local-stats-pixel fb-conv-api

NEŽĒLĪGĀ PATIESĪBA – Latvija ir uz izmiršanas sliekšņa.47

Labrīt spoki!!!

Lai jums jauka, pirmā, maija darba dieniņa. emotion

Pozitīva un saulaina..

Patreizējais jautājums par ieplūstošajiem bēgļiem skar pilnīgu visu Eiropu, bet kāpēc tas notiek, kāpēc pēkšņi miljoniem bēgļu meklē patvērumu citur, ja iepriekš situācija bija līdzīga patreizējajai. Viss jautājums slēpjas valdību prātos un izlemtajos jautājumos.

167 3 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Neviens no Latvijas neaizbrauc dēļ bēgļiem un neviens no iebraucējiem šeit ilgi negribēs uzturēties. Ja nemaldos 48% no imigrētājiem eiropā ir bēgļi, pārējie ir parazīti, kuriem vajag izslaukt valdību un Latvijā nav ko ņemt. Musulmaņi tev neko nedarīs, parazīti kas izliekas par musulmaņiem uz Latviju nebrauks. Nav ko stresot.

19 0 atbildēt

Bet mēs nevaram neko ietekmēt īpaši,jo visu izlemj un dara tur augšā ...

13 0 atbildēt

Jūt, ka cilvēku skaits samazinās, jūt. Paši vien esam vainigi, ka tādu valdību ievēlējām. Lai gan, ko es te muldu, visām valdībām virziens ir viens, vienas mazliet sliktākas, vienas mazliet labākas, tie, kas domā, ka ar savām balsīm vēlēšanās kaut ko ietekmē ir naivi.

11 0 atbildēt

bet tur jau tā lieta ir ,ka viss Latvijā sagājis ,galīgā tūtē..vai tiešam nevar mainīt situāciju un, lai ari mums būtu ,labaka valsts un mēs varetu, kaut vai normāli dzivot nevis izdzīvot.. Vai tiešām mēs nebūtu pelnijuši būt laimīgi.?? 

8 0 atbildēt

Tad konspekts ! ANO grib novājināt Eiropu, jo .... ! Un Cilvēki aizbrauc no Latvijas bēgļu dēļ ? Un aiz tā visa sēž iluminati vai žīds vai kas ?

5 0 atbildēt

Nevaino bēgļus, vaino zagļus kas tajā ministrījā sēž.

4 0 atbildēt

blēņas, dzemdību namos rindas veidojas pat dažos periodos, pat mazpilsētā. daudz māmiņu ar ratiņiem redzu ielās pēdējā laikā. daudz 3 bērnu ģimenes paziņu lokā. skolās atver jaunas papralēlklases. man pat nevajag statistikas datus, lai redzētu pozitīvas tendences ikdienā. un es runāju par mazpilsētu!

5 2 atbildēt

 

...bet tās ir klīstošas baumas... emotion 

3 0 atbildēt

''...kāpēc pēkšņi miljoniem bēgļu meklē patvērumu citur''...

pēkšni...hmm... bēgļi, imigranti, meklē patvērumus jau gadsimtiem ilgi, tas nav nekas jauns.

Un runājot par Eiropu, migranti uz Rietumeiropu cēļo jau gadu desmitiem. Pa dažiem tūkstošiem katru gadu, labākas dzīves meklējumos. Godīgi sakot to pašu dara mūsu bāleliņi! Tā kā tas nav nekas neparasts.

''..ka bēgļu pabalsts mēnesī ir pietiekami liels..''

139eur, tas godīgi sakot nav nekas īpašs daudz, ja tev līdzi ir tikai mugursomā saliktas mantas. Izdzīvot jau var, bet teikt ka tas ir pietiekami liels ir vien lielas muļķības.

Bēgļu bērnam vecāki nevar pelnīt naudu, jo nezin latviešu valodu. Latviešu bērnam var.  

Par to esam aizdomājušies?? Izskatās ka nē, tik bļaujam un rakstam populistiskus rakstus, kas tik veicina sašķeltību un naidu !

Šī bēgļu krīze visā Eiropā ir viens liels blefs, kas novārdzina visu Eiropas Savienību, un Jums liekas, ka tas viss ir nejauši? 

