local-stats-pixel fb-conv-api

Ex-draudzene negribēja atdot telefonu, tāpēc viņš to visu nokārtoja savādāk...29

775 5

Vienmēr pastāv iespēja, ka attiecības izbeigsies, tāpēc ir diezgan riskanti pirkt kaut ko otram cilvēkam pa lielu naudu, vai ņemt kaut ko uz nomaksu.

775 5 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Dāvināts ir dāvināts.Stulbi prasīt atpakaļ!

61 4 atbildēt

Laikam jau vēlējās uzdāvināt nākamajai...

Man tas liekas zemiski. Dāvināts ir dāvināts, bet ja nevari to atļauties, tad nedāvini. Varbūt veco telefonu viņa izmeta, bet jauno tagad prasa atpakaļ. Neglīti. Esmu bijusi gan tādā situācijā, kad pēc ilgām attiecībām un kopdzīves vīrietis prasa atpakaļ dāvanas. Neatdevu. Neuzskatīju, ka man būtu viņam jāatdod viss, ko viņš ir pircis vai dāvinājis 7 gadu laikā un jāprasa viņam atpakaļ viss, ko esmu pati dāvinājusi. Tas nav īsts vīrietis, kas tā rīkojas. Tā ir vēlme ieriebt otram un tas tikai pierāda to, ka nekāda patiesā mīlestība tur nav bijusi.

44 2 atbildēt

Nekad nedāvinu neko, kas būtu pirkts kredītā. Un dāvanas atpakaļ neprasu. Liekas kaut kā neētiski. Pat ja otrs nav pelnījis dāvanu, tas nenozīmē, ka man jānolaižas līdz otra līmenim. 

32 0 atbildēt
Lai kā negribētos es pati piedāvātu telefonu atpakaļ un cerētu, ka man tomēr ļaus viņu paturēt.
18 0 atbildēt

Es gan jau ļautu paturēt, bet nenosodu arī šādu rīcību..ja kuce tad kuce.

17 1 atbildēt
Man pilnīgi silti ap sirdi palika, kad izlasīju to īsziņu uz viņas telefona. ;D
9 0 atbildēt

Nē, ar tādiem mežoņiem nekad nav bijusi darīšana.   emotion 

3 0 atbildēt

Jā, ir bijis tā un atdevu. Tāpat suvenīrus no iepriekšējām attiecībām nevajag, tā jau gana sāpīgi.

3 0 atbildēt

Ja mana sieviete mani piekrāptu, tad bez žēlastības atņemtu pat dāvinātos stringus (sanāktu labs iekurs ugunskuram). Bet, ja šķiršanās notiek kā pieaugušiem cilvēkiem pienākās, tad dāvanu atstāšana ir cieņas izrādīšanas cilvēkam, kas ir bijusi daļa no manas(vai Tavas) dzīves un turpmāk esat nolēmuši iet katrs savu dzīves ceļu.

3 0 atbildēt

ja dāvini tad dāvini un nesāc kautkādu huiņu līdzko cilveks kam dāvināji nedara lietas tā kā vēlējies tu. tā ir kretīnisku cilveku rīcība izmantot dāvanu kā kautkādu pamatu dabūt savu. protams man neizprotama liekas cilveku pieeja dāvināt lietas ko ņem uz nomaksu etc un "dāvanas " kuras nav apmaksātas vai arī tādas kuras tiek turētas īsā pavadiņā izsekotas un šādi apstrādātas. ja cilveki mazāk uzvestos kā kretīni un veirāk rēķinātos viens ar otru iespējams viņu attiecības ar citiem uzlabotos. mana peronīgā pieeja- ja esmu kaut ko uzdāvinājis tad lūdzu, tas ir tavs.  

2 0 atbildēt
Tas nav īsti normāli prasīt atpakaļ dāvanu.
6 5 atbildēt

Dāvanas parasti atpakaļ neprasa...

0 0 atbildēt

Nestrīdies ar idiotu. Viņš nolaidīs tevi līdz savam līmenim, un paņems uz pieredzi. Labs teiciens, tikai nevar saprast, kurš no abiem šeit ir idiots... liekas abi...

0 0 atbildēt

man bija savādāk, sarunāju, ka paņems telefonu uz sava vārda, bet es par viņu maksātu, pagāja 10 dienas,un neliela strīda laikā lika telefonu atdot, sākumā iemeslu pateica ka es par viņu nemaksāšot, pēc tam jau izrādījās ka viņš man viņu gribējis uzdāvināt emotion [un ko viņš būtu darījis ar to naudu ko viņam dotu? emotion apmaksājis manu dāvanu emotion]

0 0 atbildēt
Jup, pāris gadus atpakaļ man uzdāvināja ģitāru, pēc šķiršanās paprasīja atpakaļ, man tā ļoti patika, es to no viņas atpirku, bet tā kā tā bija basģitāra un ar basenēm es attiecības biju pārtaucis es to pārdevu, var uzskatīt, ka it bijis, ir emotion
0 0 atbildēt

Neredzu nevienu vietu, kur čalis būtu rīkojies gudri. Cik lielam bezsirdsapziņas radijumam jābūt, lai prasītu dāvinātu lietu atpakaļ, un vai nedot atpakaļ sev nepelnītas dāvanas ( gadījumā ja čalis ir tik neaptēsts kā šeit). Visi trīs ir tērēti.

5 8 atbildēt

Kauna nav atpakaļ prasīt? 

5 14 atbildēt