local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc vīriešiem ir jāmaksā, bet sievietei nē?115

320 67

Bieži vīrieši sūdzas par to, ka sieviete neizmaksā, viņām ir jādāvina dāvanas nevis otrādi. Kāpēc man viņai ir jāpalīdz finansiāli? Tie ir normāli jautājumi no vīrieša kas ir dzīvojuši piemēram ar māti un māte viena pati rāvusies un dēļ viņa visu darījusi, vai ir dzīvojis nelabvēlīgos dzīves apstākļos kur abi vecāki ir aizmirsuši kas ir pienākumi un pieņemsim, ka dzer. Viņiem neviens nav paskaidrojis, ka tas ir normālu attiecību sākums, ja vīrietis sievieti aizved uz kino un par to samaksā, tas ir pilnīgi normāli, ja vīrietis dāvina skaistas dāvanas un palīdz finansiāli.
Sievietes ir pieradušas un zin, ja vīrietis aicina uz randiņu- maksā viņš. Un tas ir normāli jebkurās sākuma attiecībās. Protams no sākuma nav jāved sieviete uz dārgu vietu, jo nezini vai var kaut kas izdoties, ja neizdodas un vakariņas divatā pa 80e ir apēstas bet vīrietis paliek ar garu degunu.. Un tas arī ir normāli.

Kāpēc? Es Jums to pastāstīšu.

320 67 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

 emotion Un tagad iedomājies cik vīrietim vajag stundas lai to naudu nopelnītu kāmēr kā tu jau teici sievietes to dara sevis dēļ,cenšās labi izskatīties,starpcitu nejau ir negodīgi tas ka vīriešiem ir jāmaksā jo tam ir Evolucionāri iemesli bet tas ir cits stāsts ir netaisnīgi tas ka sievietes kā jau redzēji pirmajā atēlā saliek tonnas makeup un domā ka ir labākas kā patiesībā ir un uzskata ka tās ir vērtas labāka vīrieša nekā patiesībā ir taču tajā pašā laikā vīriešiem šāda iespēja neeksistē.Un tehniski vīrieši tiek ''apjāti''.

5 0 atbildēt
Visskaistākā sieviete ir tad kad viņa mostās no rīta...nedaudz miegaina, bez kosmētikas, ....kad saules stari spīd viņai sejā....un acīs ir mirdzums un uz lūpām smaids...kad viņa zin ka viņu mīl un arī viņa mīl...un tas nemaksā neko...tikai un vienīgi mīlestību. Un tai sievietei ir jādāvina dāvanas, jārūpējās un jālutina...
5 0 atbildēt

Pārmālējas un tad staigā ar degunu mākoņus stumdamas un tēmē nezin kur un ko gaida, princis baltā zirga atskries un apbērs ar zeltu tikai par "skaistām" acīm. Sliņķes ne sievietes emotion  

4 0 atbildēt

Atbilde ir vienkāršāka - tāpēc, ka šodien tā ir pieņemts un šāda tradīcija ir pietikami sena. Jāsaka gan, ka nupat lietas nedaudz sāk mainīties sakarā ar sieviešu emancipācijas līmeņa pieaugumu. es labprāt izmaksātu visa mūža garumā, nekā noskatos, kā sievietes sāk ieņemt vīriešu vietu... bet tur jau paši veči arī lielākoties vainīgi.

4 0 atbildēt

Labi, es saprotu, ka cepumus var ziedot...

Bet kamdēļ atņemt nevar ?

6 2 atbildēt

Ar tādu viņas attieksmi pret dzīvi drīz mēs viņu redzēsim maximā pie kasēm

3 0 atbildēt

Stereotipiska padomju domāšana.

6 3 atbildēt

Nu tur var dot pretjautājumu. Vai vīrietim ir vajadzīga nauda? emotion

Sieviete un vīrietis ir psiholoģiski un fiziski uzbūvēti citādāk. Vīrietim vairāk pieturās pie saprāta un nepieņem lēmumus, kuri balstīti uz emocijām. Sievietēm ir otrādāk. Tpc mēs esam divi dzimumi, kuriem jārūpējas vienam par otru. Vīrieša stiprais plecs un lemtspēja un atbildība par otru pusīti sievieti(saprātīgu) padara padevīgāku un paklausīgāku, nevis nopsihojušos kašķi, kuru nekas neiepriecina.  Senos laikos bija iedalītas lomas, sieviete atbild par māju un bērniem, vīrietis dodas pelnīt, lai nodrošinātu ģimeni. Bet mūsdienās viss ir aizgājis kkādā farsā. Pat skatoties darab sludinājumus, vīriešiem piemērotākie darbi ir augstāk apmaksāti, jo prasa vairāk fiziskas piepūles.

