local-stats-pixel fb-conv-api

Putins ticis brīdināts par iespējamo arestu37

726 5

Putins nedosies uz Minheni, kur 12. – 14. februārī paredzēta starptautiska konference par drošības jautājumiem. Pēc oficiālās versijas, kuru Kremļa preses sekretārs darījis zināmu telekanālam „LifeNews”, „Pašlaik to neatļauj prezidenta tekošais darba grafiks”.

726 5 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Pļutinu iesēdinās, nāks nākamais psihopāts pie varas...   emotion 

41 2 atbildēt

Ok, Putinu apcietinās, Kadirovu ieliks par prezidentu un ballīte var sākties  emotion 

28 0 atbildēt
Ja Putleru apcietina var sākties arī karš
26 2 atbildēt

Ja Putinu apcietinās un ja Kreivija nebūs demokrātiska valsts pēc visa šī, tad tam nav nekādas jēgas. Krievija ir un būs sabiedrības drauds... 

21 3 atbildēt

Izklausās pēc meliem, jo diez vai tādi cilvēki kā Putins pieļautu šādas info noplūdi.

15 0 atbildēt
Šī jau nav vienīgā slepkavība. Ņemcovs, iepriekšējais patriahs un tā var vēl šo sarakstu turpināt...
14 0 atbildēt

un vēl kas. gribu atgādinā to, ka valsts redzamās un itkā galvenās vadošās personas ir tikai lelles. reālā vara ir citiem cilvēkiem, par kuru eksistenci sabiedrība pat nenojauš.

13 0 atbildēt

pirmkārt Krievijai ārvalstu tiesas un to lēmumi nav saistošas. saistoši ir tikai tie lēmumi, kuri ir uz valstu savstarpējām vienošanam. tobiš, vienojas Krievija ar ķīnu ka strīda gadījumā par naftas trubu to risinās Rēzeknes tiesā.

  otrkārt, Putins nav definējams kā parasts cilvēks. tik pat labi Krievijas augstākā tiesa var nolemt, ka Anglijas karaliene ir vainojama lērums noziegumos un piespriest sodu. un varit man ticēt - britiem savu sūdu netrūkst, par ko viņiem var pārmest. pēc tam uzaicināt britu vadību ciemos un apcietināt.

9 0 atbildēt

Putins sēdēs, turpat Krievijā, neviens taču neļaus, lai šāda izdevība atriebties iet secen. Varbūt zelta krātiņā, bet sēdēs

8 0 atbildēt
Putins Krievijā ir tik ietekmīgs cilvēks. Kā jau mēs zinam, Putins bija bijušā FDD priekšnieks un tajā laikā sāka iesaistīties politikā. Pa to laiku kamēr viņš sēdēja savā amatā, Putins savāca visus uzticamos cilvēkus. Tagad Krievijā visi vadoši valsts cilvēki ir šie, kurus viņš atlasīja. Viņam par katru ir mapīte, kuru viņš izvilks, ja vajadzēs. P.s. Krievijas galvenās bankas čiekurs ir Putina meitas vīrs.
8 0 atbildēt

bet benzīnam cena krītas

5 0 atbildēt

Sirmā suņa sviests - tas viss tiesas process pamatots uz kaut kādiem, nevienam, pat apsūdzētajiem nezināmiem, slepeniem informācijas avotiem un pieņēmumiem

10 8 atbildēt

"21. janvārī Londonas Augstākā tiesa viņu praktiski oficiāli atzinusi par vainīgu bijušā Krievijas Federālā drošības dienesta darbinieka Aleksandra Ļitviņenko slepkavībā. Par tiesas paziņojumu plašsaziņas līdzekļos ziņoja britu telekorporācija BBS." tā saucamā noslepkavošana notika krievijā, tad kāds sakars ka viņu arestēs anglijā?? kopš kura laika anglija ir kontrolē pāri krievijas tiesām?

1 0 atbildēt

Putins dara. Putina niideeji ir muljki kas lasa tikai latvijas presi un portaalus. Naivi bara skreejeeji un stulbi nacionaalisti. USA ir pi*arasi kuri dancina eiropu caur izbraukaato Merkeli. Merkelei laikam patiik lielais, melnais( ar liikumu) . neskataties tikai latvieshu zinjas. un cnn un bbc arii raadiis ko vinjiem liks. paskataties kautvai internetaa izliktos video. rasisms Latvijaa tagad ir normaali. Apdirshat te  pasaules ietekmiigaako cilveeku. un ne velti vinsh taads ir. karoch man poh. Putins ir labaakais. ceru ka vinsh savaaks atpakalj PSRS emotionemotionemotion

3 2 atbildēt

Labāks tomēr ir par visiem šitiem Vācijas dalbajobiem. 

2 1 atbildēt

Sašņorēt to nelieti un pataisno uz sibīrijas tundru emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

Ka boom, viens pogas spiediens, un visiem miers.

2 3 atbildēt

Raksts un komentari pierada cik latviesi ir akli sava naida. Nemaz nesaubitos, pat ja Putins licis nogalinat, kapec visiem tik loti tas uztrauc? Pateiksu prieksa Latvija ir notikusas daudz politiskas slepkavibas, kapec tas nerociet?

J.Podnieks 

H.Lama

G. Valdmanis, par vina naavi ir skopa info interneta, bet ir cilveks(i), kas uzksata, ka vinam "palidzeja" aiziet, vina  gramata vins pats aprakstija, ka vinu palnoja nogalinat, un ari par parejiem gadijumiem, bet gan jau mus latviesus, ar lika Putins nogalinat emotionsmi:

4 5 atbildēt

Atgādināšu, ka nelaiķis Aleksandrs Ļitviņenko pēc savas bēgšanas no Krievijas uz Lielbritāniju paspēja nopublicēt milzumu materiālu par Putina līdzdalību vairākos krimināli sodāmos nodarījumos, tai skaitā pedofīlijā un Maskavas un Volgodonskas dzīvojamo ēku spridzināšanā ar mērķi uzkurināt Čečenijas karu. Es šim visam neticu, kur vispār pierādijumu?

0 1 atbildēt