local-stats-pixel fb-conv-api

Baiss atradums kādā Kurzemes mežā38

851 13

Sveiki spocēni. Katru gadu esmu aktīvs sēņotājs un pagājušais gads nebija izņēmums, taču staigājot pa Kalētu pagasta mežiem es atradu kautko šokējošu, kautko tādu, kam labāk netuvoties.

851 13 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Kurzeme ir pilna un pārbāsta ar tādām lietinām. It īpaši uz Kurzemes katla robežas. emotion 

35 0 atbildēt
Es jau gaidīju, ka būs kārtējais suņsūds, bet... Paldies, ka pabrīdināji! Arī man Kalētu puses meži ir pazīstami. Nezināju, ka tur šitādi zvēri atrodami.
33 0 atbildēt
Skaties ka neapdirsies no sava baisā atraduma
30 3 atbildēt

Sapieriem pazvaniji?

21 0 atbildēt

Kurzemes katls...

15 0 atbildēt

Nē, ja mežā atrod tādus lādiņus, ir nevis jāiet no tā projām, bet gan jāizsauc policija, lai viņi tālāk izsauc sapierus un lādiņš tiktu iznīcināts. Nevis vienaldzigi pamests kur kāds cits cilvēks var sevi uzlaist gaisā.

14 1 atbildēt

...Tas tak ir vecs sarūsējis ugunsdzēšamais aparāts! Starp citu, vai zināt kā jādzēš jebkāda veida ugunsgrēks? Tas sarkanais daikts ir jāmet iekšā ugunī!

Karstums veicinās putu vienmērīgu izsprāgšanu uz visām pusēm un liesmas dzēšanu. Raksta autor, tu esi atradis aerodinamiskas formas senu ugunsdzēšamo aparātu! Tam pat ir tā aste, lai vieglāk trāpīt ugunī! Droši liec mašīnā un izstāsti arī .mazajai māsai ar kā to lietot!  emotion  

14 3 atbildēt

Viņš nav nošauts galvā ! Tas lielais caurums ir izpujis un sana tie caurumi ir orģināli!

11 1 atbildēt

Daudz tādi redzēti. Kurzemes pusē pa pilno. Nekas šokējošs un neparasts tas nav.

Brīžiem liekas, ka sēnes grūtāk atrast.

9 0 atbildēt

Normālā Kurzemes mežā šitās mantas ir pietiekošā daudzumā par ko tur brīnīties. 

7 0 atbildēt

liepajaa gar melnupiti paris gadus atpakalj ar pie koka no zemes aara izlidushus izcilnishus pamanijam ,nu tad izsaucam pashvaldibas policiju sagaidijam paradiijam kur tas ir ,tad mums teica lai ejam prom pagajam kadus metrus simts taalak vasara aakstamies gaidam kas bus talak ko izsauks kas nu tagad bus ,skats jauks un interesants uzmeta zhagaru saishkjus virsu ka teikt nomaskeja un aizbrauca prom ,lieki teikt ka vinji tur bija ari turpmakas dienas bet tad jau to citiem izstastijam un beigu beigas atbrauca cilveki kuri apdraudejumu likvideja... tik jautajums vai pasvaldibas policijai bija gruti to nozinjot sagaidit un doties talak nevis tik pavirshi un bezatbildigi rikoties ? emotion 

5 0 atbildēt
Latvijas mežos daudz tādu.
5 0 atbildēt

Nesaprotu, kas tur tik traks tā tak aizvēsturiska dildo nūja. 

5 1 atbildēt

Vismaz attiecīgajām iestādēm ziņoji?

Netālu no Ikšķiles lādiņš bija izlīdis no zemes ceļa vidū, pie pārbrauktuves. Kā paziņoja, tā uzreiz savāca un pēc kāda laika atklāja, ka viņš ir bijis tiešām bīstams.

4 0 atbildēt
Saldū,Zvārdes mežā tādu daudz.Sēņojot atradām pat kaudzītē saliktus pa 7-10 vienā kaudzītē sakrāmēti.
3 0 atbildēt

Nekādu Ameriku neatklāji....

4 2 atbildēt

Dažiem šķiet, ka nekā sevišķa. Taču tomēr. Kas vienam ir skaidrs, tas nenozīmē, ka visiem ir skaidrs. Taču es pievienojos raksta autora viedoklim un gribu teikt, ka liekas piesardzības nekad nebūs par daudz. Ja tas tā būtu, tad mēs būtu izvairījušies no daudzām nelaimēm. Šinī gadījumā vietā ir labs  arābu sakāmvārds: "Piesardzīgi darboties ir vēl svarīgāk, nekā prātīgi spriest".

5 3 atbildēt

Neizskatas ,ka ta minmeteja mina tur guletu no kara laikiem,vismaz ne konkretaja vieta.Lieku reizi tadus ,,artefaktus,, aiztikt nevajadzetu.Pietiek atzimet vietu un pazvanit policijai. Sliktak bus ,ja kads duraks atradis un sadomas pakimereties...

2 0 atbildēt
2. Pasaules kara lādiņš!!!!!
1 0 atbildēt

Vajadzēja paspārdīt, pamētāt un padedzināt,un beigās nolamāties:-"maita nesprāgst!" emotion  ++

1 0 atbildēt