local-stats-pixel fb-conv-api

Reālā dzīve Āfrikā - kotletes no knišļiem!!!!!!37

Pirms žēloties par cīsiņiem vai desu no vietējā veikala, jāatceras, ka ir tādas vietas, kur par tādām desām, cīsiņiem un vispār "normālu" ēdienu nekad nav dzirdēts! Lai saņemtu nepieciešamo olbaltumvielu daudzumu Austrumāfrikas iedzīvotāji cep kotletes.. kotletes no knišļiem. Viņu apkārtē knišļu ir tik daudz, ka to dēļ pat bieži vien nav redzama saule.

766 2 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

bioloģiski pat ļoti veselīgi skaitās. viss ir galvā!

39 1 atbildēt
mellos Latvijā ievdís varbūt odu problēma Latvijā atrisināsies
14 0 atbildēt
Vismaz zini, ka tīra gaļa. Nav jau desas luņķis, kur sastāvā tualetes papīrs un soja. emotion
12 0 atbildēt

Un Tu domā, ka viņiem tur dzīvot ir baigā izklaide - daudzi tur strādā vēl smagākus darbus nekā tu  pielipis pie sava datorkrēsla 8 h dienā 44 gadus emotion

13 1 atbildēt

Tas isteniba nav nekas jauns.Daudz attistitaku  valstu iedzivotaji kopsh senseniem laikiem praktize lidzigu partikas ieguvi.Kad laiku pa laikam savairojas sisenji un nograuzh visu razhu, vinji savukart savac pashus sisenjus un cep ,vara kalte utt. un ar tiem iztiek lidz jaunai razhai. Sudigak ,kad to jauno razhu atkal nograuz sisenji un visiem jau vinji noriebushies... ,bet tad var no tiem taisit eksotiskas delikateses un pardot par lielu naudu ka ekoprodukciju.No tiem knishljiem varetu iznakt laba putnu un zivju bariba ,ka ari meslojums(ekologiskais).Jauzcelj tik fabrika un jataisa bizness. Ari vietejo ciematu iedzivotajiem butu ienesigs darbs,staiga pliks un  sit odus un liec maisa. Vakara nodod fabrikai un ej uz baru.

5 0 atbildēt

kopš kura laika desas un cīsiņi skaitās normāls ēdiens?

5 0 atbildēt

Tad kapēc latvieši brauc uz UK, Vāciju ,ASV? Tapēc domā tāpat.

Ka tā par paradīzi , kur draudz briesmas- nāvīgas slimības, teroristi, nemierinieki,plēsīgi dzīvnieki, nabadzība.Nekāda paradīze tā nav.Ja jau paradīze, ko tad tu te dari?

5 0 atbildēt

Tu 8 h dienā strādā, bet viņi pat 12-15 h. Un viņi strādā raktuvēs, plantācijās,strādā celtniecībā, bez apdrošināšanas, aizsarglīdzekļiem, ar ļoti ļoti mazu atalgojumu.Vairāki desmiti  kilometri jāmēro +30/35 grādos uz darbu, uz tuvāko pilsētu, aku un tā katru dienu.

Tiem kuriem paveicās strādāt tūrisma un biznesa sfērā pelna kaut cik pienācīgu atalgojumu.

5 0 atbildēt

Atbrauks ĀFRIKĀŅI un norīs mums visus putnus , kaķus  ,suņus kā garšo stārķi šamējie jau zin!

5 2 atbildēt
Es apēstu. Pieliec drusku sāls varbūt vēl pāris garšvielas un būtu ok.
3 0 atbildēt

Savukārt, tur, aiz polārā loka nav bezpajumtnieku...

3 0 atbildēt

Vini nesaprot kaa stradat sija modernaja sabiedriba. Vini dzive pec saviem sensenajiem ieskatiem kaa citur dzivoja pirms 600 gadiem. Bet sanak,ka viniem ari nevajag, jo vini ir dzivi....

2 0 atbildēt

  Esot baigi ņamīgā tā "šnicele",bet es šaubos, jo reiz bērnībā apēdu mušu -nebija pārāk garšīga. emotion ++

2 0 atbildēt

Kas jūs debīli esat? Afrikāņiem nav nekāda paradīze, varbūt tev tā liekās ka tur džungļos aug vieni bannāni un persiki, bet tā nav, beidz skatīties filmas. Tak tur bērni mirst no bada. 

4 2 atbildēt
Tu, ībli, domā loģiski tikai apstākļu sakritības pēc? emotion Ja ir knišļi,tad ir putni, kā jau autore pieminēja. Kāpēc ir jāķer knišļi, ja var nomedīt putnus? Noķēri loģiku, prātvēder? emotion
2 0 atbildēt
Knišļi pievilina putnus..kur problēma? Neēd knišļu kotletes, bet velnviņzinkāduputnu ragū. Tupie āfrikāņi.
3 2 atbildēt

Tajos knišļu plāceņos ir 6 vairāk proteīnu ,kā vērša kotletēs. Un tās muša tur ie viegli noķeramas, vnk ar spaini pāris reizes pavicini mušu mākonī un jau tev sanāk pāris kotletēm.

1 0 atbildēt

Kāmēr tu neesi uzzinājis/usi ,ka kotletes ir taisītas no knišļiem tikmēr var jau ēst. Tak jau labāk ēst kotletes no knišļiem nekā ēst cīsiņus un desas ,kurās ieliek ,ko pagadās. Saprotu ,ka ir Latvijā tiešām ēdamas un labas desas bez E vielām. 

1 0 atbildēt

Es uzskatu, ka mūsu desas un cīsiņi ir pretīgāki, jo viņiem ir samalti tik daudz E burtiņa! Labāk tīra gaļa!

4 3 atbildēt

Vismaz kaut kas... emotion

0 0 atbildēt