Mīlēsim viens otru un rūpēsimiem par viens otru kā mēs to spējam. Pietiks plēsties, kuram vairāk jādara. Atbildība ir abiem un sievietei jāpastāv pie ratiem, kad vīrietis domā. Jo daudzas mūsdienās  aizrāvušās ar sancensību vīrišķība ar vīrieti un tas ir tomēr pretdabiski.

3 0 atbildēt
Ja jau sieviete pelna naudu, tad kādēļ ir vajadzīgs vīrietis? Dorši
3 0 atbildēt
Meitenīt, tikpat labi var izveidot rakstu par to "Kāpēc sievietēm ir jāmaksā, bet vīriešiem nē?" un arī būs taisnība. Tikai tā patiesība būs subjektīva, jo realitātē nepastāv tikai viens vienīgs uzvedības modelis. Tādu ir bezgalīgi daudz. Tu sirgsti ar šauru stereotipisku domāšanu. Pie kā šķiet būs vainojami bārbijas, modes žurnāļi, ziepju operas vai tamlīdzīgas pasaciņas. Cerams kad paaugsies tad prātiņa tev paliks vairāk. emotion
3 0 atbildēt
Nu tad...nemaksā par treniņiem, kosmētiku...bla...bla...bla...bet sāc dzīvot ar vīrieti... 😉😉😉 Krievu endokrinologs Vjačeslavs Gončarenko vēstī: līdz nesenam laikam tika uzskatīts, ka fellācija (orālais sekss) sievietēm ne kaitē, ne arī ko dod, bet veicot endokrinoloģiskos pētījumus tika secināts, ka sperma visnotaļ labvēlīgi ietekmē sievietes organismu, tāpat kā pats fellācijas process. Antistresa iedarbība Veicot partnerim orālo stimulāciju, sievietes lūpu un mēles nervu gali tiek stimulēti, kas izraisa oksitocīna veidošanos. Šis hormons iedarbojas nomierinoši uz smadzenēm un centrālo nervu sistēmu. Jo intensīvāk sieviete savam partnerim veic orālo stimulāciju, jo vairāk oksitocīna izdalās. Fitnesa efekts 15 minūtes mineta liek sievietei zaudēt 600 kalorijas, kas līdzvērtīgi vienai stundai aerobikas nodarbību vai viena kilometra garai slēpju distancei. Regulāra fellācija uzturot sievietes fizisko formu. Figūras uzlabošana Prostagladīns - hormons, ko satur vīrieša sperma, nokļuvis sievietes ķermenī, pat nelielā daudzumā, veicina sievišķā hormona estrogēna veidošanos, kuram pateicoties, tauku šūnas izkārtojas vajadzīgajās vietās – uz krūtīm un gurniem. Tā var tikt pie ideāla auguma. Āda un mati Spermas kosmētiskās īpašības zināmas jau sen. Leģendas vēstī, ka Kleopatra visu ķermeni un matus iezieda ar daudzu jaunu vīriešu spermu. Nez vai mūsdienu vidusmēra sievietei kas tāds pieejams. Jāsamierinās ar mīļotā vīrieša devumu un visefektīgāk to izmantot, norijot. Estrogēns, par ko tika minēts iepriekš, uzlabo ādas un matu stāvokli. Zobi Spermas sastāvā esošie minerāli un organiskās skābes nostiprina smaganas, mazina parodontīta veidošanos. Savukārt cinks un kālijs uzlabo zobu emalju. Ķermeņa sagatavošana grūtniecībai Reizē ar spermu mineta laikā sieviete saņem partnera DNS, kam ir ievērojama loma iestājoties grūtniecībai: auglis vieglāk iedzīvojas dzemdē un ir mazāks risks, ka sievietes ķermenis neatpazīs tēva DNS un neatgrūdīs to. Regulāri uzņemot vīrieša spermu orālā seksa laikā, sievietes organisms pierod pie tās, un imūnā sistēma vairs nepretojas «svešķermeņiem». Pieradināšanas process notiek kuņģim uzsūcot spermu caur kuņģa gļotādu.
3 0 atbildēt

Labs raksts. Laba provokācija, un rezultātā jau 36 komentāri emotion

Ja nebūtu tik daudz gramatikas kļūdu, būtu vieglāk lasīt. Dažās vietās pat grūti izdomāt, kādu vārdu autors ir centies uzrakstīt.

