local-stats-pixel fb-conv-api

Tikmēr rasistiskajā Igaunijā...40

326 9

Tuvojas Igaunijas prezidenta vēlēšanas. Igaunijā tas ir tautas vēlēts prezidents, bet tagadējais prezidents jau ir bijis amatā divus termiņus, tāpēc vairs nevar kandidēt. Nākās meklēt jaunus kandidātus. Kā viens reālakajiem kandidātiem tiek minēts Marina Kaljurand. Viņa kļuva par ārlietu ministri, kad iepriekšējais sadomāja demisionēt pēc skandāla ar naudas atmazgāšanu. Viņa ir diplomāts ar pieredzi. Strādājusi kā vēstnieks Igaunijas vēstniecībā Krievijā, Izraēlā, Kazahstānā, Kanādā, ASV un Meksikā. Turklāt viņai ir atbilstoša izglītība. Maģistra grāds tiesību zinātnē Tartu universitātē un maģistra grāds starptautiskajās tiesībās Tufsi universitātē ASV. Viņas vārds nesaistās ar skandāliem un viņa ir pierādījusi sevi kā Igaunijas patrioti. Šķiet, ka ideāls kandidāts, bet, nē, viņai ir viens liels mīnuss, kas visu iepriekš minēto padara nesvarīgu. Vismaz tā domā Martin Helme, Igaunijas Konservatīvās Tautas partijas priekšsēdētāja vietnieks. Viņš vēlas Igauniju igauņiem un M. Kaljurand viņa pasaulē neiederas. Kas par to, ka viņai ir lieliska starptautiskā pieredze un izglītība. Viņa ir krieviete!?!

326 9 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Un šeit vietā latviešu sakāmvārds- cita acī redz pat skabargu, bet savā pat baļķi neredz

25 0 atbildēt

"...Tā vietā, lai viņa partija patiešam iestātos par nacionālajām vērtībām, viņi nopeļ Eiropas savienību, ir pret bēgļiem un brīžiem robežojas ar rasismu." -  PAG, PAG !!! Tu taču saproti ka iestāties par nacionālajām vērtībām arī IR pretoties svešu kultūru ievazāšanai un to grupējumu nopelšana, kuri rīkojas pretēji nacionālajām vērtībām un kultūrai? ES nerūpējas ne par Igaunijas, ne Latvijas ne citu dalībvalstu nacionālām vērtībām - tas ir jādara mums pašiem arī tajos gadījumos, kad mūsu vērtības ir pretrunā ar ES vērtībām. Un tieši tas pats attiecas uz ASV, Krieviju, musulmaņiem un visiem citiem - ne jau viņi rūpēsies par latviešu valodu, kultūru un vērtībām un ne viņiem ir tāds pienākums.

16 0 atbildēt

''Aplaudēju tev vecīt'' Tu tikko nomelnoji Igauniju,mūsu baltijas brāli kurš ir izcietis tādas pašas mokas no sarkano puses kā mēs,bet vēl joprojām uzskata ka mums vajag uztraukties ko krievija domā par mums un būsim tieši šeit,varbūt tu nezini,bet ir tāda lieta kā VĒSTURE jaaaaa un viņa mums neko labu nesaka par baltijas un krievijas atiecībām jebkad vēstures gaitā,tie cilvēki kuri apdzīvo baltijas valstis ir dēli un meitas to cilvēku kuri šeit tika ievesti psrs laikā un tas tika darīts cenšoties rusificēt baltijas zemes un tu vēl teiksi ka mums ir jauztraucās par to ka krievi uzskata mūs par nacionālistiem?Kāmēr viņi paši nogalināja simtiem tūkstošus baltijas iedzīvotāju!Protams sieviete ne pie kā nav vainīga un iespējami ir Igaunijas patriote un profesionāle savā lomā taču Igauņu ir maz kāmēr lielajā krievzemē vien ir 143 milioni iedzīvotāju un bieži vien var redzēt ka krievi baltijas zemēs uzvedas ļoti slikti noskaņoti pret to zemju patriotismu.Mans punkts šajā visā ir mēs esam mazas tautas un mēs nedrīkstam ļaut nomainīt savus pilsoņus ar citiem,mums jau tā ir pietiekami daudz problēmu un nacionālisms tādām mazām zemēm iet vien par labu savā ziņā.

7 0 atbildēt

Eiropas vērtībās lielākā mērogā sakrīt ar Baltijas valstu nacionālajām vērtībām.

Bet ja mēs paši neveidosim savu nacionālo identitāti, tad pašsaprotami kļūsim daļu no masas, ko sauks par eiropiešiem. Nevis balti, latvieši, igauņi.

Un to tad jau jāmāca bērniem un mums jārāda piemērs.

Bet diskriminēt citus, jo vecāki nāk no citām zemēm arī nav pareizi. Bieži vien šādi ''jaukteņi''(briesmīgs apzīmējums), ir patriotiskāki, kā daži labi ''tīrasiņu'', kas pie pirmās izdevības nodos it visu !

7 1 atbildēt

Parasta,veca dziesma priekshveleshanu laika. Par to trumpi ,ko dot vai nedot Krievijai.... Ka jus domajat,vai nedodot nekadus iemeslus( vispar nekadus ) ,kaut kas mainisies Krievijas attieksme pret Baltijas valstim ?Vai tad mus vairs nesaukas par fashistiem ? Nedraudes ar okupaciju stundas laika ?  Neesiet tak naivi !!! Ka tikai saksi kaut kur piekapties,tulit bus birums nekaunigu pretenziju un prasibu. Nav tas kaiminsh ,ar ko godigas un lidzvertigas attiecibas iespejamas.   Ar Baltkrieviju un Lukashenko vel varbut.

5 0 atbildēt

Saturīgs raksts, tādus te ir jāpameklē! emotion

5 1 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Jā, teorijā jau viss izklausās jauki, bet uzdodiet sev jautājumu - vai mēs Latvijā gribētu prezidentu, kas ir krievu tautības? Man jau ir milzīgs kauns par mūsu galvaspilsētas mēri. Lai gan ar veselo saprātu zinām, ka daži krievi ir daudz patriotiskāki un konkretāki rīcībā nekā viena daļa latviešu politiskās kliķes...

2 0 atbildēt

Es par to pašu Neviens sevis cienoš Latvietis nenomelnos savu draudzīgo baltijas tautu.

2 1 atbildēt

Starp citu, krievs nav rase. Nu savā ziņā ir emotion Bet ne pēc vispārpieņetiem standartiem.

1 0 atbildēt

Tik pat labi viņa varētu būt latviete, kas kandidē uz Igaunijas prezidenta amatu, kā tad Helme reaģētu?

1 1 atbildēt

stulbs liberastu propagandas raksts.

1 1 atbildēt

Tu dumš vai tikai izliecies par tādu?Tu laikam pats nesaproti ka NATO nevar mūs pārdot un nejau man tās grāmatas jāpalasa,bet tev tu tiešām esi tik dumš ka nesaproti ka ja NATO neglābs baltijas valstis kaut tās ir NATO sastāvā tas parādīs NATO vājumu un tā jau būs zīme priekš krievijas ka Tagad baltija pēc tam polija tad vācija tad francija un Lielbritānija.

0 0 atbildēt