local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc ilgtermiņa attiecības un laulība nekam neder?132

270 31

''Esmu bijusi ilgākās attiecībās 6 gadus. 1. gads bija burvīgs visur braucām izklaidējāmies, skatījāmies filmas kopā, gājām vakariņās un tad kopā tās gatavojām pārsteidzām viens otru, nevarējām atraut acis viens no otra. Otrais gads jau blāvās un 6 gads pagāja, kā pa miglu, it kā es kopā būt ar svešu cilvēku! '' Stāsta Marija (30gadi)

Attiecības sākuma stadijā ir brīnišķīgas jo tā ir iemīlēšanās stadija cilvēks visu redz rozā brillēs un pasaule liekās lieliska. Tu vari būt precējies un garlaikots vaia rī brīvs un vientuļš laie nav ne vienā ne otrā.

270 31 132 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 132

0/2000

Tu vienkārši esi garlaicīga, tāpēc arī tev citi apnīk!

41 0 atbildēt

Lielākās muļķības, kādas dzirdētas! Viss ir atkarīgs no pašiem cilvēkiem.

No analoģijas - daudzi brīnās, kā var padsmit gadus nobraukt ar vienu automašīnu. Ja tev tā patīk un tu gribi ar to braukt, tad tu brauksi. Reti gadās, kas nesaremontējams. Un tas vairāk atkarīgs, kā esi ekspluatējis to.

Visi, kas domā tā, kā rakstīts virsrakstā, mūža otrā pusē nonāk pie sasistas siles, tie ir regulāri psihiatru apmeklētāji un visādi citādi problemātiski tipi.

31 0 atbildēt
Santa Santa, nevajag savu neizdevušos dzīvi rādīt citiem kā paraugu. Draudzenēm arī centies padomus nedot, paliksi bez draudzenēm.
27 2 atbildēt

Pārāk vienveidīgi izgriezumi. Dzīve ir tik daudzšķautnaina, brīnišķīga un krāsaina. Nevajag to speciāli padarīt par pelēku un garlaicīgu. Priecājies par šo mirkli. emotion Šī ir pati labākā diena! 

23 0 atbildēt
Santa, es mīlu Tavus rakstus. Tu esi aprobežota aita, kas dzīvo savā perfektajā iedomu pasaulē, bet rakstiTrv unikāli. Vienīgi tas, ka prasītos to visu ikt joku sadaļā.
19 0 atbildēt
Ja pārstāj censties un iestājās vienaldzība, tad kāda tur vairs laulība. Bez smaga darba šeit nekas nebūs.
17 0 atbildēt

Kāpēc mau*ām ilgtermiņa attiecības nekam neder? - Jo ilgtermiņa attiecībās sievitei ir jāspēj uzņemties zināma atbildība(par bērniem piemēram), ilgtermiņa attiecībās sāk veidoties ģimenes modelis, kurā arī sievietei ir pienākumi, galu galā tās ir saistības, nevis mau*ošanās apkārt gaidot ka visi viņu izklaidēs neko nedodot pretī + vēl var pasūdzēties visiem ka vienas nakts partneris viņu nelutina kā lutinātu sievu ar kuru nodzīvojis kopā 10 gadus un tāpēc nav vairs īstu vīriešu pasaulē.

Nepieagušām sievietēm nav izdevīgas ilgtemiņa attiecības, pārējām tomēr ir novērota vēlme pēc savas ģimenes savā ligzdiņā.

16 2 atbildēt
Mājas nav tā vieta, kur katrā ziņā jāvaid un jāsaīgst par savām neveiksmēm dzīvē vai darbā, kur jāizber sirdī sakrājušās dusmas un rūgtums. Mājas ir tā vieta, kur jākoncentrē visi savas dvēseles spēki, jāatdzimst un jāatspingst jaunam darbam, jaunām gaitām. /L. Ausēja/
12 0 atbildēt

FFTV jauns profils ?

