local-stats-pixel fb-conv-api

Mikroviļņu krāsns netradicionāla izmantošana30

174 9

Hellou - yellow emotion

Shodien praktiski katraa dziivoklii ir taads tehnikas briinums kaa mikroviljnju kraasns. Jamais gadzhets juutami atvieglo dziivi muusdieniigam cilvim, pie tam ieveerojami ekonomee laiku. Paarsvaraa cilvji izmanto sho ieriici, lai atlaidinaatu produktus, aatri uzsildiitu eedienu, vai arii ko pagatavotu (jau retaakos gadiijumos). Bet daudzi pat neiedomaajas, ka mikroviljnju kraasni var izmantot ljoti dazjaadiem meerkjiem.

Zemaak var apskatiit dazjaadus padomus, kaa daudzveidiigaak izmantot mikroviljnju kraasni.

174 9 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Kāpēc tu virsrakstu uzraksti normāli bet Raksta saturu tik pretīgi ?

20 7 atbildēt

es jau daudzus gadus nelietoju mikreni. neuzticos. viss labais ēdienā aiziet bojā.

7 0 atbildēt

Mikroviļņu krāsnī ēdiens tiek uzsildīts pateicoties siltumam, kas rodas berzes rezultātā starp molekulām. Mikroviļņu krāsnīs izmanto elektromagnētiskos viļņus ar frekvenci 2450 Mhz, kas nozīmē, ka elektriskais lauks maina polaritāti 4900000000 reizes sekundē un visas molekulas, kurām viens gals uzlādēts pozitīvi, bet otrs negatīvi, sāk rotēt ar šādu frekvenci. molekulas griežoties beržas savā starpā un izdala siltumu, kas arī uzsilda ēdienu. visvairāk pārtikas produktos sastopamās molekulas ar izteiktu polaritāti ir ūdens molekulas un pateicoties ūdens molekulu rotācijas kustības laikā izdalītajam siltumam tiek uzsildīts ēdiens.

6 0 atbildēt

Interesanti padomi - gan noderēs! +  emotion 

8 2 atbildēt

Graujoši daudz ortogrāfijas kļūdu.

9 4 atbildēt
Noderīgs raksts. Paldies. Par valodu. Man nav nekādu problēmu, jo teksts lasās automātiski. Ja lieto datoru, tad ir vieglāk rakstīt pareizā latviešu valodā. Bet no telefoniem, planšetdatoriem ir pagrūti. Arī tagsd rakstu no telefona. Tas aizņem laiku.
6 1 atbildēt

Veselīgs dzīvesveids!

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt