local-stats-pixel fb-conv-api

Plastiskās ķirurģijas šokējošie jaunumi24

741 0

Tādas banālas lietas kā krūšu un lūpu palielināšana nevienu vairs izbrīnīt nespēj. Tā ir pelēkā ikdiena, un plastiskā Ķirurģija spēj apmierināt vēl daudz dīvainākas cilvēku iegribas.

741 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Plastiku vajadzētu atļaut tikai tiem cilvēkiem, kuri ir cietuši autoavārijās, ugunsgrēkos utt. un kuru izskats ir neatgriezeniski sakropļots. Jā, viņi var gulties zem plastikas un kaut ko labot, iespēju robežās. Citos gadījums tas bieži vien ir lieki.

31 3 atbildēt

Zāģēt nost kaulus ir pilnīgs vājprāts.

Un tas kauliņš, kad pārvelk ar roku pār viņas puncīti ir tik seksīgs. 

24 0 atbildēt

"Vienkārši neēst" ir  pat ļoti grūti izdarīt.  Tur jāmaina vis dzīves veids ne tikai sev, bet visai ģimenei. "Pārejas" periods nereti ir ar daudziem kašķiem saistīts proces, jo cukura līmenis bieži vien lēkā. Ir pat ļoti bieži gadījumi kad pajūk pāri kur viens mēģina pāriet uz veselīgāku paiku. Un problēma ir tajā ka daudzi apēd stresu

19 0 atbildēt
Dažam labam vajadzētu smadzeņu plastisko operāciju.
16 0 atbildēt
10. ir tik fake.
13 0 atbildēt

es domāju, ka pat ar likumu nepieciešams noteikt, ka plastiskā ķirurģija pieļaujama tikai izteiktu vizuālu defektu gadījumos. nemaz nerunāsim par dzimumu maiņām un tamlīdzīgām izlaidībām - tādas ir jāārstē tvaika ielas tipa iestādēs nevis ķirurģiski.

11 1 atbildēt

īstenībā lielas krūtis ir nogalinājušas savas nēsātājas! Vienu sievieti miegā nosmacēja. tas par to aptauju!  emotion 

Bet nu šīs operācijas ir vienkārši smieklīgas un nav izpētītas tik ļoti, mazu nedzimušu bērniņu aiztikt, stulba sieviete...  emotion  Kāda starpība kāds deguntiņš bērniņam, ka tik veselīgs un dzīvs piedzimst, lūk par ko vajag satraukties.

Operācijas pilnībā atbastu, sievietes pēc dzemdībām izmainās, vai kāds deguns kas visu mūžu ir kritis acīs vai lielas ausis, visu var izlabot, lielākas lūpas arī atbalstu, kāpēc gan ne, protams ne pārāk jaunām meitenēm, jo viņas vēl nesaprot kas ir skaists un kas nē  un ne pārāk lielas un uzpūstas, jāzin tak robežas. 

7 0 atbildēt

Plastiskās operācijas es pilnībā atbalstu, ja tās ir domātas kroplību pazudināšanai t.i. cilvēks apdedzina seju, lai likvidētu sekas lieto plastisko operāciju , vai citu kroplību likvidēšanai, piem. pēc lauzta deguna utml. 

Bet neatbalstu sievietes, kuras ir pilnībā normālas un guļās zem skalpeļa, lai palielinātu krūšu izmēru vai piepumpētu lielākas lūpas. Nu kur tas vajadzīgs? 

Otrkārt, plastiskās operācijas kļūst par atkarību. Spēcīgu atkarību. Uztaisi vienu korekciju, pēc tam gribās vēl un vēl un vēl, rezultātā attopies pie spoguļa kā kroplis un nauda izmesta vējā (vairāki tūkstoši). Plastisko operāciju industrija tā jau ir pelnoša uz tādu sieviešu rēķina kurām galvā iestādīts ka jāizskatās pēc bārbijas. 

Bet tā jau ir katra brīva rīcība, kā nekā dzīvojam demokrātiski un katrs var izlemt ko darīt ar savu ķermeni.

6 0 atbildēt

Jo tālāk, jo trakāk...

3 0 atbildēt

Vēl trakāk, ka modele kurai bija plastiskā operācija, pirms tam vēl bija vīrietis emotion 

3 0 atbildēt
Tātad, tiem kuriem patiešām vajag operāciju, tad jā, bet citi to dara lieki un izskatās vienkārši briesmīgi.
3 0 atbildēt

''Ja to izmanto  kroplību labošanai, tad tā ir ļoti noderīga.''

Tieši tā.  emotion 

+

2 0 atbildēt

nu ja man naudas pietiek, samaksāšu par sava līķa izzveju emotion

iesaku tomēr par lietām dziļāk padomāt, nevis tikai "es ar sevi daru ko gribu". nonāksi pie secinājuma, ka tava pakaļa nemaz tev nepieder emotion tik jaunieši savā maksimālismā safanojušies par savām tiesībām un uzskatiem.

2 0 atbildēt
Dienvidkoreja dzivo slimi cilveki, jau mazas meitenes veic sev zokla sasaurinasanu.
2 0 atbildēt
Tak nemāni cilvēkua ar 10, tas jr neiespējami, vismaz pagaidām
0 0 atbildēt

Biku šoks parava emotion

0 0 atbildēt

nu bet tu taču teici, ka katrs var ar sevi darīt, ko grib? kāpēc tad pašnāvība ir izņēmums?

un nedomāju, ka sevis sakropļošana vai totāla izķēmošana (tas attiecas arī uz pārspīlētiem tetovējumiem un pīrsiniegiem) ir kaut kas diži labāks par pašnāvību...

0 0 atbildēt

nopietnāk!

0 0 atbildēt

Nu, visi jau grib b'ut skaisti...

0 0 atbildēt
Ateja
0 0 atbildēt