local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija pret Krieviju 0:44

Labvakar, spocēni. Šoreiz iztikšu bez gara spēles apraksta. Īsumā, pirmajā periodā Latvija izskatījās pieklājīgi, momentu bija vairāk Krievijai, taču Latvija atbildēja ar labiem pretuzbrukumiem. Diskvalificētā Ķēņiņa vietā spēlēja Aleksejs Širokovs un Freiberga vietā Jānis Andersons.

Otrais periods sākās ar aukstu dušu 29. sekundē, muļķīgi kļūdoties savā zonā un Artēmijam Panārinam gūstot vārtus. 7 minūtes vēlāk rezultāts kļūst 2:0 pēc vēl vienas muļķīgas kļūdas mazākumā un Jevgēņijs Dadonovs dubulto Krievijas pārsvaru. Pēcāk ļoti rupjšs pārkāpums pret Indraši, 5 minūtes vairakumā, kurām pa vidu arī labs laiciņš 5 pret 3, taču ,lai kādi būtu centieni - bez panākumiem.

Trešajā periodā vēl 2 vārti Krievijai Šipačovam un vēlreiz Panārinam. Neilgi pēc 3. vartu guvuma varēja būt gols arī Mozjakinam, taču tie tika gūti ar slidu un netika ieskaitīti. Vairrākārt glāba Elvis Merzļikins. Par mača labāko spēlētāju Latvijas izlases rindās atzina Andri Džeriņu.

Mans viedoklis par spēli.

Rezultāts, manuprāt, neatspoguļoja patieso spēles gaitu. Labāks atspoguļojums būtu 3:1 vai 4:2. Diemžēl, lielā diena bija Bobrovskim, kurš pret kazahiem un čehiem stāvēja kā murds. Šodien krievu vārtsargs tvēra visu. Lai arī Elvis ielaida 4 vārtus viņu galīgi negribu vainot zaudējumā. Pirmkārt, jo nevienos vārtos viņs īšti nebija vainīgs- varbūt,azliet pirmajos, bet toties daudzkārt glāba. Otrkārt - lai cik labi vārtsargs sargātu, negūstot vārtus uzvarēt nevar. Momentu Latvijai netrūka. Tam pašam Indrašim divi izgājieni vienatnē pret Bobrovski, labas iespējas arī citiem, bet katru reizi kaut kas mazlietiņ pietrūka. Pozitīvā iezīme noteikti ir tā, ka komanda neapstājās un cīnījās līdz galam, tajā skaitā risks noņemt vārtsargu pie rezultāta 0;3 spēlējot lielajā vairākumā. Tas, ko es nesaprotu ir vairākas tiesnešu darbības - gan mistiskais komandas noraidījums mača beigās, kurš pārvērtās 4;0 - oficiāli to minēja, kā laika vilcināšanu, kur Latvija vilcināja laiku epizodē, kurā krievu spēlētājs uzguļās ripai man nav izprotams. Līdzīgi arī ar epizodi pirmajā periodā, kad laukumā uz brīdi bija pat 7 krievu spēlētāji, bet svilpe klusēja. Taču, lai kā faniem patiktu lamāt tiesnešus,viņus šoreiz nevainosim- tiesneši neliedza iemest 5 minūtes spēlējot vairākumā, tāpat arī spēlējot pieciem pret trim Krievijas spēlētājiem. Komandai jāizmanto brīvdiena, jāsapurinās, jāsaprot, kāpēc ripiņa, nu nekādīgi negāja vārtos un jābūt gataviem parīt pret Šveici - abam komandām, tā būs ļoti izšķiroša spēle. Uzvarētājs saglabās cerības cīņai par ceturtdaļfinālu, zaudētājam jau lēnām sāks degt zeme un draudēt nervu stress par cīņam vai paliks augstākajā divīzijā. Turam īkšķus par mūsējiem, un nepagriežam muguru grūākā brīdī!

128 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Par tiesnešiem man vārdu nav. http://www.bildites.lv/images/v8d3kwsfprav5d8stia.jpg

"Krievus viegli uzvarēs," viņi teica,"čehiem zaudēja," viņi teica.

Redziet, mīlīši, sportā tā nenotiek.

Sāpe liela par lielo vairākumu, tādi momenti, bet uzslavas krievu vārtsargam!

Galva nav jānokar - galvenās spēles vēl priekšā  emotion  

8 0 atbildēt

Tak pofig, kā ir tā ir... emotion 

5 0 atbildēt

Mūsējies labākie emotion))  emotion 

1 0 atbildēt

smejies,bet hoķi komentēt tv- my dream job:d

0 0 atbildēt