local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kura izglāba bezpajumtnieku16

374 4

Bieži vien uz ielas nākas redzēt vairākus bezpajumtniekus, taču cik daudziem tu pievērs uzmanību? Šī sieviete vārdā Keisija Fiščere, nopērkot uz ielas sēdošajam cilvēkam kafiju, nenojauta, ka tas izmainīs visu viņas dienu.

374 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Ne visi bezpajumtnieki ir alkoholiķi, un ne visi alkoholiķi ir bezpajumtnieki. Nviens nezin to cilvēku dzīves un stāstus, kas un kāpēc ir tā noticis, ka viņi ir uz ielas. Varbūt kāds ir savas vainas dēļ, varbūt kāds tikai pēkšņu sakritību dēļ. Dzīvē viss var gadīties, jebkurš var pēkšņi zaudēt darbu vai iekulties neparedzētos parādos. Netiesāsim cilvēkus ko nepazīstam. emotion
16 1 atbildēt

Pašnāvība priekš tevīm būtu pareizā izvēle. 

13 0 atbildēt

Vairāk šadu cilvēku, kuri palīdz grūtības nonākušajiem. Bet ja skatamies reāli, kas viņus aizved pie tā? - tie ir viņi paši, varbūt ne visi, bet ir liela daļa, kas pa tiešām nonāk līdz tādai stadijai, ka vairāk nekā nav nodzerās, nonarkojās. Bet šeit stāsts nav par to, esmu redzējis cik laimīgi ir viņi, kad ar viņiem kāds kontaktējās un ieliek kādu naudiņu viņiem rokās, ēmocijas neaprakstāmas. Pameiģiniet arī Jūs palīdzēt, viņi nekož!

14 1 atbildēt

Ej taču pie psihiatra. emotion

13 1 atbildēt
Prieks par tādiem cilvēkiem kā šī sieviete. Vēlreiz apliecina, ka laimei reizēm pietrūkst tik nedaudz, kā šajā gadījumā. Kāds te apgalvoja, ka priekš kam tad palīdzēt bezpajumtniekiem. Bet ja tu pats nonāktu tādā situācijā kā viņi, tad arī tā runātu? Tiešām viņiem nevajag palīdzību, kaut to pašu silto ēdienu? Arī bezpajumtnieki ir tādi paši cilvēki kā mēs, tikai viņiem nav īstu māju un ģimenes. Labi, ja šis bezpajumtnieks notriec visu saziedoto naudu alkoholā un mājas un ģimeni pazaudēja tikai savas paša vainas jn negribēšanas dēļ, tad jā, nav diez ko jauki palīdzēr viņiem. Bet visi nav tādi, apstākļi var būt arī citi. Protams, visiem nevar palīdzēt, bet nevajag arī nosodīt, tas ir kaut kā zemiski.
8 1 atbildēt
Tu esi dzīvnieks, tādiem ka tu pat ūdens glāzi vecumdienās nebūs kas atnes.
7 1 atbildēt

Ja tas bezpajumtnieks pēc tam tāpat paliek tikpat nekam nederīgs un nemēģina ne atrast darbu, ne sākt normālu dzīvi tad jēgas no šī žesta ir tik vien kā nemainīgi liels slogs uz sociālo budžetu. emotion 

5 1 atbildēt

Bisk pa vēlu laikam komentēju, es pēc šitā secinu ka jākļūst pa bomzi  emotion  vismaz tad kāds runāsies emotion

1 0 atbildēt

Pilnīgs mēsls ne raksts. Pat divas līdzīgas bildes neesi atradis, lai palielinātu ticamību.

0 1 atbildēt
Bollox
0 2 atbildēt