11 0 atbildēt

Muļķības! Ilgas attiecības un laulības ir ļoti skaistas, ja esi saticis pareizo cilvēku.  emotion 

11 0 atbildēt

Šis raksts ir diezgan bezjēdzīgs. Es saprotu, ka no vīriešiem sievietes gaida interesi, atsaucību, un nepārtrauktu uzmanību. Bet vai pašas esat labākas? Mums, vīriešiem, arī vajag, lai par mums uztraucas, saka mīļus vārdus, atbalsta, kad tas ir nepieciešams. Ja tu, rokas klēpī salikusi, sēdēsi un gaidīsi to no vīrieša, bet pati neizrādīsi nekādu ieinteresētību par viņu, tad, saprotams, attiecības nebūs mūžīgas.

11 0 atbildēt
Tātad sagaidi visu no vīrieša uz sudraba paplātes, bet pati neko netaisies darīt? emotion
13 2 atbildēt

Īsti nepiekrītu šim rakstam. Tas, ka pārdesmit minētajiem cilvēkiem nav veicies laulību dzīvē, vai seksā, nedod nevienam tiesības kladzināt, cik laulību dzīve ir slikta. Tā nebūt nav - vienkārši ir jāatrod īstais cilvēks, nevis nāpslis.  emotion 

7 0 atbildēt

'' Laulības ir garlaicīgas bet neviens nevēlās būt vientuļš...''

skarbi, bet patiesība. emotion 

5 0 atbildēt

Kāpēc nevar būt vienkārši visu dzīvi forever alone?

5 0 atbildēt
Laikam šie visi teksti nāk no cilvēkiem, kam vnk nav paveicies satikt īsto cilvēku. Daudzi cilvēki attiecībās ir nelaimīgi, jo nevēlas tajās neko daudz ieguldīt un visu gaida no otras pusītes. Ja attiecībās neiet un nav laimes, tad vainīgas abas puses un abiem jārīkojas, lai kautkas mainītos. Uzskatu arī, ka mūsdienās cilvēki pārāk daudz saskatījušies tv, internetu vai salasījušies "gudrus" žurnālus, jo vairums meklējošo un nelaimīgo ir sev pārāk augstas latiņas nostādījuši. Daudzi vīrieši meklē sev izskatīgas, garkājainas blondīnes, kas prastu gatavot, gludināt un uzkopt, tādas, kas aizvērtu muti kad liek, un nodarbotos ar sexu, kad vien vīrietim sagribas un pēc tam vēl aukstu aliņu pienestu uz paplātes. Protams reāli šādas sievietes nav sastopamas. Tāpat ir arī pilna pasaule sieviešu, kas gaida princi ar žilbinošu smaidu baltā zirgā, nepieņemot to,ka apkārtnē varbūt ir daudz sakarīgu vientuļu vidusmēra čaļu. emotion
7 2 atbildēt
Ja spēsi atrast īsto cilvēku un mīlēt viņu ar visu savu dvēseli, tad arī izdosies nodzīvot dzīvi pieņemot visus viņa trūkumus. Laulības dzīve ne vienmēr nozīmē garlaicību, tikai jāprot to piepildīt. Un kā vienmēr tu, Santa Santa, kļūdies.
4 0 atbildēt
Un nevar likt visus viena maisa!Pec tevis rakstita iznak kas vajag tikai gadijuma attiecibas un bus labi!Vai Ari sedi majas cep rakstus un tad IR vienigais sasniegums dzive!
3 0 atbildēt
Vīrietis un sieviete nav pretpoli, bet gan viens otra papildinājums. Viņu temperamentiem jābūt radniecīgiem un ideāliem vienādiem. /T. Fontane/
3 0 atbildēt

Stulbi lasīt, ka vainīgi visu laiku ir vīrieši, bet vai kādreiz kāda siviete ir padomājusi ko ir darījusi vīrieša labā, lai nebūtu tā kā ir, abiem ir jārūpējas par attiecībām, kā to viens no abiem pārstāj darīt, ziediņš novīst.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »