local-stats-pixel fb-conv-api

Kad bēgļi izvaroja sievietes, policija skatījās, bet politiķi klusēja.97

1052 0

Iespējams, Jūs būsiet dzirdējuši, ka Jaungada naktī Ķelnē aptuveni 1000 arābu un afrikāņu izcelsmes vīriešu seksuāli uzbruka vairāk kā 516 sievietēm, un iespējams, ka upuru skaits vēl pieaugs. Tāpat Ķelne nebija vienīgā pilsēta, kur šādi uzbrukumi notika - Helsinkos, Diseldorfā, Hamburgā, Vīnē un vēl citās Eiropas pilsētās sievietes kļuva par upuriem šādiem uzbrukumiem Jaungada naktī.

1052 0 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Mums katram jākļūst par mazu Hitleru. Tas Hitlera nopelnos tagad šķiet pozitīvi - runa ir par to, kā viņš ebrejus izdzina no Eiropas.

Lai tik pamēģina te ar latvietēm šādi apieties... ne jau mēs būsim tie mierīgie klusētāji. 

127 2 atbildēt

Eiropas tolerance un humānisms jau sen ir par tālu! Multikulturālisms ir pilnīga izgāšanās un sevis iznīcināšana! Kāpēc Eiropā būtu jālaiž tādi, kas jebkurā brīdī var izdomāt kādu izvarot vai uzspridzināt kādu sabiedrisko ēku ?? KĀ vispār var pieļaut situāciju, kad iebraucējs > pamatiedzīvotāju?

Ja Vācijā kaut kas nemainīsies, tad šo valsti jau var norakstīt...

89 1 atbildēt

Tieši tā.Ja vadzim būs gals vaļā, tad cietīs ne tikai šie rīkļurāvēji un salašņas, bet gan arī tie, kas reāli bēg, un kuri šeit jau ir iekārtojuši darbu un savas ģimenes, kā arī maksā nodokļus.Haosā nevienu nešķiros.Kā arī esmu dzirdējis no turkiem, ka tie nelegāli imigranti viņiem ir noriebušies līdz kaklam, jo dēļ viņu nekārtībām un haosa cieš arī viņi.Un tajās imigrantu acīs skatiens ir tāds tukšs, var redzēt, ka izglītība gājusi secen.Kā arī visur kur viņi iet, viņi atstāj aiz sevis nekārtību un haosu.Un īstie bēgļi nevis klejo pa eiropu, bet gan ir sīrijas kaimiņvalstīs nometnēs, un gaida, kad tiks mājās.

Nepārprotiet mani, es uzskatu, ka vajag palīdzēt tiem, kuriem tiešām bēg no kara, un kuri ir gatavi strādāt un nodokļus maksāt, bet nevajag palīdzēt tādiem, kuri ar savām darbībām apdraud eiropas patāvēšanu.

77 0 atbildēt
Es to čali pēdējā bildē pret asfaltu izārdītu, gan jau visi piekritīs, ka vargulim veicas, ka ar latviešu večiem nav bijusi darīšana, NIECĪBAS. Visus kā vienu atdauzit vecajā stilā
73 1 atbildēt

Tas ir tikai sākums. Kad sāksies pavasaris, nelegālo robežpārkāpēju plūsma atsāksies un tas, kas notiek tagad ir tikai ziediņi, jautrākais vēl priekšā, jo ja kāds tiešām vēlētos apturēt nelegālo robežpārkāpēju plūsmu, tad tas ir izdarāms mēneša laikā, bet, kā izskatās, tiem tur augšā sēdošajiem tādas vēlmes nav  emotion  

https://www.usconcealedcarry.com/wp-content/uploads/2015/10/muslim-immigration.jpeg
65 0 atbildēt

 Mērkaķis saprot tikai ar mietu pa muguru. Vācijā jau atkal izlaiž Mein Kamf,  ar to toleranci ir konkrēti pāršauts pār strīpu. Likumpārkāpējs ir likumpārkāpējs, ar mietu pa muguru un no valsts ārā.

57 1 atbildēt

Kāda starpība, tie bija bēgļi vai nē?!  Seksuāls uzbrukums un JEBKĀDA veida uzbrukums, kas apdraud otra drošību ir pretlikumīgs!   emotion  Augstākajai varai uz to IR jāreaģē!

56 0 atbildēt

Nu ko meitenes, zeltenes, iesim pašaizsardzības kursos ja jau valdība mūs aizsargāt nespēj.

52 0 atbildēt

Lopi. Ko lai citu saka.

38 0 atbildēt
Bēgļi vispār ahuёļй, atnāk te pie mums izvaro mūsu sievietes. na*uй to dauņus vajag sutīt atpakaļ uz turienu, no kurienes nāk, tieši tā pat kā krievijā.
37 1 atbildēt

Pēdējā bilde tiešām pretīga.

Nevajag ieiet rasismā, bet jāsaprot, ka katrai tautai vislabāk ir dzīvot savā valstī, pēc saviem likumiem un paradumiem.

34 0 atbildēt

Ja pie mums būs bēgļi un ja viņi veiks šāda rakstura noziegumus, ierosinu pie kriminālatbildības pēc LR likumdošanas saukt ne tikai viņus, bet arī deputātus, kuru dēļ mēs uzņemam bēgļus. Un attiecīgos deputātus, ministrus notiesāt par līdzdalību šajos noziegumos. Un ne tikai tos, kas dotajā brīdī ir pie teikšanas, bet arī (un jo īpaši) tās amatpersonas, kuru darbības laikā šāds lēmums tika pieņemts! 

