local-stats-pixel fb-conv-api

Pretimigrācijas mītiņš Rīgā 6.februārī!101

Labdien, Latviešu tauta!

Solidarizējoties ar vairāku Eiropas valstu patriotiskām organizācijām, kuras nolēmušas vienlaikus veidot pretimigrācijas un pretislamizācijas akcijas, arī Rīgas pašvaldībā 26.janvārī pieteikts mītiņš, kurš notiks 6.februārī, 12.00-13.00, Rīgā, pie Brīvības pieminekļa.
Pasākuma mērķis – „Protests pret masu imigrāciju, kuru pieļauj ES un Latvijas valdība”.
Pasākumu pieteikušas privātpersonas. Pasākums notiek projekta „STOP masu imigrācijai!” ietvaros.

Viena no galveno organizatoru A. Orlova piebilde: "Piketi un mītiņi domāti ne tāpēc, lai patrokšņotu, ”nolaistu tvaiku” un izklīstu. Tie ir domāti, lai līdzīgi domājošie varētu atrast viens otru un turpmāk aktivitātes veidotos daudz plašākas un ietekmīgākas. Ne tikai piketu formā.
Kāds ir mērķis? Mērķis nav patrokšņot un izklīst. Mērķis ir ietekmēt situāciju valstī. Bet to var izdarīt tikai veidojot pietiekoši nopietnu politisku spiedienu uz tiem politiķiem, kuri pašlaik ir pie varas Saeimā, Valdībā un pašvaldībās.''

Tākā mērķis jau vairāk vai mazāk ir skaidrs, turpmāk rakstā mēģināšu pastāstīt par šī mītiņa jēgu.

409 2 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Nost ar eiropas islamizaciju.

57 0 atbildēt

Par cik latvieši ir spējīgi tikai žēloties un draudēt interneta vidē, ērti sēžot dīvānā, tad, varbūt, 100 kāds atnāks. Kad latvietim vajag rīkoties, ļoti bieži jāsaskarās ar replikām "Ai nu nav vērts, tāpat Saeimai vienalga", "Es nevaru, man darbs", "Man bērni jāizņem", "Taisu vakariņas, nav laika", "Vienkārši nav laika"... Nu ziniet, bet lai glābtu savu tautu, Eiropu kopumā, savu nākotni un drošību, stundiņu jau nu var atrast... 

42 1 atbildēt

Es personīgi piedalīšos mītiņā ,un ne tikai. Ja mūsu valdība ievedīs vel bēgļus! Es pārstāšu maksāt jeb kādus nodokļus, tam ir juridisks pamats  jo masu nekārtības, terorismu atbalstīt un finacēt  ir ar likumu aizliegts.

27 0 atbildēt

Būtu labi, ja mītiņi būtu vairākās pilsētās ne tikai Rīgā. Un es ļoti ceru, ka 6. februārī Rīgā pie Brīvības pieminekļa sanāks tiešām daudz cilvēku, negribās, lai Latvijā noziedzības līmenis paagustinātos, dēļ kaut kādiem mērkaķiem.

18 0 atbildēt
Tie kas visu to organizē(bēgļu mākslīgu iepludināšanu eiropā,+kūdīšanu uz izvarošanām un nekārtībām,ar mērķi izraisīt naidu un neapmierinātību pamatiedzīvotājos,lai beigās izraisītu lielus nemierus,pilsoņkaru un totālu haosu),tie ir organizēts spēks,aiz tiem ir nauda un varas mehānismi.Bet kas ir burkšķoša tauta?it kā jau liels spēks,BET,ja šis spēks nav pareizi organizēts tad jebkāds efekts līdzinās nullei.
16 1 atbildēt

Latvieši tā jau gan pašā Latvijā, gan pasaulē ir maz, un vēl savā mazajā valstī laist iekšā cilvēkus, kuri savu reliģiju bāž citiem acīs kā mētelīšu virinātājs savu daektu? Nē paldies. Būtu labāk domājuši par to kā dabūt atpakaļ Latviešus no ārzemēm un kā atbalstīt šos cilvēkus, kas grib atpakaļ braukt. Es piemēram gribu braukt atpakaļ uz LV, bet mani neviens no valdības neatbalstīs, vienīgais kas bija priecīgi mani redzēt, bija mācību daļas vadītāja u.c. galvenās universitātē kurā gribu iet Latvijā. Kauns, ļoti liels kauns par savu valsti.

