local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc man nepatīk Latvija (2)154

1657 172

Sveiki spocēni! Šajā rakstā uzskaitīšu iemeslus kadēļ man nepatīk mūsu mazā Latvija, šis ir mans subjektīvais viedoklis un zinu, ka saņemšu kritiku, bet esmu gatavs tai stāties pretī un ceru, ka kāds no jums man arī piekritīs.

1657 172 154 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 154

0/2000

Vecīt, tu esi trollis vai vienkārši autistu karalis?

1. Šogad, 4. Janvārī pats redzēju, ka Nīderlandē, uz autobāņa, kur maksimālais ātrums ir 140km/h un ceļi ir vieni no labākajiem Eiropā, mašīnas brauca 40km/h jo visur bija ledus un burtski mašīna gandrīz nebija kontrolējama. Tā kā, diršana, visiem ceļi ziemā nav lieliski, un Latvijas ceļi ziemā galīgi nav briesmīgākie.

2. Visi raud par politiķiem, katrā zemē, tu neesi īpašs. Nedzīvosi pasaulē kur tev valsts dos visu un tev nekas nebūs jādod. Visi raud par korupciju, bet pirmkārt, cik daudzus cilvēkus tu zini, kas saņem algu aploksnē? Tieši tā, daudz. Otrkārt, kad, redz, sauja politiķu uztaisa sūdus, viss bars ir jālinčo, ne? Nē, daži savāra mēslus, bet tāpēc visa saeima nav zvetējama. Treškārt, krīze nav saistīta ar korupciju vai politiķiem, tas bija globāls notikums, vienīgi krīzes sekas būtu bijušas mazākas, ja mūsu valdību nevadītu zemnieki un inžinieri, bet gan ekonomisti un sociologi. Bet hej, ko lai dara, ka tauta vēl zemniekus, nacionāļus vai krievus, tā vietā lai skatītos kurš ko dajēdz?

3. Labi, piekrītu šim punktam, tomēr Vējonim vēl mazs laiks ir bijis lai spriestu, kāds viņš ir. Agrāk ar Zatleru bija līdzīgi, ka no sākuma tāds nīkulīgs sķita, beigās parādījās sava harizma un nostāja.

4. Es nespēju noticēt, ka tu esi ielicis sportu kā mūsu vājību. Tu saproti, ka Latvijā ir ap 2 mil. iedzīvotāju? Tu saproti, ka pasaulē ir 7 milijardi iedzīvotāju? Latvija ir maza, niecīga, pleķītis. Šis pleķis bāž ārā lielos bobslejā, skaletonā, hokejā, BMX un sazin kur vēl ne. 

5. Pieņemu, ka tu mācies kādā vājā skolā, kur cilvēki nevella nedajēdz par savu nākotni, bet pirms gadiem 15 viss nebija labāk, bija sliktāk. Jaunieši staigāja skūtiem pauriem, piedzērušies, heroīns un līmes ostīšana, un citas stulbības bija izplatītākas, tagad vienīgi spaisa epidēmija bija un daudzmaz pārgāja, bet ir daudz apņēmīgu jauniešu. Ir vairāk kā agrāk. 

6. Eksperti? Kādi tev eksperti? Cosmopolitean horoskopu eksperti? Latvijā iesūta 750 bēgļus, mazāk kā tūkstošā daļa Latvijas populācijas, un visiem bikses jau pilnas. Nekāda musulmanizācija nav, es te negrasos strīdēties, par vēlvienu garu tēmu. Un vēl, kapēc latvieši vispār domā ka viņi ir kāda attīstīta tauta rasisma ziņā? Paprasi kādam rasistam no Rietumeiropas, un sapratīsi, ka latvietis ir tikai kārtējais Austrumeiropietis citās acīs. Tā pati urlu tauta, ko Jūs nīstat. Es pats esmu tīrasiņu latvietis, un nesaprotu par ko visi pārējie lepojas. Apsēžos vilcienā, paskatos citiem sejās, kādas drēbes mugurā, kādas ielas apkārt, Austrumeiropa. Latvietis atver muti, Austrumeiropa. "Rietumi slikti, visi kļūs geji, visi atbalsta pedofīlus, mēs esam gudrākie, globālisms slikts u.t.t." Stulbs latvietis neatšķiras no stulba krieva. Mēs eiropiešu acīs esam tāds pats līmenis kā Kazahstāna. Paši ganjau ziniet ko domā par latviešiem Anglijā, bet te jūs blatojat ar savu tautību. Pašiem smiekli nenāk? Nekāda musulmanizācija nenotiks, tak informējes: https://youtu.be/RvOnXh3NN9w Citi te man mēģina iestāstīt cik slikti viņi visi ir, bet es reāli esmu dzīvojis Rietumeiropā un es, sasodīts, zinu labāk.

