local-stats-pixel fb-conv-api

Kā bēbjiem var dot tādu pārtiku...52

139 73

YouTube diezgan populāri video ir izmēģināt bēbīšu ēdienus, arī atbalstītāji mūs mudināja ietestēt, nu ko, šodien to arī darām!

139 73 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Jums pilnīgi atbilstošs ediens emotion

41 2 atbildēt
Divi invalīdi emotion
30 2 atbildēt

Nu gan pārspīlējat,tāda sajūta,ka esat paņēmuši kautkādas 30 gadus vecas   emotion burciņas.Patiesībā normālie bēbīšu rijamie ir ļoti ņamīgi,pats reizēm savam sīcim viņas izriju!!!Veči viens video tikai jums bija baigi foršais ,un jums rakstīju ieteikumu,kam jūs atkal postat savu preztižu manās acīs? Es par jums cerēju,bļ@ģ un atkal visu sa5isāt!!!!!!Nu nebūs šoreiz 2+ būs viens srānijs mīnuss!!!

22 0 atbildēt
Vai video autori izlasīja uz burciņas etiķetes par ēdiena sagatavošanu, lai to varētu ēst? Ne velti ir teiciens - izlasīt lietošanas instrukciju. Loģiski, ka ēdot burciņēdienu bez pareizas pagatavošanas, būs vēlme vemt! Tad jau saldēto picu arī var grauzt bez cepšanas emotion
16 0 atbildēt

Šmurgulīši joprojām liek video. Tikpat tizli cik vienmēr? Neskatos video lai netraumētu psihi, tādēļ pasakiet ir vērc skatīties?

17 1 atbildēt

Bērni, lai ēd ko ēsdami, bet jūs, lūdzu nevairojaties.

16 2 atbildēt

Izmēģinat bēbīšu ēdienus...?!nākamā video izmēģinat kaķu ēdienus un nosaukumā ierakstat-kā kaķiem var dot tādu ēdienu! Ka nekā kādam tas ir jatestē.

16 2 atbildēt

Veči bērniem daudz kas ir nepieciešams, piemēram, tie paši vitamīni, tad lūk tas ēdiens ir bagāts ar visādām labām lietām, varbūt jums nāks par labu un attīstīs kādu smadzeņu šūniņu!

15 1 atbildēt
Ko te vēl piebilst...?
15 2 atbildēt

Tagad skaidrs kapēc jūš tādi pamuļķi. zīdaiņu paiku visulaiku rijat.

14 1 atbildēt

Es redzu tikai mīnusus, daudz, daudz mīnusu   emotion 

13 2 atbildēt

Tu esi pārāk "anonīms", lai to darītu. Bet kad ieradīsies, tad uzņemšu tavu bildi. Lai visi redz, kurš ir tas varonīgais FunFaceTV aizstāvis.

9 0 atbildēt
Njā, palīgskolā latviešu valodas skolotāja tev četrinieku ielika tāpēc, ka tavs tēvs viņai točkā krutku uz parāda deva...
9 0 atbildēt

Kārtējo reiz izcelies ar "bagāto" leksiku!

9 0 atbildēt
nakui jūs , kamēr neuztaisīsiet epic fight , heitošu jūs . :nē:
8 0 atbildēt

Vismaz veselīgāks ,kā vairums mūsdienas sintētiskā pārtika!

6 0 atbildēt

Funbro emotion

6 0 atbildēt
Sitos dzekus pirmo reizi ieraudziju paris nedelas atpakal "komedijminute" kur kipa vienam bij izsists zobs. Likas taads tizls telojums, domaju moz vnk nav ta veiksmigaka epizode, bet nu sito video noskatoties skaidrs ka vnk divi "apdavinatie" satikusies un doma ka ir slavenibas.
6 0 atbildēt
Ejat dauņi strādāt.
6 0 atbildēt

Varējāt man atdot. Ar prieku apēstu. Mūsmājās bebju pārtiku notiesā pieaugušie.  emotion 

5 0 atbildēt