local-stats-pixel fb-conv-api

Pēda Latvijā "Kā apģērbu internetveikali Latvijā krāpj cilvekus?"34

307 4

Godīgs bizness? 2-3-4x dārgākas cenas... Par godīgu biznesu var saukt samērīgu cenu sadārdzinājumu. Aktuāla problēma Latvijā, šis nav vienīgais internetveikals, kurš šādi rīkojas, tādi ir vairāki, taču tieši šis internetveikals visvairāk iekrita acīs ar savām reklāmām, ka izdevīgak nekā veikalos, 60% lētāk u.t.t., sīkāk nestāstīšu, viss aprakstīts videoklipā - iesaku noskatīties līdz beigām, mūsuprāt, tīrākā Latvijas pilsoņu krāpšana.

307 4 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Ja vien tu zinātu, kā čakarē parastajos veikalos un kāds ir uzcenojums, tad tu vispār te nemaz neieminētos par interneta vaikaliem  emotion  

Nedrīks arī aizmirst 21% pvn, kas nozīmē to, ka 1/5 no savas algas, tu aizskaiti valstij. Jautājums ir par ko!?

21 4 atbildēt

 emotion  Visu cieņu tiem, kuri to dara un, kuri spēj izmantot cilvēku lētticību, tas ir jāmāk! 

9 0 atbildēt

atklāji tu ameriku. Ak dižais Kolumb, izglāb latviju no krāpniekiem. emotion iesaku neveidot video, jo tu runā kā ar karstu kartupeli mutē. Kaitinoši.

5 0 atbildēt

veikali nav labdaribas organizācijas, ja kas. Ja kāds nav spejigs pats pasutit no Kinas, loģiski, ka viņam ir jāmaksā tam, kas to var

3 0 atbildēt
Ebay.com jau 5 gadus izmantoju nekādu problēmu. Kā arī tas pats Aliexpress.com tur var ļoti lēti iegādāties LED spuldzes. Un arī Wish.
2 0 atbildēt

Lētāk nopērk un dārgāk pārdod - jebkurš veikals tā dara un, ja ir kas pērk, liek kaut vai 200% uzcenojumu. Neviens likums to neaizliedz, ja nomaksā visus nodokļus no iegūtās peļņas.

3 1 atbildēt
Es draugos.lv caur starpnieku pasūtiju 5.pārus apavu un neteikšu ka bija dārgi. Par 5pāriem 60€ normāli ņemot vērā ka lai veikalā nopirktu normālus apavus bērnam vien vajag 60€trim pāriem jo vidēji cenas sākas no 10-30€ atkarīgs cik kvalitatīvus gribi. Loģiski pirks tā lai ilgāk var valkāt. A tagad i bērniem i sev varēju pasūtīt labas kvalitātes apavus. Izmaksas tik cik pasta izzdevumi tas ir 4€ pa virsu. Regulāri iepērkos NUKO.lv tur pamperi bieži vien ir lētāki kā veikalā pārtikai vienmēr ir akcijas , piegāde bezmaksas visā Latvijā. Visu laiku esmu saņēmusi kvalitatīvu preci. Un tākā man nav ne laika ne velmes vazāties pa veikaliem tad tas ka sev nepieciešamo varu caur internetu iegādāties ļoti palīdz ikdienā. Vienīgi apģērbu es pērku veikalā, jo bilde ir bilde, bet tomēr ir jāpiemēra lai redzētu kā izskatās un zinātu vai tiešām der.
2 0 atbildēt

Tā nav krāpšana, to sauc par biznesu! Ar preču uzcenošanu nodarbojas pilnīgi visi veikali.

1 0 atbildēt

baigais atklājums, tu ko domā, ka preces veikalos no ASV nāk ? citi vispār taisa tādu interneta veikalu, tu pie viņiem pasūti un viņi tālāk uz tavu adresi pasūta no aliexpress, ideāls peļņas variants un latvijā ir daudz glupi cilvēki, kas pērk. tas saucās DROP SHIPPING

1 0 atbildēt

Es negribu būt rupja, bet noteikti tas ir tajos veikalos kur vairāk iepērkās viesstrādnieki, angļi ļoti viņus necieš...

0 0 atbildēt

Tas saucas bizness. Cauri laiku laikiem spekulanti ir bijuši un būs. Nekas briesmīgs tas nav.

0 0 atbildēt

izlasi vēlreiz ko uzrakstīji. Mācītāj.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nu nav tā krāpšana...ja tele2 piedāvā s7 samsungu pad 29€, bet Bite par 36€, tad sanāk ka vieni krāpjas? 

1 2 atbildēt