local-stats-pixel fb-conv-api

Vai zināji? - Bībelē aicina slepkavot citu reliģiju piekritējus!83

96 3

Daudzi bīstas no Islāma, kā iemeslu minot faktu, ka šī reliģija mudina nonāvēt neticīgos un citādi domājošos. Bet vai varētu būt tā, ka arī Kristietībā mudina uz to pašu?

Lūk, kas interesants ir lasāms Bībelē (Mozus 5. grāmata 13:7-11):

"Kad tavs brālis, tavas pašas mātes dēls, vai tavs dēls, vai tava meita, vai tava sieva, kas pie tavām krūtīm, vai tavs draugs, ko tu turi kā savu dvēseli, tevi slepenībā kārdinās, teikdams: iesim, kalposim citiem dieviem,- tādiem, ko ne tu, nedz tavi tēvi nepazīst, no to tautu dieviem, kas dzīvo jums apkārt, vai nu pavisam tuvu pie tevis, vai arī tālu no tevis, no viena zemes gala līdz otram,tad nedod viņam vaļas un neklausi viņam, un tavas acis lai žēlodamas nekavējas pie viņa, un tu netaupi viņu un arī viņu nenoslēp, bet tev viņu būs bez žēlastības nokaut; tava roka lai ir pirmā, kas viņu nonāvē, un pēc tam visas tautas rokas, ar akmeņiem tādu būs nomētāt, un lai tas mirst, jo viņš jums ir licis novērsties no Tā Kunga, tava Dieva, kas tevi ir izvedis no Ēģiptes zemes, no verdzības nama."

Pārliecinieties paši! emotion

96 3 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Nu, bet vai tad mudina? Cik reizes ir dzirdēts, ka kristieši aicina slepkavot pagānus?

Tas jau ir sen zināms, ka kristieši bībeli tulko pa savam (kaut ko paņem, kaut ko "aizmirst"emotion, kā pašiem izdevīgāk. Ja uz bībeli palūkojas no malas, daudzās jomās nekas diži labāks par korānu jau nav.

22 1 atbildēt

Lai nu kas, bet Bībele ir grāmata, kas parastam, spokiem, lietotājam ir pārāk gudra...   Ik pa laikam kāds "gudrītis izrauj" no kopējā konteksta kādus psalmus un citē tos savām vajadzībām... Lieki piebilst, ka vieni un tie paši psalmi tiek citēti atšķirīgās un PAT PRETĒJĀS situācijās...    Tad nu autoram ieteikums - Nedali kopumu reizinātājos. Necenties iestāstīt cilvēkiem, ka ja sievietei aug bārda, tad viņa ir vīrietis... Tā pat izrauts gabaliņš no teksta, kurš visticamāk nav lasāms burtiski, bet ir saprotams līdzībās, nemudina Kristiešus nokaut. Ir bauslis - TEV NEBŪS NOKAUT!!! Bībele ir pilna ar nesaprātīga prāta radītām pretrunām, tāpēc jau Bībele nav jālasa, BET IR JĀSTUDĒ!!!

20 1 atbildēt

ko tur daudz ar tām dienvidu un austrumu ticībām - mums Latviešiem tak savas dievības ir: Auseklis, Saule un Mēness, Jumis, Ūsiņš, Zemes māte utt.

15 0 atbildēt

Nedara? Kas tad veica Krusta Karus un viduslaikos nogalināja miljoniem cilvēku? Baznīca ir asiņainākā iestāde pasaules vēsturē..

13 1 atbildēt

Vēstures stundās par Krusta kariem nemācīja? Spāņu inkvizīcija? Neskaitāmu kulturālo un vēsturisko vērtību iznīcināšanu kristietības vārdā? Kristieši ir vēl lielāki slepkavas un liekuļi visu šo gadsimtu gaitā kā jebkura cita reliģija.

10 0 atbildēt

Jā, es to zināju, bet NEVIENS kristīgais neatbalsta nāvi un arī negalinās citu reliģiju piekritējus, neuzspiedīs savus likumus svešās zemēs. emotion emotion  emotion Pofig, vispār kas tur rakstīts.

