local-stats-pixel fb-conv-api

Piens - neveselīgs?28

Piens parasti tiek reklamēts kā veselīgs un neaizstājams pārtikas produkts. Mēs augām ticot, ka pienam ir jābūt uz katra galda, jo tas ir bagātīgs kalcija un vitamīnu avots.Viedokļi par to, vai piens ir veselīgs, vai nē, laika gaitā jau sen ir mainījušies. Daži cilvēki apzvēr, ka ir svarīgi dzert šo sniegbalto dzērienu katru dienu, kā arī patērēt citus piena produktus, kamēr citi nepiekrītot atsaucas uz jaunākajiem speciālistu pētījumiem visā pasaulē.

29 7 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Lielisks raksts, žēl ka pelēkā masa nav pietiekami izglītota un neseko jaunākajiem pētījumiem, bet joprojām argumentē piena veselību ar faktu, ka mēs to esam dzēruši vienmēr un kalcija nepieciešamību, bet absolūti ignorē jaunākos pētījumus un citus, daudz veselīgākus, kalcija avotus. 

12 0 atbildēt

Jā labāk rīt visādus vitamīnus ...

Cilvēks govs pienu, kazas pienu utt. jau lieto tūkstošiem gadu..

Tikpat labi tu vari pateikt ka cilvēks ir vienīugā suga kas ēd ceptu gaļu vai vārītus kartupeļus.. emotion

Argumenti no sērijas iespied olas durvīs redzēsi Rīgu emotion

10 0 atbildēt

Diemžēl, bet jā. Mēs tiekam muļķoti, un ja tu palasīsi jaunākos pētījumus, tu to ļoti skaidri redzēsi. Kapēc? Lai varētu audzēt lielopu gaļu un pa ceļam iekasēt papildus ienākumus.  Pēc personiskās pieredzes varu teikt ka esmu ticis vaļā no vasaras alerģijas, jo atteicos no visiem piena produktiem. 

6 0 atbildēt

Un ko darīt tiem, kuriem tā laktāze izstrādājas? Tie pienu panes, vēders nesāp un nepūšās (lielākā daļa Ziemeļvalstu iedzīvotāju). Drīzāk jau tas ir atkarīgs no paša cilvēka. turklāt pesticīdi un visādi citi s@udi ir arī augu valsts rūpniecības ražotajos produktos, tāpēc es labāk izdzeru glāzi piena ar strutu un hormonu piedevu nevis ēdu soju ar insketicīdiem, sprāgušiem samaltiem tārpiem un samalta papīra piedevu.

6 0 atbildēt

P.S. Cerams, ka autors turpinās savu rakstu sēriju. 

5 0 atbildēt

Tad sac ar plastmasas pudelem nevis uzreiz ķeries pie piena...

Vot tad kad jūs visi Veselīgie būsiet tikuši galā ar pesticīdiem, kaitīgajiem izmešiem, ē vielām utt. Tad varēs runāt par to kā Optimizēt cilvēka pārtiku... utt..

Pašlaik jūsu visu sprēgāšana ir kā noraut simtkājim 1 kāju..

3 0 atbildēt

Visi vegāni ar kuriem esu runājis neēd gaļu aiz līdzjūtības, viņi pat zivis neēd aiz līdzjūtības... Es nēsu no viņiem dzirdējie nevienu racionālu izskaidrojumu..UN Varu tev pateikt ka pienu es savā mūžā esu pircis ļoti maz. un ar gaļu ir tā pat..

Vienkārši mani kaitina ka tavi apgalvojumi ir liekulīgi..

Tu saki ka piens ir kaitīgs, gaļa kaitīga, ka deļ tā ir pilnas slimnīcas.  A slimnīcas ir pilnas dēļ tā ka cilvēki dzīvo pēc būtības neveselīg maz kustās, ir daudz kaitīgu faktoru kas pa tiešām ir kaitīgi.. A tu te pasniedz Pienu, kā baigo nāves nesēju.,..

Gribi uzrakstīt kautko sakartīgu raksti par to kā celefāna maisiņi ietekmē cilvēku.. Cik kaitīgas ir krāsvielas ko pievieno paŗtikai.. Cik lietderīgi ir vatamīni ko mums piedāvā... Kur latvijas profesors atklātā tekstā saka ka tas ir suņa kakas, ko mums tur cenšas iemsērēt utt..

Tas ko tu ar šo rakstu dari ir vienkārši dezinformē cilvēkus...

2 0 atbildēt
Ikd izlasiju un pienu tapat dzersu
2 1 atbildēt

Man garšo un es dzeršu.  emotion 

1 0 atbildēt

pac esmu kāvis un nav tur nekāda fuj

1 0 atbildēt

Chau,tas Tu ? kapec anonimi ?

1 0 atbildēt

Kartupeļu kaitīgo ietekmi? Labprāt kautko tādu palasītu... 

2 2 atbildēt

Šņabi var a pienu ne!?

1 1 atbildēt
Ir zinātniski pierādīts, ka 99% mirušo cilvēku ir kaut reizi mūžā lietojuši ūdeni. Ūdens ir kaitīgs cilvēku veselībai, mēs neesam zivis, tas ir tikai mīts.
0 0 atbildēt

Sak jau apnikt ta stulba veganu propoganda.1. punkts vien jau ,,perle,,(muldeshanas)... cilveks bla bla bla,vieniga suga kas dzer pienu pec zidainja vecuma un bla bla bla, vieniga suga kas dzer citas sugas pienu bla bla...  Nesakshu shito stulbumu komentet ,bet mans kakjis vel tagad smejas pie  piena blodinjas... Viens kvelais veganu(ar paris meneshu stazu) aktivists(karojoshais) redziet partraucot lietot piena produktus ,esot atbrivojies no ,,vasaras alergijas,,... Visu muzu lietoju piena produktus ,bet ta ari nezinu,kas ir ,,vasaras alergija,,  ,pat ta ka skauz  nedaudz... Ak ja, 10. vispar pisec ... govis tiek izvarotas... da blaja ! nelaizat tak to Petjku kuti nah. lai iet pie vecenes savas ! Vispar par kopejiem jastrada sievietem( bez lezbiskam tieksmem) un einukiem...

1 2 atbildēt