local-stats-pixel fb-conv-api

Tu mirsi lēnā un mokošā nāvē...12

506 1

..vai arī ātri un nežēlīgi. Tas ir atkarīgs, kam uzkāpsiet virsū. Ja uz sauszemes vairāk vai mazāk var saprast, ka var nejauši uz kaut kā uzkāpt, tad ūdens dzīvnieki ir iemācījušies maskēties un var izskatīties pēc akmeņiem. Īpaši tas attiecas uz tūristiem, kas apmeklē Austrāliju. Akmens zivis, kas dzīvo piekrastes ūdeņos, ir pašas indīgākās zivis pasaulē un to dzēliens var novest pie mokošos nāves, ja vien laicīgi nedoties uz slimnīcu.

Iepriekšējā rakstā http://spoki.tvnet.lv/vesture/Nekad-nekad-nebrauciet-uz-Australiju/786458 varēja iepazīties ar dažiem faunas pārstāvjiem, ar kuru indi var nogalināt tūkstošiem cilvēku, taču tie nebūt nebija visi. Ūdeņos mīt dažādi dzīvnieki, kuriem aizsardzībai ir spēcīga inde. Ir dažādas medūzu sugas, kas ir neapstrīdami bīstamas cilvēkiem un var sagādāt sāpīgas atmiņas, bet vēl ir arī zivis un gliemji tik pat indīgi un bīstami, kā dzīvnieki uz sauzemes.

Austrālijā dzīvo arī sikspārņi, kuru spārnu vēziens ir 1 metrs. Viņi ir nekaitīgi augļu ēdāji, kuri pārnēsā nāvīgus mikrobus.

Ja tevi neapēdīs, tad tu kļūsi par upuri kādai slimīgai...

506 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Parastās valstīs ir dzīvnieku saraksti, no kuriem ir jāizsargājas...Austrālijā ir saraksti ar dzīvnikiem, no kuriem nav jāizsargājas...( ceru sapratāt domu emotion )
32 1 atbildēt
Es laikam nebrauktu uz Austrāliju, pat ja man piemaksātu...vai ja brauktu, tad visu laiku staigātu biezā aizsargtērpā, kas noklāj visu ķermeni...
15 0 atbildēt

Nu protams latvijā valdība par visu ir padomajusi,un ar vidējā latvieša algu vajag 7 mēnešu algu lai aizbrauktu turp un atpakaļ ....  emotion ( par mums vismaz kāds rūpējas emotion )

12 0 atbildēt
Peldēt - Skafandrā Pastaigāties - Tankā Vienkārši soļi jaukai un mierīgai dzīvei Austrālijā emotion
10 0 atbildēt

Austrālija ir viens liels NOPE!

9 0 atbildēt
mja australija laikam ir indes paradize.jo stipraka inde jo krutaks tu esi.
9 0 atbildēt

Tagad man sāk nedaudz domas mainīties par Autrāliju kā tādu ūdens dzīvesvietu. Laikam šie kukaiņi/zivis/gliemji/medūzas ir indīgi/dzēlīgi/nāvējoši, jo nav raduši būt cilvēku tuvumā un tas ir pret citu dzīvnieku radītiem draudiem. Proti Latvija ir apdzīvota jau sen un dzīvnieki/kukaiņi ir pieraduši, ka ir tāds mežonis kā cilvēks, taču austrālija 2% no 100% ir tikai cilvēki pārējais ir dzīvnieki tapēc tie nebaidas un nav izveidojušies tā, ka cilvēkam nekaitīgi. Nezinu cik sakarīgi uzrakstiju, bet galvenais, ka man sāk domas mainīties no iepriekšējā raksta, gaidu vēl kādu, ja būs!

11 2 atbildēt

Pff... ja man būtu iespēja, es tik un tā uz Austrāliju aizbrauktu.  Nav jau arī tā, ka tikai Austrālijā var nomirt no dzīvnieku dzēlieniem, kodumiem utt.  emotion  Visur nav droši! 

8 0 atbildēt
Negribētos sastapties ne arvienuvno šiem radījumiem
2 0 atbildēt
Dzīve jau ir elle
0 0 atbildēt