local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko vīrieši ir labāki par sievietēm34

298 10

Vīriešu labās īpašības ir labākas par sliktajām īpašībām. Galvenais jau nav daudzums, bet kvalitāte. Kā Svaru un Mēru palātā atrodas metra etalons, tā arī vīrietis nosaka to, kas ir labi vai slikti. Padomājiet loģiski, tas savādāk nav iespējams. Vīrieši vienkārši ir tādi labāki. Tā ir grūta atbildības nasta, no kuras brīžiem vajag atpūsties. Cik ilgi var domāt ar divām galvām vienlaicīgi? Augstākā matemātika radās kā mēģinājums apvienot dažādo galvu trigonometriskās funkcijas, kā arī paskaidrot sievietēm, ka viss ir vienkārši, ja funkcionalitāti pielieto kā paredzēts un izvairās no orālās disfunkcijas.

Vīrieši ir vienkārši. Tas nozīmē, ka var lietot ilgi un uzticami. Tas taču ir pats galvenais, vajag tikai pabarot, pamīlēt un paglaudīt pa galviņu. Sekas būs graujošas. Vīrieši, kā jau dzimuši navigatori, vedīs cauri dzīvei dārgās sievietes. Šajā svarīgajā un atbildīgajā darbā nevajag traucēt, bet nodrošināt nepārtrauktu funkcionēšanu. Tas ir zinātniski pierādīts fakts. Un labas navigācijas piemēru netrūkst - cik kontinentus ir atklājuši vīrieši?

298 10 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
Visi cilvēki nav vienādi! Katram no mums, gan sievietēm, gan vīriešiem, ir dažādas intreses un tieši tas liek atšķirties vienam no otra!emotion
16 1 atbildēt
Kā jau tika minēts augstāk: -Vīrieši un Sievietes var būt līdzvērtīgi, bet viņi nekad nebūs vienlīdzīgi.. Mēs neesam vienādi, bet gan katrs no mums ir unikāls un atšķirīgs. Tāpēc glupi ir vispār kaut ko salīdzināt un feministēm bļaut par vienlīdzību. Ir redzēts kā mātīte brūk virsū tēviņam tā pat vien, jo redz feministe, bet, kad tēviņš sāk atspēlēties, tad mātīte sāk bļaut- kā tu tā vari, es taču esmu sieviete, nu kauna nemaz tev nav.. kauns😧
4 0 atbildēt

Provocējošs un seksisma pilns raksts. Abi dzimumi ir vienlīdz nozīmīgi un svarīgi.

2 1 atbildēt

Njā,raksts ir seksisma paraugs. Itkā no vienas puses pasniedz kā līdzvērtīgus,bet tai pat laikā džekus izcel un sievietes apliec par katru sīkumu..

1 0 atbildēt
Vīrietis nebūtu nemaz tik perfekts, ja blakus nebūs ideālās sievietes.emotion
5 5 atbildēt
Nu...par citiem varētu pastrīdētiesemotionemotion
1 1 atbildēt

es noprotu, ka šis ir kaut kāds "humora" tipa raksts, taču - viss greizi.

Ir skaidri zināms, ka laiks ir nauda

man nekas par to nav zināms. emotion Paldies ka centies citus ierunāt ilūzijās. Viens to novērtēs. emotion

0 0 atbildēt

Visi vienādi!!!

0 0 atbildēt

Lasu un gribās raudāt par seksisma paraugdemonstrējumu.  emotion 

1 1 atbildēt

es piekrītu izteiktajām domām šinī rakstā, taču uzraksts ir pilnīgs mēsls. uzrakstam vajadzētu liecināt par to, par ko būs rakstīts rakstā, nevis vienkārši vilināt klāt uzmanību vīriešiem, kuri vēlas justies labāk par savu dzimumu.

1 1 atbildēt

Vispār mēs esam labāki,tādēļ,ka mums biksēs kaut kas ir,bet sievietēm tur nekā nav.Un no tā izriet vēl viena mūsu labā īpašība,jo mums lai būtu labi pietiek ar to-neko,bet sievietēm vajag jo vairāk,jo labāk!Alkatīgas!

2 3 atbildēt

   Gadījumā arī neesi "iemīcījies" Korānā?Kurais jau raksts par sieviešu ITKĀ "pa jokam"nicinātas!?

0 2 atbildēt