Bēgļu krīze parāda vien to kāda vāja ir Eiropa, jo nespēj kopīgi pieņemt problēmas un veiksmīgi ar tām tikt galā. Pamazām, cerams, ka tiks ar to galā un tas mūs visus stiprinās nevis šķels.

Pēc Parīzes notikumiem 13. novembrī, nekas, tiešām pilnīgi nekas nemainīsies jautājumā par bēgļu uzņemšanas daudzumu..''

A kapēc, lai mainītos? Ja jau izlēma palīdzēt, tad palīdzēsim, kā godīgi cilvēki un turēsim savus solījumus. Tas ir ļoti cienījami un prātīgi.

Par ko būtu jāuztraucās ir tas, vai drošības ziņā kaut, kas ir darīts. Ko ES un citas valstis darīs, lai apturētu nākošos teroraktus un noziegumus, kā plāno aizsargāt iedzīvotājus. Par to jādomā, nevis kāpēc nepārdomā jau pieņemtus lēmumus, kas pēc būtības ir laika un naudas šķērdēšana!

Skumji ir tas, ka Latvija pateicoties šiem bēgļiem, katru dienu zaudē desmitiem cilvēku, kas dodas uz ārvalstīm...''

Pēdējo desmitu gadu laikā esam ''zaudējuši'' 200 000 cilvēku, laimes meklējumos. Gluži tāpat kā to dara bēgļi.

Bet iemesls. jau nav bēgļi, bet gan pelnīt vairāk, dzīvot bagātākā valstī, tādas pašas vēlmes tak ir bēgļiem.

''Tieši šādā veidā Latvija izzūd..''

Latvija izzudīs, jo mēs nespējam pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Mums vienkārši ir jāsāk atbalstīt jaunās māmiņas, bērnus un jaunās ģimenes. Lai būtu pēc iespējas vairāk bērnu, tad ne bēgļi, ne eiropieši mūs neiznīcinās.

2 0 atbildēt

Par kādu briesmīgo musulmaņu invāziju, kas piespiež Latvijas iedzīvotājus mukt neatskatoties, ir runa? Man šķiet, ka visā Latvijā musulmaņu ir tik, cik šeit, kur es dzīvoju, vienā vai pāris šķērsielās. 

2 0 atbildēt

Nesaprotu, ko Tev visi var ņemties. Ik gadu Latvijai patvērumu lūdz vidēji 350 cilvēki, no kuriem procentuāli lielākā daļa ir "babaji", vai tādēļ mūsu ielas ir pilnas ar "babajiem"? Tas pats ar šo bēgļu "krīzi", ja reiz bēgļi bēga prom no ekonomiski attīstītās Somijas, tad mums Latvijā vispār nevajadzētu par to satraukties, domāju, cik ātri viņi šeit ieradīsies, tik ātri arī notīsies. 

2 0 atbildēt

''Šoreiz raksts saistībā par pašu Latviju un Latvijas politiku, kāpēc tas tiek pieļauts un valdība saviem valsts iedzīvotājiem melo acīs skatīdamies. ''

un kāpēc tas tiek pieļauts? kāpēc valdība melo? kāpēc tik skaļš virsraksts? labi, raksts jau pats par sevi izskatās rakstīts uz emociju pamata, kur pastāstīts acīmredzamais. bet šī tēma ir jācilā maksimāli daudz jebkādos līmeņos, pluss par informētības veicināšanu

1 0 atbildēt

Tieši tāpēc jāatbalsta KPV partija.

1 0 atbildēt

Jā, es jau arī taisos prom, bet nejau tāpēc ka te silkti, viekārši gribas paceļot kaut kur iepazīt citas vides utt.

0 0 atbildēt

nezinu,man lauj novērtet komentarus

0 0 atbildēt

Kamer nemainisies valdibas domasana nekas nemainisies, bet par migrantiem nav daudz ko domat, labak butu pielikusu jaunajam maminam bernu pabalstus ....

0 0 atbildēt

Tagad tikai par to uzināji?  emotion 

0 0 atbildēt
Par ko?? Es pati to nesarakstiju.. tikkai dalos info.
0 0 atbildēt

bēgļi tiek sadzīti eiropā lai sajauktu rases un pieņemtu vēl bargākus iedzīvotāju kontroles mehānismus, līdz ar to nostiprinot savu varenību un neaizskaramību

0 0 atbildēt

latvieši ir uz izsīkšanas robežas 

0 0 atbildēt