32 0 atbildēt

Par tādiem izgājieniem, kā pēdējā bildē, ir bez vārda runas jādod pa  purnu, un nav svarīgi vai tu esi 1:1 vai 1 :100!!! Es pilnīgi pievienojos!!!

Atliek tikai cerēt, ka LV patiešām ir vēl darītāji palikuši, nevis visādi "netā pļūtītāji" un "soctīku zadroti"... Reizēm pie mūsu "elites kubiem" aina paveras ne labāka... Un tie diemžēl nav tikai asociāli gopņiki... Un tos "timuriešus", kas grasītos vismaz aizrādīt, tuvumā arī parasti nemana...

Vēl gribētu uzsvērt to, ka tomēr vajadzētu draudzēties ar veselo saprātu, un saprast, kur beidzas 'informācija" un kur sākas "provokācija", "dezinformācija", "propoganda"...

Ja kāds nav vēl pamanījis- Ir atsācies aukstais sarš starp "Kremļa naftas reketa mafiju" un pārējo civilizēto pasauli. Un šis karš šodien bieži tiek realizēts ar "sociālo mediju" un WWW starpniecību.

Esmu gatavs saderēt, ka šādas "koordinētas" nekārtības nav sagadīšanās, bet mērķtiecīgi organizēts pasākums, kas ietver incidenta radīšanu, to "izbazūnēšanu" medijos radot lavīnveidīgu efektu.... Ar mērķi biedēt sabiedrību, piespiest izdarīt pārsteidzīgus secinājumus/lēmumus, destabilizēt politisko/sociālo situāciju.

Lūdzu izdariet pareizos secinājumus- no kurienes visam aug kājas un kam par to ir jāsaka "paldies"...   emotion

Citiem vārdiem- saprotiet, ka visādi "melnie", vai tie legālie, vai nelegālie imigranti, ir tikai "ierocis", nevis aktuālais ienaidnieks...

P.S.: Arī ar sišanu/šaušanu un tamlīdzīgu vardarbības kultivēšanu netā pārāk neaizraujaties- par to ir reāls pants!!!

32 0 atbildēt

Ja fīrers tagad redzetu kas notiek vacija. Viņam tas nepatiktu.

26 1 atbildēt

Ložmetējs, daudz patronu , un visu šo Musulmaņu problēmu pats atrisināšu.

23 1 atbildēt

Nu ko, ja Latvija kas tads notiks, tad jasak veidot grupejumus, un sie paraziti jasak medit... nejau piekaujot, tas nebus lidzets... bet gan nogriezot viniem instrumentus, lai naw ar ko vairak veikt uzbrukumus sievietem... 

23 1 atbildēt
Es šito vienkārši nesaprotu. Kāpēc sieviešu tiesības atšķirās no vīriešu tiesībām? Ja nebūtu sieviešu nebūtu vīriešu, labi arī bez vīriešiem nevar iztikt bet kāpēc notiek tā dzimumu dalīšana kautkāds bezsakars , jo godīgi visa cilvēce ir uzskatijusi ka sievietes ir zemākā līmenī. bet kāpēc? Sievietes dzemdē, rūpējas par ğimeni iet uz darbu vīrieši arī daudz ko dara bet vispār nesaprotu par ko viņi ir labāki? tas pats skolās ar mājturību, meitenēm jāmāk taisīt ēst, adīt, šūt, tamborēt, reāli sievietez uzskata par kalponēm un to bērniem māca no 5 klases. Kautkas jāmaina pasaulē
23 3 atbildēt

 6.bildē tam spļāvējam tā prasās ar kārtīgu rungu,ar visu sirdi un dvēseli, pa to tizlo "guŗķi",tā ka cepure paliek tajā pašā vietā,kur stāvēja.Pa galam šitos ķēmus neieredzu!Starp citu ja nāks pie varas nacionāļi,tad tas mērkaķu bars ātri pazudīs uz savu etnisko "aizgaldu".Baigie jau nu kara cietēji,ja šitā darās.Tā policija arī tāda dīvaina,kas tad viņiem sievas un meitas nevienam nav!?Tā frau(Merkele) arī,visi zināja arī es tai skaitā,ka sūdi būs ar tiem bēgļiem un jau krietnu laiciņu atbpakaļ,bet nē,ar savu "super mega skill bēgļu māmiņu klubu" visu sačakarēja,un pie tam tā kārtīgi,ka būs ļoti grūti visu izlabot.Būtībā šitas vēl tikai ir ziediņi,vēl tikai sūdi knapi sākušies!!!++

20 0 atbildēt
Ir viens labs,pietiekami efektīvs līdzeklis pret šādiem spļāvējiem,gramstītājiem.Piparu gāze.Tak nēsājiet katra,kabatā,viegli pa tvērienam.Un pūšat uzreiz,bez garām runām,ja kāds sāk kādas ļaunas aktivitātes pret jums.Un viss,problēma būs ātri atrisināta.Nav dārgs,10 € maksimums.Un pilnīgi legāls,no 16 gadu vecuma.Nekautrējaties lietot.Ja ir tam pamatots iemesls.
17 0 atbildēt

žēl kad Adolfs Hitlers ir miris... 

17 0 atbildēt
« 1  2  3 »