local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par kristietību.51

11 29

Cik labi, ka Dievs dod cilvēkam jaunu un jaunu iespēju, ka grēciniekam, kurš ir bijis kristietis, dod otru iespēju. Neļauj velnam viņu nogrūzt ellē, bet gan dod dzīvē kādu notikumu, lai viņš atgrieztos. Ja cilvēks ir padumjšs, viņš atkal un atkal kāps un vecā grābekļa un ies prom no Dieva, jo būs slinkums iet uz Dievkalpojumu, kalpot u.t.t. Sākumā liksies, cik lieliski, esmu brīvs, pametu to baznīcu, varu tagad atpūsties. Tad sāk nākt pirmās problēmas ar vecajām atkarībām, tad sāk paliktināties dzīves apstākļi, sākas dažādas veselības problēmas. Tagad laiks atgriezties pie Dieva, bet vai ir labi pamest kādu, kurš ir atdevis savu vienīgo dēlu par jebkuru no Mums, sāpināt viņi un,.tad velna nomocīts, atgriezties.
LAI DIEVS IR AR JUMS.

11 29 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

ārstu studijā!!!

13 0 atbildēt
Paklau spoki - izdaram labu darbu un sametamies šim nabaga raksta autoram vizīti pie ārsta - slimi cilvēciņi tač ir jārstē - piekritīsiet?
12 0 atbildēt
Man šķita, ka spaisu aizliedza uz visiem laikiem...
10 0 atbildēt
Ej ārstēties, sektanti mums nav vajadzīgi. Gribi pielūgt tukšu gaisu, pielūdz, bet normālos cilvēkus liec mierā...
9 0 atbildēt

Nevajag grēkot tad arī grēku atlaišanu nevajadzēs. Manā skatījumā, tikai tie, kas netic savai varēšanai un spējām, meklē palīdzību pie dieva.

Kas neiegūst vajadzīgo sajēgu par dabas likumiem, tas viegli ticēs visādiem māņiem. / Spensers,/

7 0 atbildēt

Izskatas ka tiksim pakapeniski iepazistinati ar Bibeli...   velk uz paris tukstosh rakstiem. Isaja kursa.

6 0 atbildēt
http://www.thenewsnerd.com/health/apa-to-classify-belief-in-god-as-a-mental-illness/ Nekad nesapratīšu kă var ticēt , man visu bērnību borēja ausīs dievs glăbējs - zombēt mani centās ar baznīcu , dziesmas dziedi dievam , dejo dievam , nāc uz baznīcu spēlēties. Ievilina bērnus lai tas iesakņojas no bērnīebas un cilvēki tam tic. Labi ka novērsos no tā un neesmu aptumšotu prātu kad dievs ir tavs glābējs un ja neticēsi viņam tad degsi ellē gadsimtiem ilgi. -Iepriekšējā astroloģiskā laikmeta maiņā daļa gnostiķu (Nazoreju sektas) neiesvētīto mācekļu, vēsturisku apstākļu un subjektīvu motīvu mudināti, sāk gnostiskās filosofijas - KRISTISMA - transformāciju un revizionismu, tā liekot pamatus tai pseidoreliģiskajai struktūrai, kura sākumā iznīcināja savu bāzi un darbības vidi, gnostiskās filosofiskās tradīcijas Eiropā, pēc tam arī visu Eiropas tautu reliģiozo dzīvi un kultūru eksistenci, vēlāk izveidoja sazarotu sektu tīklu, kurš kontrolē mūsdienu Eiropas tautu un Ziemeļamerikas iedzīvotāju dzīvi, kavējot to attīstību un tagad dēvē sevi par Kristīgo baznīcu.
6 0 atbildēt

Ehhh, izlasot virsrakstu, cerēju uz kādu sakarīgu rakstu... bet nē... kārtējais "manas iedomas ir vienīgās un pareizās" variants... švaki... emotion

5 0 atbildēt
Kautkāds murgs . Tās viņas atbildes mani biedē . emotion
4 0 atbildēt

Zini ko?  emotion  

https://heathenaltar.files.wordpress.com/2014/06/b30f9-wojowie.jpg

''LAI DIEVS IR AR JUMS.'' Lai zemes māte un Ūsiņš ir ar jums!

3 0 atbildēt

kārtējais slimnieks

4 3 atbildēt

Baznīca ir lielākais Dieva zaimotājs. Tā vislaik izmanto Dieva vārdu savu ambīciju realizēšanā. Es ticu Dievam, bet baznīcā esmu redzējusi tik zombijus...

1 0 atbildēt
Wat
0 0 atbildēt

ej uz baznīcu.

0 0 atbildēt

God is dead. ( Black Sabbath)

0 0 atbildēt
Allahu akbar!
0 0 atbildēt