai muskuļiem nepietrūktu proteīna! Bodybuilderi pat ceļas speciāli naktī, lai uzkostu kādu OBV, un uz nakti ēd biezpienu!

1 0 atbildēt
Tikko apēdu ābolu un banānus plus vēl kaut koemotion nu būs vāks uz naktiemotion
1 0 atbildēt

Kaut ko jau zināju, jo pati biju pārliecinājusies par nosaukto produktu nevēlamo iedarbību nakts stundās. Paldies par atgādinājumu!

2 1 atbildēt