9 0 atbildēt

Tagad jau tā nedara, jo visa centra ir nauda un vara, nevis tur vēl kāds Dievs un svētais (pilnīgi vai jāsmejas). Bet viduslaikos mušīja nost ar vai bez vainas, raganas un dziedniekus dedzināja un slīcināja, un skaistās sievietes arī aizsūtīja pie dieviem, tāpēc lielu daļu visus labos gēnus iznīdējuši un sievietēm sejas kā dažos spoku komiksos, kuru ieraugot mana seja paliek šāda emotion 

5 0 atbildēt

Pateikšu īsi - nav ticībās vaina, cilvēks ir problēma, cilvēks ir tas, kas rada priekšstatu par ticību...   Ar saviem darbiem piesaucot konkrētu ticību un rīkojoties, kā konkrētas ticības pārstāvis!!! Cilvēks ir tas, kurš savtīgos nolūkos izmanto ticību. Cilvēks ir tas, kurš grēko ticības vārdā! Un cilvēks ir tas, kas pauž piederību kādai ticībai, bet ticību interpretē pēc savām vajadzībām, turklāt atmetot neizdevīgo no ticības! 

5 0 atbildēt

Krusta karus pret musulmaņiem (un jā, arī pret baltijas tautām) neesi aizmirsis gadījumā?

Bet jā, pa renesanses laiku tā reliģija ir piedzīvojusi pārmaiņas, kautkgan vēljoprojām ir atsevišķi radikāļi.Islāms ir jaunāka reliģija, kautgan pasaule ir mainījusies, viņš zināmā mērā līdz renesansei nav ticis, un joprojām ir viduslaikos.

Kautgan, es tev vēlos pateikt vienu lietu, tas, ka tie pāridarījumi ir veci, tas vēl nenozīmē, ka kādam tie nav aktuāli.Un par mūsdienām, nu varbūt kristietība vairs neizsaka aicinājumu nokaut viņus, joprojām viņas vārdā tiek ataisnota dažādu cūcību darīšana.

5 0 atbildēt

viss ir galvā ne reliģijā vai grāmatā! ja vien cilvēki vairāk pakustinātu smadzenītes...

4 0 atbildēt

Tā vienkārši bija neveiksme, tas arī viss. Bībele ir bīstama, un šis raksts ir pierādījums tam, ka tā ir patiesība.

Cilvēki interpretē dažādi, un ar gadiem, kolektīvā interpretācija ir aizgājusi ļoti tālu no patiesības.

Atsauce ir izrauta no konteksta.

Piedāvātie atbilžu varianti ir ... prost wtf?

4 0 atbildēt

Reliģija, baznīca  emotion 

3 0 atbildēt

Šai gadsimtā neredzu kristiešus ,kas kauj citus reliģijas vārdā

4 1 atbildēt

Taisnība, priekš Tevis nesader!  Tomēr saprātīgām būtnēm ir tajā grāmatā DAUDZ gudru domu ko smelties!!!   Arīdzan, ja nepieņem visu, kā patiesību!

3 0 atbildēt
BĪBELI IR SARAKSTIJIS JUKUŠAIS, PARASTS MIRSTĪGAIS CILVĒKS.. bībele = bullshit
3 0 atbildēt

Baigā aptauja! Nevienā atbilžu variantā nav nekā pozitīva. emotion

5 2 atbildēt

Autors nav domājis par NORMĀLIEM atbilžu variantiem. Nevienam vaariantam nepiekrītu!

3 0 atbildēt

No bībeles lapiņām var izplēst lielisku papīru tabakas tīšanai.

4 2 atbildēt

visi varianti negatīvi noskaņoti. neprofesionāli. aptaujas veidotāja viedoklis ir skaidrs. 

2 0 atbildēt

Un kurš teica: "Es nenāku Veco derību atmest, bet gan piepildīt!"? Ne Kristus gadījumā? emotion 

1 0 atbildēt