local-stats-pixel fb-conv-api

Patiess, sirdi plosošs stāsts par Amandu Todu19

354 5

Šis būs patiess un sirdi plosošs stāsts par kanādiešu meiteni vārdā Amnada Toda.
Tas būs par to, kā viens cilvēks spēj sabojāt 15 gadus vecas meitenes dzīvi...un novest līdz kam tādam, ko var izdarīt tikai bezcerīgi izmisis cilvēks, jo saprot, ka dzīvē vairs nav izejas un nav jēgas vairs turpināt.



354 5 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000
Ja nav smadzeņu,pati vainīga.Nav ko plikumus internetā likt ja nespēs tikt galā ar sekām. Neviens stobru pie galvas neturēja kad ķermeni webkameras priekšā gorīja.
38 2 atbildēt
Un turpinot par šo tēmu.Tieši vakardien,manas draudzenes vecākā meita-15 gadi tika konkrēti audzināta par tādiem interneta sakariem. Īsāk-iepazinusies netā ar čali no Rīgas-16 gadi,un jau ilgāku laiku sarakstījušies gan telefonā,gan caur Draugiem,gan feisbuku.Draudzene vakar nejauši uzrāva abu saraksti-pat man mati sacēlās stāvus.Tādus tekstus tikai jēlās pornofilmās var dzirdēt... Par cik neesmu ar maisu sists,sāku netā rakt augšā kas tas par fruktu ar neķītrām tieksmēm,un nemaz nebiju pārsteigts ka tas izrādījās nevis 16 gadīgs sīks izvirtulis no Rīgas,bet 45 gadīgs kroplis un pedofīls no Ogres.Šodien faktus nodevu attiecīgām instancēm. Tā,ka LŪDZU meitenes,pirms sākat interneta saraksti,LŪDZUnoskaidrojiet visu par otru...
27 0 atbildēt
Žēl meitenes, jā, var viņu saprast, apkārtējie reizēm spēj būt ļoti nežēlīgi, īpaši barā. Tomēr no otras puses, kā jau te minēja, vajadzēja domāt agrāk pirms grozīties kailai kameras priekšā. Lai es tagad ietu kādam svešiniekam izģērbties kameras priekšā- nekad mūžā. Pat telefona numuru kuram katram nedodu, kur nu kailbildes. Labi, ko nu tur vairs nosodīt. Atliek tikai cerēt, ka nākotnē par šādiem stāstiem nāksies dzirdēt arvien mazāk un tie mērgļi saņems atbilstošu sodu.
22 0 atbildēt

Zini ko? Nevis TAS cilvēks viņai dzīvi sabojāja, bet viņa PATI sev dzīvi sabojāja. Kur prāts svešiniekiem plikbildes sūtīt. Pašas stulbuma dēļ vien tas viss arī notika. 

14 3 atbildēt

īstenībā šis viss notikums izgaismo tieši patieso problēmu - ģimene un sistēma. pirmkārt - kāda velna pēc viņai bija OBLIGāTI jāiet uz skolu, mhm? ja meitenei tur viss bija galīgā dirsā, tad kāda velna pēc un kurš viņu turpināja dzīt uz iestādi kā tādu aitu uz kaušanu, ko???  Dabā nez kāpēc ir bišķi savādāk, nevienam runcim tu nevarēsi gribēdams ieskaidrot, ka katru dienu viņam ir jālien pie niknā rekša bļodas baroties un iegūt kodienus. secinājumus izdariet paši...

12 1 atbildēt
Kārtējais pierādījums, cik nežēlīgi var būt cilvēki..
11 0 atbildēt

Skaista meitene, ļoti žēl ka tā ar viņu sanāca.

10 0 atbildēt

man poh, varu krāmēt sava krāna bildes i-netā stāvgrūdām, visiem poh , emotion

tiesa gan, par to jauno dāmu sad

10 0 atbildēt

Vispār tas stāsts sākas savādāk. Viņas vecāki bija šķīrušies un kad viņa aizbrauca pie tēva viņš viņai nopirka webcameru un viņa sāka sēdēt kkādā portālā līdzigs Omgelei, bet tad viņa ķipa vienā dienā pacēla krūšturi un viens čalis uzņēma screenshot un sāka viņu terorizēt ar to lai viņa uztaisa 3 šovus un tad viņš viņu liks mierā bet viņa to nedarija un tad viņu skolā par to piekāva un pēc tam viņa uztaisija to atvadu video un pēc 3 stundām pakārās ....

P.S. Viņas mamma negribēja viņai pirkt webcameru , jo viņa domāja kam viņai to vaig .

4 0 atbildēt
Lielākā daļa no raksta ir bs, neņem lūdzu informāciju no neuzticama avota un nepadod tālāk, es esmu par todas lietu jau gadus atpakaļ.
2 0 atbildēt
Žēl viņas,bet tomēr pati vainīga
3 1 atbildēt
Ehhhhhh.Dzīve ir dzīve......
5 3 atbildēt
Tas cilvēks,vienkārši bija slims pedofīlisks manijak kuram tagad laikai ir 36 gadi.Viņš vesalu gadu bija sarakstījies ar to meiteni,lai iegūtu viņas uzticību.
1 0 atbildēt

Skaidrs,skaidrs keyboard warrior emotion .Visi nav redzējuši,mazais 10 gadīgais zīdaini.

2 1 atbildēt
😂👍
0 0 atbildēt

copy raksts, tiesam domaji ka visi aizmirsis par sito?

4 5 atbildēt

Pati vainīga!

2 3 atbildēt

Pati vainiga. Nemaz nau zel

4 7 atbildēt