local-stats-pixel fb-conv-api

Testējam virtuālo realitāti26

202 59

Virtuālā realitāte ir, maigi sakot, populāra lieta.
Nesen viesojāmies Samsung jaunumu prezentācijā un mums tika dota iespēja izbaudīt atrašanos virtuālajā realitātē.



202 59 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Jūs veči citā realitāte dzīvojat tāpat jau, priekš kam jums virtuālājā bija līst?

36 0 atbildēt

Tehnoloģija laba, bet jūs vnk sakot sūkājat debīliķi...   emotion  

25 1 atbildēt

Āksti...

21 1 atbildēt

Pat šeit viņi visu pamanās sabojāt. 

20 1 atbildēt

Vienmēr esmu gribējis izmēģināt tās brilles

18 0 atbildēt

Kārtējā diena FunFace dzīvē?   emotion   

23 6 atbildēt
Izskatas ka sitie cali ir tikpat mileti ka dzastina bibera jaunkundze
16 1 atbildēt
Nu jebkurš cits, tikai ne jūs..
11 0 atbildēt
Ak, šausmas!
6 1 atbildēt

Nezinu vai nebija, vai paladu garām, bet tikai citur apskatot šīs brilles, sapratu, ka tas ir tikai rāmītis telefoniem. Jau sapriecājos, ka kāds sāks taisīt masveidā gatavas brilles par labākām cenām..

3 0 atbildēt

Tikai, lūdzu, nedirs ja. Paskatoties dažu labu profilu, tad var redzēt, ka konkrētās sugas indivīds bieži vien pārsvarā komentē tikai šo abu indivīdu sugu rakstus. No tā var izsecināt, ka konkrētās sugas pārstāvis patiesībā gaida kad kāds, viņaprāt, nevērtīgās sugas pārstāvis atkal spers soli, lai varētu nodoties nebeidzamajiem spēka un diženuma apliecinājumiem, lai piesaistītu savas sugasbrāļu uzmanību un varbūt pat izvirzīties līderpozīcījas, tādejādi piesaistot kādas bezrūpīgas mātītes uzmanību. Atslēgas vārds šajā nerimstošajā savaļas procesā ir funfacetv, kas kalpo kā instruments savu mērķu sasniegšanai, acīmredzot abpusējai. Nākamā national geographic sērija jau pēc pāris dienām, visi gaidam ar nepacietību..

5 4 atbildēt

ta virtuala realitates mashina gadijuma nav vnk kaste ar lecam un prieksha tu atver vaku un ieliec smartphone ? tadu redzeju alienexpress pa 25 eiro emotion  

1 0 atbildēt
Atceraties šo mirkli.Tagad ar katru dienu šī tehnoloğija tikai attīstīsies.Pēc gadiem 20 visi dzīvosies pa virtuālajām realitātēm,un reālajā realutātē tik izkāps lai paēstu un aizietu uz tualeti.
3 2 atbildēt
Ja nepatīk, un kaut kur vajag izgāzt žulti, ej, un izbļaujies. Kaitina, ka katrs 100 reizes nāk uz šejieni pateikt, cik ļoti viņam nepatīk kaut kas. Un, ja kas, iepriekšējais komentārs nebija vērsts pret teviemotion
2 4 atbildēt

Ir arī virtuālās realitātes porno ar visām sajūtām??? emotion 

1 3 atbildēt
Nu, komentārs tā kā bija vērsts uz tiem, kuri saka, ka "iegāju, lai ieliktu mīnusu, un noheitotu" Tiešām, jums darīt nav ko? Ja nepatīk neskaties, nebojā citiem garastāvokli. No tādas plikas mīnusošanas nekas labāks nekļūs, tas tikai parāda tavu aprobežotību.
4 13 atbildēt

Ļoti, labas brilles. Gribētu izmēģināt. Bet, viņas jau ir izpārdošanā?

1 10 atbildēt

Pēc tavas bildes var pateikt kas tu esi.

0 10 atbildēt