local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis publicē šokējošu informāciju par 2 Valsts policijas darbiniekiem!64

524 4

Sen jau ir zināms, ka likumi neattiecas uz parastajiem mirstīgajiem, un polcijas darbinieki var atļauties darīt to, par ko citus liktu aiz restēm.

Salvis Kārkliņš savā Facebook profilā vakar publicēja šokējošu stāstu par savu pieredzi ar 2 policijas darbiniekiem.

524 4 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000
Ir nācies ko līdzīgu izjust uz ādas no Tukuma likumsargu puses! Citā stāstā man aptīrija garažu, policija pusotru mēnesi neko nedarija! Nospļāvos un vietējajai mafijai samaksāju 250 ls! Pēc 4 dienām zagļi ar to kas nebija vel nopārdots bija klāt pie manīm. Un naudu par postu dabuju no viņiem! Varbūt bandīti jāliek policistu vietā!!!
67 0 atbildēt

Tas R Rāviņs minēja " Ticiet tik zemam sabiedrības atkritumam".  Tā ir goda un cieņas aizskaršana par ko pienākas kriminālatbildība. Tas tā. Par šo jau policija tā teikt jau iekritusi bez variantiem!

48 0 atbildēt
Ja šī visa ir patiesība, tad nav brīnums, ka cilvēki brauc prom no Latvijas. Pēc tam policistu radītos miesas bojājumus ārstēt Latvijas "Bezmaksas veselības aprūpē"?
46 0 atbildēt
Vienkārši šausmas un kautkas neticams!!! Un tādi ir policijas darbinieki, kuriem būtu jārūpējas par cilvēku drošību. emotion
42 1 atbildēt

Tam cietušajam facebook galerijā ir bilde ar ieroci, krūze ar marihuānas lapām, mūsu visu iecīnītā smokeru gāzmaska, cipīšu bildes un lsd lietotāju tipiskās bildītes. Un profilā rakstīts, ka nāk no Ērgļiem (cik zinu, tur ir iecienītas psihatropās vielās). Joprojojām gribat akli ticēt visam ko lasat? Pats sākums man jau liek ieņirgt, izdomāja ieiet Fēniksā, fcking 7ņos no rītā emotion emotion , no faifa izcēla 250, uzsauca apsargam kafiju un bārmenei dzeramnaudu iešķieba. emotion Pēc tam viņam makā jau 350 eiro uzradušies. emotion Reti kurš cilvēks mūsdienās ar 100 eiro makā staigā. Tas tā. 

Un Bļe, tas, iedzeršu glāzi šampanieša , Fēniksā, 7ņos no rīta. emotion emotion emotion Tak filtrējat ko jūs lasiet. emotion

37 5 atbildēt
No šejienes secinājums-nevajag iet uz tādiem feniksiem un spaidīt tās aparātu pogas.
32 1 atbildēt

Tā viņš notiek, ka pa daudz izcel fēniksā un aizej prom emotion

31 0 atbildēt

Nekas burtiski jauns.  Liepajas Pasvaldibas policija mani aiztureja, neatminos par ko un ielika islaiciga izolatora, uz laiku kamer atbildigais inspektors ieradisies, pec stundas vins ieradas, visu nokartoja un izlaida, man no jakas ieksejas kabatas bija pazudis zelta krustins, Manam pazistamam, no jakas izvilka 150Ls, kas taja laika nebija nekada maza nauda. Daudz zinami sadi atgadijumi. 

Policija nestrada tautas varda un tas ir jatceras.

18 0 atbildēt

Pēc pieredzes - nav pamata neticēt. Bet tajā pašā laikā - ja tevi savāc un esi iedzēris labāk nepīksti/netrokšņo, būs tikai sliktāk. 

15 2 atbildēt

šī ir reāla klasika!!! pie vainas, garantēju, ir tas, ka čalis normāli izvilka no aparātiem un APSTāJāS.  reāli zinu vairākus cilvēkus, kuriem šītā ir gadijies. vairumam gan ne ar policistiem, bet ar baņģukiem. pēcāk šitie krāni draudzīgi sadala guvumu starp apsargu, bārmeni un kas tur vēl fēnī tup , par ziņu sarūpēšanu. tā teikt roka roku mazgā. zinu pat vairākus gadijumus ar kazino. spilgtākais bija kad vīri bija kādus 20k latus vinnējuši. bija spiesti tos turpat vien notriekt emotion , ko arī svinīgi, lādēdamies, paveica.