12 0 atbildēt
Ja ne raksts spokos, nebūtu lietas ziņā. :o Šādām akcijām ir nepieciešama daudz lielāka reklāma, lai tiek līdz tālākajam Latvijas stūrim!
11 0 atbildēt

Laiks iziet ielās. Šis ir mūsu (tautas) laiks parādīt attieksmi pret dievļugalvām.

10 0 atbildēt

Tieši tā. Un vispār musulmaņu mēsli tikai saprot vienu valodu - vardarbība.  Tāpēc,  vajadzētu nevis pieklājīgi vicināt plakātus, bet runāt viņu valodā - dot pa seju.  Bet atkal tādā gadījumā teroristi būs upuri, jo Latvija korumpēta valsts, tur jau mūsu augstakajiem spēkiem ir samaksāts vai izskalotas smadzenes, ka lai kas arī notiktu  aizstāvot savu zemi vainīgie būs latvieši, bēgļi būs upuri.  Līdzigi kā danijā, viens melnais gribēja izvarot sievieti, sieviete viņam iepūta acīs piparu gāzi, Beigas krimināllietu ierosināja pret sievieti... emotion Nožēlojami..

8 0 atbildēt
Mans but tur,
6 0 atbildēt

Es arī būšu emotion 

5 0 atbildēt

Ādijs jau dzīvs! Viņš augšāmcēlies austrumvāciešu darbaļaužu sirdīs.   emotion 

5 0 atbildēt
Visiem jāiet!!!
5 0 atbildēt

nu WHYYY NU WHYYYYY kpc tieši manā dzimšanas dienā  emotion 

4 0 atbildēt

Man ir ko teikt tiem, kuri atbildēja "Situāciju neuzlabos ne šis mītiņš, ne arī kāds cits mītiņš".A tad mums labāk sēdēt pie televizora un mierīgi dzert aliņu kamēr eiropa iet postā? Jo sēdēšana pie televizora ar alu rokā un šķendēšanās pie sevis arī neko nedod emotion  A ja jau valdībai mūsu viedoklis ir vienaldzīgs, tad mums jāatgādina viņai, ka mums ir tiesības, un viņa nevar mums tā vienkārši uzspļaut! Savādāk ja jūs neko nedarīsiet, kā tikai tukši runāsiet, mūsu viedoklī neieklausīsies ne tagad, ne vēlāk emotion 

3 0 atbildēt

Latvija bēgļus uzņems tikuntā, jo tāda ir šīs valsts politika "ielīst eiropai di*sā" cik dziļi iespējams, lai dabūtu eiropas nauduņas! To, ka valdībai vienkāršais cilvēks rūp vismazāk tas ir labi redzam jau pēdējos 10 gadus! Tākā varam nesatraukties mūsu viedoklis nevienu neinteresē! Jajau pat tautai lai izmantotu savas tiesības rīkot referendumu ir jāvāc paraksti un jākārto atļaujas, tad mūsu tiesības paust savu viedokli arī paliek tikai tiesības! Viss bez rezultātiem!

3 0 atbildēt

Tāpat tur turēs plakātus un stāvēs, kamēr bēgļiem būs pohu*. Jācer, ka, iespējams, kaut kas efektīvs tomēr notiksies. 

3 0 atbildēt

Par apslaktēšanu to nenosauksi.

Ja būtu apslaktēti,tad tagad nebūtu kas atriebjas.Drīzāk nedaudz paretināja...stipri par maz,gan jāatzīst!

Bet tā jau ir,ka pasaules dižgariem bieži vien neļauj izpausties un tik pēc to nāves saprot,cik daudz laba tie ir devuši un cik vēl varēja dot!

2 0 atbildēt

Vēlu, veiksmi. Tiešām ceru, ka bēgļi Eiropai nebūs jāuzņem. Lai viņi tur izkaujas. Vai krieviem, amerikāņiem, vāciešiem u.t.t. kāds palīdzēja, kad viņiem bija pilsoņu karš? NĒ!

2 0 atbildēt

hm. es vēlētos uz turieni doties, taču es nezinu, vai nepilngadīgus velnēnus (kā piem. mani) tur pieņemtu. laikam jau galvenais, lai pēc šī mītiņa tomēr būtu pozitīvas sekas, ne? 

2 0 atbildēt