local-stats-pixel fb-conv-api

Manas skolas pusdienas Anglijā121

1441 2

Čau! Šajā rakstā jums būs iespēja redzēt kādas patiešām ir Anglijas skolu pusdienas.
Es mācos Anglijas vidusskolā un mācijos arī pamatskolā šeit, bet esmu pamanijusi ka pusdienas kādas bija tādas ir. Skolas pusdienas, manā skolā, maksā 2.10 mārciņas. Spriežat paši!
Šeit pusdienām viņiem ir aizliegts pievienot sāli. Tātad ēdiens - bezgaršīgs. Sāli jāņem pašam no mājām līdz :D Kā arī, viņi visu drīkst cept tikai cepeškrāsnī, jo redziet, lai ceptu uz pannas vajag izmantot eļļu, bet eļļu arī drīkst viņi izmantot tikai ierobežotā daudzumā.

Pirmās 4 bildes ir manis fotogrāfētas - pēdējās 2 atrastas internetā (meklēju līdzīgāko kas bija manam skolas ēdienam). Nē, es katru dienu neēdu pusdienas skolā, bieži vien ņemu līdz maizītes no mājām.

1441 2 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000

MAn kā kārtīgam puisim šādas pusdienas nozīmētu badošanos. Ne jau garšas pēc, bet apjoma..Izskatās tik maz.

82 0 atbildēt

Man Tevis žēl   emotion  Nesaku, ka neēdu veselīgi, bet vismaz tiek pagatavots tā, lai netikai izskatītos garšīgi, bet arī tā garšotu emotion Zinot angļus viņi ir tik pat bāli, kā šis ēdiens - bet Tu, kā jau latviete noteikti esi skaistākā meitene visā skolā    emotion  Šim komentāram ir tikai un vienīgi informatīvs mērķis.   emotion  

62 3 atbildēt

Bet tik un tā labāk, nekā čipsi un kola.

55 1 atbildēt

.. kā no cietuma virtuves.

55 3 atbildēt

Nē, paldies, tas nav ēdiens, vismaz priekš mans nē!  emotion 

36 0 atbildēt

riktīga diētas porcija emotion 

29 2 atbildēt
pamaz , bet ēdams ; )
26 1 atbildēt
Tie kas nav bijuši Anglijā, tiem nesaprast cik bezgaršīgs un trekns ir šis ēdiens.
25 0 atbildēt

Sāls un eļļas nelietošana - nav tomēr tie angļi tik glupi kā varētu likties... varētu arī LV pamācīties no viņiem. Porcijas pamazas, tas tiesa.

18 1 atbildēt

Ui, kāda tu izlepusi princese! emotion Pēc stundām ej uz vietējo čikenu ēstuvi baroties? emotion

17 1 atbildēt

Izskatās ka viss ēdiens ir iegādāts ASDA saldēto ēdienu nodaļā un pagatavots mikroviļņu krāsnī. emotion Diez gan smieklīgi liekas ka neviens nepiedāvā sāli, bet tajā pašā laikā nekautrējoties pasniedz cukuru lielās devās. Kaut vai tās pašas pupiņas, ja palasa cik daudz cukur klāt, mati ceļās stāvus.

Kurā skolā pasniedz šādas pusdienas?

15 0 atbildēt
Skolās tās porcijas ir takā liliputiem taisītas. Nu kurš normāls pusaudzis, ņemot vērā ka ir liela psiholoģiska slodze, būs pietiekami uzņēmis organismā visus mikroelementus un vitamīnus? Par lv skolām pat runāt negribas. Labāk ir paņemt no mājām mammas sagatavotu, veselīgu un pietiekamā daudzumā esošu ēdienu.
16 1 atbildēt
Es no RTK. Kompleksās maksā 2,20. Nevienu reizi neesmu vel apēdis visu porciju. Katru dienu kompleksajās ir kautkas jauns (ietilpst kartupeļi, makaroni utt. Ar kautko un zupa) salātus izvēlas pats un vel nāk dzēriens un maizīte, ja pats grib. Kopsumā ļoti garšīgi, bet man par daudz. Laikam jau krāmē kā večiem, jo skolā meitenes izskaitāmas uz vienas rokas pirkstiem. emotion
13 0 atbildēt

1) ļoti labs raksts. Vispār vajadzētu sākt jaunu akciju, ka visi spoki liek savas skolas pusdienas iekšā.

2) cik no bērnības atceros, tad pusdienas mūsu skolās bija diezgan labas. mēs gan bērni, protams, brāķējām, bet tagad atceroties nekā slikta tur nebija. gribētos tagad patestēt dažādu skolu pusdienas, bet pieņemu, ka nav tik slikti, kā runā.

3) anglijā vispār viss esot negaršīgs. sieva regulāri braukā pa pasauli un londonu vērtēja kā sliktāko vietu, kur bijusi - viss šaurs, vēss (arī viesnīcas un ne tajās lētākajās), nenormālas imigrantu masas, pūļi, ēdieni kafejnīcās negaršīgi. karoč, viss garām.

4) Ponij, vait Tev nebija 22 gadi? Tu vēl skolā ej? emotion

12 0 atbildēt
Tev laikam skarba dzīve, ja angļu brokastis garšo.
12 0 atbildēt

Un šito kāds ēd?!? emotion  Un es vēl domāju,ka ''krievu'' laikā mūs slikti baroja...Padomju laiku skolu ēdiens salīdzinot ar šo te,ir kā restorānā gatavots... emotion 

12 1 atbildēt

Man angļu virtuve neiet pie sirds, tāpēc uz darbu vienmēr ņemu līdzi paštaisītu ēdienu. Kolēģi vienmēr brīnās par zupām un sautējumiem, ko taisu, jo paši vien pārtiek no maizītēm vai fish and chips.

11 0 atbildēt

nav daudz šķīvju jāmazgā. izmazgā paplāti un miers. Nākamais solis ir iekl āt politelēna plēvi virsū, lai vipār nav jamazgā emotion

11 0 atbildēt
Da labi muusu skola tepat Latviija ari nav diezko labaaka, saali paartika neliek makaroni bez saals vsp garso peec nekaa, zupaas saals vietaa pieber piparus un padara zupu needamu, kartupelu biezenii ari izmanto loti maz kartupelu, vairaak lieto piena pulveri, kotletes arii pasniedz pusceptas, labi ka var dazreiz iegadaties paaris smalkmaiziites...
9 0 atbildēt

Man skolā bija pretīgs ēdiens šad tad matus varēja atrast un vienreiz draudzenei nepaveicās un makronos bija smiltis, marinētos gurķus pasniedza ar roku uzmetot uz šķīvja un tāda kā kafija vai tēja bija pretīga, skolā ēdu mazākajās klasītēs kad mamma pirka talonus lai 100% zinātu, ka es ēdu ''normālu'' ēdienu nevis bulciņas, vecākajās klasēs pārtiku no āboliem un kolas šad tad kādu šokolādīti apēdu..emotion Lai ietu uz veikalu es biju pārāk slinka un tajos bija garas ridas..

9 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »