local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviešu stulbākās atrunas, lai neskūtu kājas.56

Sievietes skuj kājas, un lielākā daļa pasaules iedzīvotāju uzskata, ka tā tam arī būtu jābūt. Bet patiesībā – skūt vai neskūt – tā ir tiešām grūta izvēle, kura agri vai vēlu stājas katras sievietes vai pat meitenes ceļā. Jāatdzīst, ka liela daļa sieviešu pat nespēj iedomāties sevi neskūtas, jo tas ir skaiti, patīkami un pievilcīgi.

Piedāvāju 13 stulbākās atrunas, ko sievietes izdomājušas, lai neskūtu kājas.

553 9 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Reti debils raksts, bet spoku gaumē, nenoliedzami.

68 3 atbildēt
Kartejais stulbais stereotips, ka sieviete bus pievilcigaka ar skutam kajam. Proti, ja spalvas ir tumsas, tad smuki neizskatisies. Kadreiz visas sievietes spalvainas staigaja, bet tagad? Izkuj ka vistinas. emotion
37 2 atbildēt

Lielākā daļa ir taisnība nevis atrunas..  emotion  Jā tās ir sievietes kājas un viņa ar tām var darīt ko vēlās. Ir jau arī alternatīva skūšanai, bet nu par to jau nākamais raksts?  emotion 

30 1 atbildēt

Ar ko skūtās kājas labākas par neskūtām? Gaumes lieta. Gribas jautāt - kā tad vīrieši ar neskūtām krūtīm skaitās kruti. Tas viss ir attiecīgā laikmeta pieņēmums un iedomas. Dari tā, kā patīk pašai. Gan jau patiks vēl kādam.

24 0 atbildēt

ir arī tāds meiteņu tips, ka skuj kājas tikai tad, kad velk svārkus, iet peldēties, kad jāvelk kleita un tā.emotion

18 0 atbildēt

Pfff un kad jus, gudrie veci, saksiet skuties, m?! Pasi staiga ka tadi neandertaliesi, bet nez kapec peksni, kas ir dabigs, ir tik loti pretigs

17 1 atbildēt

Riebīgi. Sauciet mani par sievietes diskriminējošu vampīru, kuram patīk tikai svaigi skūtas Bellas, bet ja tāda neskūta trolle pienāks man tuvāk par 50 m, lai sagatavojas liesmumetējam.

25 9 atbildēt

Bildēs ir reti eksemplāri, manuprāt sievietēm nemēdz būt tik spalvainas kājas. Ja tās ir tik spalvainas, jāmeklē dakteris jo hormonu līmenis ir nepareizs.

Par skūšanos kā tādu - es to nedaru vīriešu dēļ, bet sevis, man reāli riebjas spalvainas kājas, MANAS kājas, man vienaldzīgas ir citu cilvēku kājas. Es vnk jūtos labāk bez tām.

P.S. melnas zeķubikses nepalīdz - spalvas tām lien cauri un skats ir atbaidošs.

14 0 atbildēt

Man nav nekādu problēmu. Viss ko varu pateikt -

1.Nežēlo naudu priekš labiem skuvekļiem, tad arī nebūs sagriezumu un ātri skūsies.

2. Lieto pēc skūšanās speciālus krēmus lai nebūtu ādas sakairinājums, ja gadijumā tu tomēr žēlo naudu priekš skuvekļiem.

3. Lieto kvalitatīvas skūšanās putas vai citus līdzīgus līdzekļus.

PROBLEM SOLVED.

10 0 atbildēt
Tagad ir populārs vēlviens attaisnojums slinkumam - "Esmu pašpārliecināta sieviete un man ir vienalga ko citi par mani domā!"
10 0 atbildēt

Ir jau arī daži geilordi, kas mēdz skūt sev kājas

12 2 atbildēt

Nu un, lai neskujas kas negrib!

10 0 atbildēt
Nu nepazīstu nevienu spalvainu gorillu. Tā kāju skūšana ir vnk izdomāts marketinga triks, lai tik piķi pelnītu. Drīz no sejas ar lupu meklēs matiņus un raus ārā. Agrāk neviens kājas neskuva un sabiedrība nejuka par to prātā.
10 1 atbildēt
Tās kuras saka, ka skūšanās ir sāpīga, laikam nav mēģinājušas vaska strēmeles vai epilātoru. Un vispār, kā var patikt tā sajūta ka visur viss aizaudzis.
8 1 atbildēt
Tas, ka sievies skuj kājas ir sabiedribas stanarts, un laikam šī tendence ir tikai kādu gadsimtu veca, un tika ieviesta līdz ar apğērba garuma samazināšanos. Spalvas un liekais apmatojums padara sievieti vīrišķīgu un dzīvniecisku, kā ari atstāj nekoptības iespaidu. Darīt to vai ne, protams paliek katras pašas ziņā.
7 0 atbildēt
Nu nezinu, man nav ne atrunu,ne problēmu. emotion Nav jau vairs tie laiki, ka no svārkiem vai apakšbiksēm izlienoši kušķi, liekas skaisti... Skaistums prasa upurus, tāpēc jau jācenšas.
8 1 atbildēt

Tāpēc, meitenes, nēsājat legingus emotion  emotion 

5 0 atbildēt

Emm - epilācija? emotion

Kad pusaudzes gados aizdomājos par to, ka vajadzētu sākt skūt kājas, pāris nedēļas pamocījos ar skuvekļiem, sapratu ko nozīme " jo vairāk skuj kājas, jo ātrāk matiņi ataug"  un nopirku epilatoru.

Nemainītu ne pret ko, tikai pret jaunāku epilatoru emotion. Arī ne pret vasku, pamēģināju, nepatika.

5 0 atbildēt
Hmm, vai kāda ir mēģinājusi nevis noskūt, bet nodedzinat spalvas kājām? Nedaudz 98E markas benzīnu, divus sērkociņus un pēc 3 sekundēm kājiņas gludas kā dupsītis. emotion
5 1 atbildēt

Man šķiet ,ka ir tādas sievietes ,kuras ziemas laikā neskuj kājas ,bet vasaras sezonā skuj. Paduses pat vīrieši skuj ,jo staigāt spalvainam ,smirdīgam...Man šķiet ,ka to vīriešiem arī negribās. Vasarā izej ar krāsainu t-kreklu un tev tik tek sviedriņš pēc sviediņa no spalvām un tad ar slapju pleķi staigā emotion Nesaku ,ka skūtiem nav tas pats ,bet man šķiet ,ka mazāk emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »