local-stats-pixel fb-conv-api

Esiet uzmanīgi pērkot auto!!!!18

228 3

Sēžu darbā, bet pa darbu domāt negribas ( man tā kartru dienu), bet Boss skatās ar vienu aci vai taustiņi klab... Nu tad arī klabinu viņus, lai Bosam prieks, man kāds prieks un spokos jauns raksts :)

Pavasaris galvā, gribas jaunāku, spožāku auto iegādāties, protams, es kā praktiskais latvietis meklēju prakstisku, tautā iemīlētu un pārbaudītu auto. UN IRR!!!!!! Passat B7 universālis. Bet ne pa to stāsts :D

Piesaistīja viens sludinājums kurš būs parādīts kā piemērs, kā izvairīties no baigā ieberziena:

Starp Passātiem ielikt škoda... 190 000 nobraukums, pilnākā komplektācija, visas apkope, atslēgas... visas štelles... kapēc gan nē... vienīgi aizdomīgi nummurzīme daļēji noslēpta.

Nedaudz pameklejot atradu: UN PAR TO ARĪ IR ŠĪS STĀSTS

Pirms pērc, nepaslinko... DIVAS LIETAS, KAS PASAKA PAR AUTO ĻOTI DAUDZ

1. Pārbaudi auto vēsturi ( cik īpašnieki, kad ievest latvijā, liegumi utt..) zvanot pa CSDD maksas tālruni 1,38 eiro min.

2. šeit reģistrējoties, varata elementāri pārbaudīt auto nobraukuma vēsturi, pēdējo TA rezultātus

Rezumē: Nobraukums izdzisis par 100 000 km, pēc pamatpārbaudes TA var secināt ka ir bijušās kkādas problēmas ar auto krieso pusi ( sists, locīts... nezinu)

... Brauciet lēnām pār tiltu draugi, Un neiekrītiet, un neiekrītiet, Brauciet lēnām pār tiltu draugi...

Meklējam tālāk...

228 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Visi visus Krāpj un Čakarē emotion   Tādi laiki emotion

21 1 atbildēt

Auto pircēji paši vien ir vainīgi - ja gribat "mazlietotu" auto par "pārlietota" auto cenu, tad odometru grozīšana būs tas ko viduvējs, lietotas auto pircējs, iegūs.

Latvijā ir augsts pieprasījums pēc lētām mašīnām, ar mazu nobraukumu = rezultāts.

9 1 atbildēt

bez servisa grāmatas vispār nevajag ņemt pasvaigus auto,ja nav servisa grāmata tad noteikti ir griezts odometrs utt.  emotion   protams, viltot to ar nav problēmas,12 gadīgam auto jau tā grāmata varētu būt netīšām pa dropi kaut kur pazudusi,tad pie jankas uz garāžu izošņāt vajadzētu,bet mūsdienās vēl ir iespēja to salīdzināt ar oficiālo servisu datu bāzēm! Un sievu ar nevajadzētu ņem,pirkt bez medicīniskās grāmatiņas   emotion  

8 1 atbildēt

Autobizness diemžēl ir tāda melna padarīšana... 

5 1 atbildēt

100 000km .... siikums emotion savlaik kad mekleeju sev auto .. uzduros uz volvo v70 sludinaajuma textaa piemineets patiess noskreejiens .. emotion skatos csdd un sheko reku 400 000km notiiti 

4 1 atbildēt

Tu jau nepareizos sludinājumus skaties, visi zina, ka jāskatās tie, kur rakstīts "auto tikko no Vācijas, Latvijā nav braukts".

3 1 atbildēt

Nu jā , vienmēr ar visu ir jabut uzmanigiem

2 1 atbildēt

Sagrozīti KM nobraukumam vēl ir sīkums. Slikti ir tad ja tev trāpās konkrēti sists autiņs,kurš ir atjaunināts tā lai izskatās kā jauns,bet realitātē turās uz puņķiem.

2 1 atbildēt

Kādēļ tu piemini Passat B7 ,ja raksts par Škodu?emotion

3 2 atbildēt

Salīdzinoši svaigs auto, bet interesanti, ka 2010.g.un 2013.g. skati dabūjis tikai ar trešo reizi.

1 1 atbildēt
Odometer rādījumi neglābjas instrumentu panelī kopš "borta datora" pielietošanas auto būvē, ar retiem izņēmumiem. Mūsdienās lielākoties nobraukuma attīšana notiek "datorizeti", caur OBD2 protokolu.
1 1 atbildēt

Drošvien raksta autoram ,nemaz nav par ko nopirkt!

0 0 atbildēt

a varbūt paneli mainīja? emotion

0 0 atbildēt

Vienīgā reize kad iemetu aci odometrā ir tad kad pārdodu, jo ss.lv prasa... Tik paskaitu tūkstošus lai zinu kad eļļu mainīt... Tā mantiņa regulējas pēc sirds patikas... 

0 0 atbildēt
Radās ideja aiziet iziet skati savām 97g audi A6, attīrot nobraukumu uz 1500~. Interesanti, ko teiks.
0 1 atbildēt

Vis labāk ir no ebay.com ņemt. :/

1 3 atbildēt