local-stats-pixel fb-conv-api

ADIDAS lieliski atbildēja uz homofobistu komentāriem Instagramā!42

498 31

Mīlestība ir un paliek mīlestība un nav nozīmes tā ir starp sievieti un vīrieti, vai starp divām sievietēm, vai starp diviem vīriešiem.

Tev ir tiesības mīlēt un tev ir tiesības mīlētam būt.

498 31 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000
Man riebjas tikai tie indivīdi, kas savu pozīciju nostāda kā dominējošo - geji, vegāni, godfags un pārējie muļķi.
58 2 atbildēt
Man nav nekas pret gejiem,ja viņi mierīgi dzīvo un nevienu netraucē. Bet, ja viņi ar to publiski izrādās un uzspiež citiem un vēl visādus tur mītiņus un praidus rīko,tad gan man tas ļoti besī un tad gribās iznīdēt to rasi...
57 3 atbildēt

Gaisu daudz nesmirdināšu, laikam man šķemba galvā, bet pārorientēties tomēr nekad nespēšu, nekad nepieņemšu par normu to ko uzspiež , ne tādēļ uz barikādēm stāvēju !

Arī agrākos, pirmsatmodas laikos bija netradicionāli orientētie, tikai tie dzīvoja klusiņām un neuzbāzās ar savu dzīvesstila uztveri pārējai sabiedrībai.

30 0 atbildēt

Drīzāk bēdīgi ir tas, ka pasaulē to sāk uzskatīt kā normu nevis par novirzi emotion 

34 5 atbildēt
Tas vien parāda, cik ļoti neizglītota ir 21.gadsimta paaudze. Tas nav cilvēku ziņā izvēlēties, vai man patiks pretējais, vai savs dzimums. To nosaka tavs ķermenis un nosodīt to, ko cilvēks nevar mainīt, piedodiet, ir stulbi.
31 4 atbildēt

Vienalga kāds cilvēks- gejs vai lezbiete, galvenais, lai nav gejs

23 0 atbildēt
Stulba stulba pasaulē... Normali jau tas nav. Bažas te virsū ar savu homo propagandu
28 7 atbildēt

Kas kopīgs zilajiem un dārzniekiem - abi sēklu sēj sūdos. Tas ko cilvēks dara savās mājās ir viņa darīšana, bet tāpēc jau nevajag to izbļaut visai pasaulei. Nu ko gatavojamies zoofīļu un nekrofīļu un pārējo slimo uznācienus....  emotion 

21 2 atbildēt

Ja jau Tu savā rakstā vari atbalstīt homoseksuāļus, tad jau es savā komentārā un vērtējumā varu Tev nepiekrist. Man vienalga ko viņi dara gultā, bet man nav vienalga, kad šīs "attiecības" publicē, aizstāv vai reklamē. Man žēl, ka pāris cilvēku runāja visas "Adidas" vārdā.

Ja Tev tik ļoti patīk tādas attiecības, tad baudi tās un klusē. Manuprāt, pārējie cilvēki nez kapēc nesludina savas normālās attiecības pa pasauli, jo tas pats par sevi ir normāli un tam nav vajadzīga īpaša reklāma

17 1 atbildēt

Nu kā tad-pi*ari &co tak ir viena no geiropas pamatvērtībām..Nekā cita vairs nav atlicis..Tapēc mēs tagad tādos sūdos esam..

12 2 atbildēt

Pilnīgi normāli - lai katrs dzīvo kā vēlas. Tikai, lūdzu, neejiet ielās un nepopularizējiet to kā dzīves normu!!!

Savādāk - nekāda naida, kas notiek katra guļamistabā.

10 2 atbildēt

Nejau homofobi ir tie, kas smirdina gaisu. Paši pi*dari ir tie, kas iet praidos, lec pārējiem acīs un sauktin izsauc kaku maisiņus uz sevi. Man ir dziļi po, ko katrs dara savā mājā, bet sabiedrībā ir jāuzvedās kulturāli un tas attiecas ne tikai uz pi*dariem. Tāds praids vispār nav pieļaujams, tad jau mēs jebkura interšu grupiņa ar specifiskām vēlmēm vai īpašībām iesim ielās un pieprasīsim sev vietu zem saules.

7 0 atbildēt

Man sāk riebties šī raksta autors,- kaut kādus sūdus te pēdējā laikā pasācis likt. 

5 0 atbildēt
ESI LEZBIETE? ESI GEJS? MAN POH, GALVENAIS KAADS TU ESI CILVEEKS.
7 2 atbildēt

Pie Maskavas mera ieradusies delegacija no gejiem un lezbietem. ..,Vot mes gribam pieteikt PRAIDU...,,Brivas dienas palikushas tikai rudens un ziemas meneshos,,...  Tas nederes,mums sals plikas di..as..vajag vasaras menesi.. Mers peta kalendaru un saka ..,, ir vel 2.ais augusts,vai pierakstit ?,,..Ja,labi ,interesanti ,kas ta ir par dienu ?,,-...Denj desantnika...(desantnieku diena),,..

4 0 atbildēt

Mums sētā bija tāds dzejolīts- 

Mūsu sētā Adidas

Nēsā katrs piderass

Izrādījās ka bija trāpīts desmitniekā emotion 

4 2 atbildēt

Homofobistu? Kas par na*uj. Kopš kura laika, cilvēki kuri dzīvo un funkcionē pēc dabas likumiem un principiem ir FOBISTI pret kautko? Kas ir Matilde, nav tev SJW mazliet iesēdies paurītī?

2 0 atbildēt

Otrs ir čalis ar skūtām kājām un unisex kedām. Daudzi atlēti skuj kājas.

4 3 atbildēt
"Ja tev tik ļoti nepatīk viendzimuma attiecības un viss pārējais, kas ar to saistās, tad, lūdzu, aizver šo rakstu un nesmirdini gaisu". Gribi teikt , ka man ar normālu orientāciju ir jāpatīk viendzimuma attiecībām un par tām jāfano? Man citu attiecības nekad nav interesējušas. Ne homo , ne parastās.
3 2 atbildēt

Es piekrītu tiem komentāriem.

1 0 atbildēt