Ja izlabosi kļūdas, - ielikšu plusiņu!

2 0 atbildēt

ja no pirmās klases jau smērē drazu uz sejas, tad trešajā klasē seja jau ir neglābjama, tur lielais paldies jāsaka māmiņām, kuras to pieļauj.

3 1 atbildēt
Lasīju izlasīju tavu rakstu, sapratu tavu domu bet gribu tikai mazliet iebilst. Pirmkārt, cik tev gadu, jo pēc tavas domāšanas izklausās pēc 13. Kāpēc tu domā ka vīriešiem ir jāmaksā par sievietes higiēnu??? Neaizdomājies tik tālu, ka arī vīrieši rūpējas par savu higiēnu. saprotams, ka sievietēm ir vairāk lietas par ko uztraukties izskatā, bet kāds sakars , ka vīram būtu jāatbild par sievietes skaistumu?? Neviens tev neliek krāmēt kosmētiku uz sava purna, tu to izvēlies pati, jo gribi tikt iekārota. ja meitene ir skaista, viņai ir paveicies, ja nē, tad pati izvēlas sevi uzlabot. Un ko tu domāji ar šo teikumu: "Kad nākošreiz uz kādu meiteni saki, cik viņa ir pērkama, iedomīga vai interesē tikai nauda, padomā cik ļoti viņa piedomā pie tā, lai izkatītos tieši tā, kā viņa izskatās." ? Tu saki ka man, pirms saucu meiteni par mau*u, būtu jāpadomā par to, kā viņa pūlējas, lai izkatītos labi? Ok saprotams, bet kā tad lai savādāk nosauc meiteni, kas uzskata, ka vīrietim būtu jāmaksā par visu to ko sieviete sniedz vīrietim, ieskaitot baudu gultā, ko pati minēji savā rakstā? Tu pati pat nesaprot ko esi uzrakstījusi. Anyway tā bija mana kritika, neņem personīgi tikai👍🏻
3 1 atbildēt

Izvēloties meiteni pa labi ir 100% JĀATCERAS, ka -  vakarā pēc dušas, atnākot uz gultu viņa būs tāda pati, kā meitene pa kreisi  emotion     - secinājums - kāpēc maksāt vairāk par špakteļa kārtu, ja dabīgais skaistums ir par brīvu???   emotion 

1 0 atbildēt

Nu vot un viņas saka, kā tā ir mīlestība un kas tad tā par mīlestību, ja būtībā es viņas nopērku un visam tam plusā man viņai jāizdabā, jābūt uzticīgam utt.  emotion  Paliek neatbildēts kāpēc par sievietes skaistumu jāmāksā vīrietim, kas viņai pašai vienalga, kā izskatās ? 

1 0 atbildēt
Es arī eju uz sporta zāli, pie zobārsta, likvidēju matiņus, pareizi ēdu...nu un kas?..man arī kosmētika maksā dārgi...skūšanās...acu...nu un kas?...a tas ka arī vīrietim ir jākopj sevi...tieši tāpat kā sievietei. Plus vēl jāuztur sieviete. 😁 Tad jau tikai firmačiem un miljonāriem ir koptas sievietes... 😀😀😀😀
1 0 atbildēt
Ak kungs! Šis raksts ir pilnīgs absurds! Pat nezinu, smieties vai smieties līdz nelabumam! 😂😂😂😂😂
1 0 atbildēt

1 no 2 vai nu tu esi lētā vai spēcīga neatkarīga sieviete ar vibratoru.

2 1 atbildēt
Paldies....no sirds izsmējos. Klau tev humora raidijumos uzstāties. Nevajag tik liet visas tas lietas skaistumam jūs darat tikai prekš sevis un lai zīmetos sava tarpa. Neviens jums neko neliek darīt tā irjūsu pašu izvēle.
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »