local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc islams ir aplams (1.daļa)27

168 7

Sveiki. Jau kādu laiku ir zināms, ka man ar jums nepieņēmamas lietas musulmaņu ticībā skaitās "normālas".

Mūsdienās, kad tūkstošiem "bēgļu" no musulmaņu valstīm pārceļas uz Eiropu, aizvien biežāk nākas secināt, ka musulmaņu reliģija nav miera reliģija. Savukārt, paši musulmaņi sevi aizstāva, uzskatot bēgļus-izvarotājus par "sliktajiem" musulmaņiem.

Pabraukājot pa Eiropas valstīm, iespējams, jums ir nācies redzēt arābus, kas staigā pa ielām un reklāmē islama reliģiju. "Jūs atradīsiet savu vietu zem saules, dzīvosiet mierā" - viņi saka.

Ikdienu studējot universitātē, man bieži nākas sastapties ar šīs reliģijas piekritējiem. Es atklāju daudz jaunu lietu, kas liek secināt, ka islams nav nekas vairāk par aplamu reliģiju.

Šis raksts nav izdoma, viss uzzināts no sarunas ar musulmaņiem un no redzētā.

168 7 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Patiesība ir tāda, ka mūsdienās reliģijai, jebkādai vairs nav nekādas jēgas, agrākos laikos tā pat bija noderīga un nepieciešama, lai apgaismotu cilvēkus, vai izskaidrotu kādu neticamu parādību, brīnumu

Bet šodien viss kas saistīts ar reliģiju ir sagājis tādā putrā, ka cilvēki nogalina vien par to, ka tu netici, Allaham, Budam, vai Dievam

Cilvēki tagad ir tik stulbi, ka var uzsākt karu tikai tāpēc, ka katrs mēģina uzspiest savu ticību un tic dažādiem dieviem    emotion  

16 0 atbildēt

bija youtubee video kur cilvekiem uz ielas lasija citaatus itkaa no koraana, bet patiesiibaa no biibeles, kad cilveki uzzinaja ka tadas lietas ir bibele, vini bija shokaa. biibelee arii bija rakstits par to ka sievietes ir zemakas neka viriesi un vel daudzas lietas, kuras cilvekiem asociejas tikai ar koranu

te viens no video - https://www.youtube.com/watch?v=jErLx1L1CWs

te ir velviens - https://www.youtube.com/watch?v=fCQ0svB0UUU

18 2 atbildēt

Teikt, ka islams ir aplama reliģija ir aplami, jo visas reliģijas ir aplamas.

15 0 atbildēt

Jā. labs raksts, paldies tev par to! Ja labi pameklētu, tad par kristietību arī varētu ko līdzīgi uzrakstīt!

12 1 atbildēt

Viss ir galvā ne ideoloģijās! Ticēt Dievam nenozīmē būt reliģiozam, kur nu vēl fanātiskam. Domāju, ka mēs katrs dziļi iekšienē esam pārliecināti par Dieva esamību, lai kā viņu nosauktu un lai kā viņu uztvertu. Tam nav jābūt Dievam klasiskā izpratnē, ir kaut kādas lietas, kam katrs tic, pat ja tās nesastop tiešā veidā.

10 0 atbildēt

Par katru reliģiju var atrast gan pozitīo ,gan negatīvo. Ir jāprot atrast kopsaucējus ar to pārstāvošajiem cilvēkiem. Ja to neprot,tad arī sanāk kari,terorisms,slepkavības izvarošanas un naids..

10 0 atbildēt
Es nevienu neuzskatu par dīvainu un es nenoliedzu Dievu, es ticu faktiem. Man ir pazīstami cilvēki kas tic Dievam un es nevienu neizskatu par dīvainu jo man ir vienalga ko viņi pielūdz Akmeni, sauli vai sātanu, man tas netraucē un es viņiem lieku mieru.
8 0 atbildēt

Neesmu nekāds ticīgais , agnostiķis tā teikt. Bet muslims kā reliģija degradējas aizvien vairāk. Mūžīgais interneta arguments "Bet kristiešiem arī bija krustneši , galināšanas utt."  Tas bija kristietības sākums , kristietība no tā laika ir daudz progresējusi. Islams tikai iet uz leju. Bet pašam reliģijas kā tādas nepatīk , ja nu vienīgi budisms liekas interesants

6 1 atbildēt

Interesanti, ar kādiem musulmaņiem tad Tev bijusi tās saistība? Man arī pazīstami musulmaņi no Saūda Arābijas un Afganistānas, bet pavisam normāli. Esmu jautājusi ar' par reliģiju un - viņiem  vienalga, kam ticu (ka neticu), galvenais ir cienīt citus, jo visi cilvēki ir līdzvērtīgi. Un ne vienīgais punkts... Stulbums un centieni vairot naidu, nekas vairāk!

8 3 atbildēt

islāms ir greizs skatoties tikai no vienas puses - paša cilvēka personīgā labuma puses. taču no otras, no varas un augļu gūšanas skatpunkta, islāms ir ideāls. cilvēks tiek pilnīgi un galēji sagrauts un neatgriezeniski izčakarēts. ideāls darba lops bez spējas dabīgi spriest.

4 0 atbildēt

ATEISMS 4 LIFE

3 0 atbildēt
Nevis ticība ir aplama, bet cilvēki ir aplami
2 0 atbildēt

šaubos ka Dievs šķiro pēc reliģijas un mitinās baznīcās.

2 0 atbildēt

Nu viduslaikos kristieši līdzīgi rīkojās, bet tad atnāca renesanse un pakāpeniski kļuvām demokrātiskāki un liberiskāki, bet tākā islāms ir jaunāka reliģija par kristietību , viņiem šī ''atklāsme- ''renesanse'' , vel nav atnākusi. 

2 0 atbildēt

plika diršana,neliec visus musulmaņus vienā katlā...

2 1 atbildēt

Visas reliģijas ir stulbas, cita aplamāka par citu

2 1 atbildēt

Bija cerīgs raksts par ieskatu islāma un par musulmaņiem, bet .... esmu vīlies.... lai gan ,kapēc es par to vel brīnos?

1 0 atbildēt

viņi to dara ar ūdens pudeli!

tā man sencis kādreiz stāstīja ..vienkārši noskalo emotion

1 0 atbildēt

Šajā rakstā ļoti labi "izspiežas" problēmas, ar kurām saskarās katrs "Rietumu domājošs" cilvēkbūtne.

Islamam viss ir kārtībā. Cilvēki ir f*cked up. No abām pusēm.

Kāpēc tu vispār taisi rakstu ja esi iepazinies ar "atgremojumiem" no vienaudžiem, kuri iespējams nemaz nav lasījuši Korānu?

Raksts ir degradējošs. Musulmaņiem ir sava daļa taisnības. emotion))

6 6 atbildēt
Šodien mums sākās islāmu tēma , reliğijas stundā un Ir 1,5 milijardi(!) Musulmaņu.
0 0 atbildēt