local-stats-pixel fb-conv-api

GLĀBSIM JŪRMALAS DABAS UN KULTŪRVIDES VĒRTĪBAS28

228 4

PARAKSTIES !!!

Ikviens Latvijas iedzīvotajs zina, kas ir Jūrmala. Gandrīz katrs šeit ir bijis un ar prieku atceras pilsētā pavadītos mirkļus. Ar ko šī pilsēta atšķiras no citām Latvijas pilsētām zina pat pirmklasnieks. Protams, tā ir daba. Staltās priedes jūras krastā, kāpas, kurās var izbaudīt nesteidzīgas pastaigas, ieelpojot spirgto un dziedinošo jūras gaisu. Tas ir miers un klusums ārpus straujā dzīves rituma. Tā ir bauda, kuru bez maksas var izbaudīt ikviens Latvijas iedzīvotājs.

Bet tagad briesmīgi onkuļi grib mums to atņemt. Sabūvēt kāpās lepnas mājas, novilkt kāpās žogus un ļaut piekļūt pie jūras tikai noteiktās vietās. Vai mums tas ir vajadzīgs? vai mēs to gribam? Kāpēc mēs to negribam? Jo mēs esam cilvēki!

Paraksties par dzīvību, paraksties par māti dabu, paraksties par savu sirdsapziņu! Ja Tu neatbalstīsi šo labo ieceri, es būšu dziļi vīlies cilvēkos, jo cilvēcības vārdā, es ticu, ka mēs to varam!

Seko līdzi parakstu kampaņai un turi emotion !!

PARAKSTIES !!!

228 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Nav jēgas - balsīm nav nekādas nozīmes. Atnāks džeks ar "portfeli", nometīs uz galda "pareizajiem cilvēkiem", pēc dienas visas atļaujas būs rokā. Nauda (tās daudzums) nosaka visu!

10 1 atbildēt

Tā mājaslapa patiešām ir laba, citi var domāt ko grib, ka nav jēgas parakstīties utt, bet ko tad darīt tādam parastam cilvēkam kā mēs? Vismaz tad kāds pamana un redz mūs, kaut vai nedaudz, bet tā vai tā mēs to lielo vīru viedokļus ietekmējam, pat ar šāda veida līdzekļiem.

8 0 atbildēt
Es dzivoju Jurmala un uzskatu, ka tie onkuli, kuri grib celt savus skunus var iet dirst!
7 0 atbildēt

Varat nemaz neparaxtiities jurmalas dome tapataas neljaus tur neko celt kameer kaads krievs nesamaksaas kaadu ljimoonu pa virsu. Ja samaksaas juusu mazaas balstinjas nepaliidzees.

6 0 atbildēt

Tikpat absurda doma, kā celt Jūrmalā  vēl vienu ledus halli meža vidū (tāda ideja patiesi pastāv!)

5 0 atbildēt

Kam nauda - tam teikšana.. Skumji , bet patiesība.

4 0 atbildēt

Lai nu kā par cik mums ir tādi rajoni, kā Maskačka un Vangaži domāju ka mēs labi saglabājam kultūrvidi un tās vērtības.

4 0 atbildēt

kapēc var nobalsot tikai samaksājot? emotion 

3 0 atbildēt

Atceramies, ka lai parakstītos nav nekas jāmaksā, tur parādās tāda iespēja, bet tas ir brīvprātīgs ziedojums, ko var izlaist emotion

2 0 atbildēt

Ideja atjaunot uzvaras parku tā sākotnējā plānojumā ir savākusi pat pāris štukas parastu virs nepieciešamā, bet pārdaugavā stāvošais falls stāv kā stāvējis. rodās jautājums par ko viņi prasa ziedojumus, par iespēju pabalsot?

2 0 atbildēt
Kur parakstīties?
2 0 atbildēt
Augstceltnes, jauna infrastruktūra, privātīpašumi, tas viss ir neizbēgami gribi to vai negribi, taču agrāk vai vēlāk, kas tagadnē liekas pieņemams nākotnē tāds vairs nebūs. Varat saukt to par progresu, jo tieši tur tas viss arī virzās...>>> http://cdn.paper4pc.com/images/skyscrapers-in-the-city-wallpaper-1.jpg
1 0 atbildēt
Es parakstītos, ja vietā kur es dzīvoju parādītos kāds sētnieks... Rudenī visi gāja pa ceļu un bradāja sapuvušas lapas, ziemā caur sniegu, bet tagad eju pa šļuru... Paldies, privātmāju īpašniekiem, kuri cītīgi strādā, lai vismaz gar viņu mājām būtu tīrāks!!!emotion
1 0 atbildēt

Parakstīšos, kas man grūti.

1 0 atbildēt

za to tiem kam kāpu zonā ir privātīpašums dara ko grib. Un ja man nepatīk kad pa manu īpašumu staigā es uzlieku žogu un viss. Gar jūras malu tā pat var staigāt. Bet te iet runa pa pilsētu Jūrmalu vai vienkārši jūrmalu??

1 0 atbildēt

Jau sen Jurmala pie pludmales var pieklut tikai noteiktas vietas. Pat Lielupes un Asaru pasos galos, ne gluzi uz kapam, bet prieksa kapam atrodas nami.

1 0 atbildēt

Es laikam vienīgais visu laiku izlasiju ''pakraties'', nevis ''paraksties''... Un man likās, kas par...  emotion 

2 1 atbildēt
Man nav kredītkarte ko darīt
1 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

💔

0 0 atbildēt