local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši un sirdi plosoši stāsti par emocionālo vardarbību11

765 0

Šajā rakstā apkopoju stāstus par cilvēkiem, kuri kļuva par emocionālas, dažos gadījumos pat par fiziskas vardarbības upuriem, stāsti ir gan ar laimīgām, gan traģiskām beigām. Lai labi lasās!

765 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Es esmu 17 gadus vecs. Skolā esmu bieži vien pamanijis, ka kāds tiek aizskarts un es pat nevaru iedomāties kā viņš jūtas. emotion arī esmu pamanijis, ka aizskarto cilvēku sirdīs ir milzīgs siltums un labsirdība. Mums visiem ir tiesības dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.
49 0 atbildēt

lielāka daļa mūsdienās neiedomājas, ka pat viens nesmuks vārds par viņu, var uztaisīt cilvēkam ļoti lielu depresiju vai vispār dzīves galu.emotion

12 0 atbildēt
Cilvēki, it īpaši pusaudži, jau pēc dabas ir cietsirdīgi. Kādam ir vairāk līdzjušanas, kādam nav vispār. Skumji...
10 0 atbildēt

Katrs grib, lai dzīvotu labāk. Tāpēc, ja kāds/a ir skaistāks, gudrāks vai vienkarši kaut kas skauž, apvaino utt. Vai vienkārši, ja ir savādāks, jo nezin kā izturēties, bet censties saprast ari necenšas-kāpēc lieki tērēt laiku? Mēs nepadomājam par sekām, jo esam aizņemti tikai ar sevi un savu labsajūtu. Sad but true.

5 0 atbildēt
Tu laikam nezini, kas tas ir - "daunis"?
3 0 atbildēt
Skumji, kad mani cilvēki var būt tik ļauni . emotion , bet rakstam varēji klāt pievienot šo dziesmu https://youtu.be/k22RM7GS4k8
3 0 atbildēt

Ja tā reāli padomā,tad arī var vainīģs būt  kiberpasaule,kāpēc?

Kā redzat tehnoloģijas attīstas un arī spēles attīstas,taču pasaulē pieprasītas ir vardarbīgas spēles,kuras vien var vainot pie vardarbības,nogalināšanas un citām aizvainojošam vai vardarbīgām lietām.

Man personīgi ir vienalga,ko citi par citiem saka,bet ja aizskar kau vai sit,tades jūtu līdzi uncitreiz ir sajūta,ka vienkārši gribas sist to,kas aizvaino.

tak Kas cilvēki paskatieties pasaulē,kāpēc jūs gribat aizvainot citus?Jo viņi nav kruti?Kas notiktu ja visi pēkšņi paliktu vienādi,ko tad jūs darīt??

Un kāpēc jūs sīkie dau*i klausat pieaugošos?Tās piegušo lietas un tās nav jāklausas.Reāli tagad bērniem būtu jaspēlējas bēru laukumā ar klasesbiedriem un jāpriecājas par to,ko viņi dara,nevisdarī tieši pretēi un darīt sliktu citiem,jo tas ķipa esot baigi kruti.Neviens nav kruts,visus aiz muguras nodirš no galvas līdz kājām.

Un ja esat ar sevi neapmierināti,tad neizrādat to apkārt noteikošajā,tās ir jūsu problēmas nevis citu problēmas,jums pašiem jātiek galā ar problēmām nevis citiem,jums pašiem ir jāpieņem lēmumi nevis jāklausās citos un jādara to pašu,jums ir jādraudzējas ar citiem nevis viņus jāapsaukā un jāsit un jums nepaliks ne labāk ne sliktāk apsaukāšanās,ja ar apsaukāšanos gribi iepatikties meitenei,tad man nav komentāru,jo kā ar apsaukāšanos var iepatikties?

Gala secinājums,jums nepaliks ne labākne sliktāk,jūsu dzīve nemainīsies ne uz labo ne uz slikto pusi,jo tieši citiem to darat un jūsu nākotne ir savās rokās nevis citu rokās,vecāki ir domāti,lai viņi tevi izaudzinātu par labiem einšteiniem nevis kaut kādiem tur domjiem dirsējiem un jūs to pašu arī nožēlosiet,ticiet vai nē,bet kādu dienu vienkārši jūs sēdēsiet un nožēlosiet to..

2 2 atbildēt
Skolā mani arī bieži apsmej par idiotu. Kad cilvēks nemāk izdarīt to ko citi, tas nenozīmē ka viņš ir Idiots. Tāda ir cilvēka reputācija, tie kuri apsmej citus, tie apsmej paši sevi jo viņiem nav jūtas. Cilvēki ir dažādi, ļaudis!
0 0 atbildēt