13 0 atbildēt

visa tā sāls te bija vien savākt piķi no nabaga iereibušā orka. reibums ir garants tam, ka pilnīgā varēs uzkarināt jeb kādu vainu uz viņa

   un varu paredzēt nākotni - garantēti. iespējams te arī kaut kādu smirdoņu izdosies sataisīt, bet bez tālejošām sekām. augstākais būs kādu norās, varbūt pat pazeminās, vai drausmīgākajā gadījumā atlaidīs, kas maz ticams. un vai zini kāpēc? tāpēc, ka visa policijas piramīda ņem kukuļus, visa. tie, kuri neņem, tiek izēsti un aiziet no policijas spļaudīdamies.

  ps. policijas korumpētībai ir ļoti dziļa, stratēģiska nozīme valsts pārvaldē. diemžēl...

13 0 atbildēt

Da katram pļēguram, kuru policija par kaut ko paņem un kuram pēc atskurbšanas uznāk luste sūdzēties, aizturēšanas brīdī pāris simti, ja ne tūkstoši kabatā bijuši. To, ka policisti situši bez iemesla, ņirgājušies un sazin ko vēl nav darījuši, arī mīl piedzejot - ja ir kāds zilums zem acs, tad noteikti pilicistu vaina. Vairums tik pa šmigai neapjēdz, ka viņus arī nofotografē un nofilmē gan aizturot, gan pēc tam iecirknī, un beigās, kad sāk šķetināt viņu garadarbus, tad sūdzētāja garadarbs galīgi neiet kopā ar bildēm un video. Konkrētais sūdzētājs lai nestāsta, ka piektdienas rītā Rīgas centrā viņam, mierīgi ejot pa ielu, bez iemesla uzklupuši policisti, aizturējuši un safabricējuši krimināllietu no nekā. Tā vienkārši nenotiek, jo katra krimināllieta ir pamatīgs darbs ar papīriem, kuru tāpat vien prikola pēc, lai paņirgātos par kādu nejaušu garāmgājēju, neviens policists neuzsāks.

13 1 atbildēt

Ja kāds cilvēks piekasās policista drēbēs tad sākumā jāprasa lai parāda dokumentus, jo tagad pēdējā laikā parādās šie "policisti" un pieprasa maksāt sodu par kaut ko (uz rokas) vai arī rakstīs protokolu. Tāpēc dārgie draugi ja jūs aptur jebkāds cilvēks policijas uniformā prasiet dokumentus pirms sniedzat savus, Latvijā ir uzradušies viltus policisti. Bet par šiem es ceru ka viņi tiks atlaisti. 

Redziet Latvijā cilvēki nav vajadzīgi tāpēc viņi cenšas pazudināt savus ļaudis un līst pakaļā tiem "bēgļiem" jo tā taču ir šīs valsts nākotne... 

12 1 atbildēt

Nu neviens jau klāt nēesam bijuši un varam tikai izteikt minējumus...

Par vienu gan šaubos - 350 eur ko tīri teorētiski šie cilvēki varētu sadalīt uz četriem... nu par tādu naudiņu nedomāju ka kāds riskētu. 

Vēl jau - vecrīgā ir pilns ar novērošanas kamerām. Varbūt vērts nolīgt advokātu, kas savukārt zinās kā izprasīt ierakstus utt.

10 0 atbildēt

Tautai jāzina savi varoņi, principiāli šādiem policistiem vajadzētu at'nemt jebkādas iespējas strādāt, lai kļūst par bezpajumtniekiem. Vīrietis bez darba vairs nav vītietis.

11 1 atbildēt
Skumji, ka šādi cilvēki strādā iestādē, kurai būtu jārūpējas par iedzīvotāju drošību..
10 0 atbildēt

Ne tādi vien pērtiķi strādā gan valsts gan pašvaldības policijā. Skumji.

11 1 atbildēt

Lasot gandriiz apraudaajos emotion Protams fake feniksaa kafija ir par velti un apsargam kafiju nebutu jauzsauc kaut ari kaf. nebutu par velti. Pipargaaze mutee vsp nereaali. hip hip uraa jaunajam feikerim  emotion 

10 0 atbildēt

Visur ir liecinieki un kameras. Nav pilnīgi nekādas problēmas noskaidrot patiesību  emotion 

9 1 atbildēt

Klāt nebiju, pats neredzēju! Ļoti iespējams ir tas, ka menti dežūrē ap šādām iestādēm, attiecīgi dzeramnaudu saņēmusī vai kafiju dzerošais apsargs pateica ārā gaidošiem mentiem ka pusim ir paveicies. Izmantojot savu statusu un autoritāti tiek apzagts cilvēks un izvirzot apsūdzības nomelnots cilvēks. Skaidrs ka alko analīzēs nekas neuzrādījās, tādēļ grūti piesiet neadekvātu rīcību. Pie tam 4 policisti vienā mašīnā? 

8 0 atbildēt
« 1  2  3 »