7. Tas nav nekas neparasts, ka tiesas prāvas notiek ilgi. Zolitūde bija negadījums jebkurā gadījumā, un skandāls ir sacelts nevis tapēc, ka ir baigi traki, bet tāpēc ka mediji kasē naudu no rakstu apmeklējumiem, kur neko vairāk par kārtējā "eksperta" viedokli, kas neko jaunu nepasaka, tur neatradīs. Neredzu iemeslu baigi ārdīties par šo tēmu. Par pedofīliem gan nezinu kapēc neapcietināja vai pshihenē neielika.

8. Citās valstīs parasti nav tādas problēmas ar salšanu, kas stipri degradē asfaltu, un par tavu statistiku, es uz ātru roku meklējot nevarēju tādu atrast, bet šaubos, ka nosauktajās Āfrikas valstīs ir labāki ceļi. Lai gan ceļi ir briesmīgi, viņi ir krietni uzlabojušies laika gaitā. 

163 9 atbildēt

A bet mums ir svaigāks gaiss un zaļāka zāle. Un laikam grāvji arī dziļāki emotion

53 0 atbildēt

Normālu Saeimu ievēlēt nemāk, viņi sev prezidentu vēlēšot - sasmējos! 

Visādi citādi normāls raksts, tiesa - tie iemesli ir vēl daudzreiz vairāk, varbūt izveido arī turpinājumu? emotion

56 5 atbildēt

es apzinos,ka esmu no administrācijas,tapēc centīšos skarbi neizteiktiesemotion

bet tu esi nekas vairāk kā anonīms virtuālās vides trollis

ja tev kas neapmierina mūsu banānu republikā,tad RĪKOJIES!!! 

sāc domāt kā tos klaunus Saeimā var iekustināt,lai ko beidzot sāk darīt.

46 2 atbildēt

Atradies gudrinieks,nez kapēc,tu nevienai problēmai neuzraksti risinājumu?

44 2 atbildēt
Vairāk par visu, ko tu nosauci, man nepatīk cilvēki, kas ņaud par to, cik viss slikti, bet tajā pašā laikā, neko nedara, lai šo zemi uzlabotu.
35 2 atbildēt

Nu baigi subjektīvi, pamatā tiek kritizēta valsts pārvalde, nevis pati valsts... lietas ko agrāk vai vēlāk ar pieredzi savedīsim kārtībā. Cik tad ilgi esam neatkarīgi? Pa lielam, šādā modelī- tikai no 1991. gada. Ir daudz vecākas valstis, kurās arī ir problēmas, ko risināt, ne velti dienvidu zemēs nereti notiek protesti, gājieni un pat pūļa ārdīšanās...

Par jaunatni runājot- tak vienmēr tā ir bijis, kāpēc visi uzskata, ka viņu laikos jaunieši bija paraugbērni, un tagad ir haoss. Nemaz negribas domāt kas par bardaku valdīja PSRS laikos, kad ienāca visas punk un pārējās subkultūras no rietumiem...

Sports... esam ļoti maza valstiņa priekš pasaules mēroga... varam lepoties kaut vai vien ar to, ka spējam konkurēt ar valstīm kur sportistu ir vairākas reizes vairāk, bez tam arī nauda tiek ieguldīta sportā vairākas reizes vairāk nekā to var atļauties Latvija. Un ja izdodas kādreiz kaut kur paspīdēt- pludmales volejbols, teniss, bmx, reta hokeja spēle, spožs NBA debitants... tad jau varam būt patiesi lepni. Nez kas to ir izdomājis- ja neuzvaram, tad neko neprotam, manuprāt- tipiska PSRS laika domāšana... =[

Ir dumji visu tikai kritizēt, pretī nesniedzot kaut kādu risinājumu. Plikas negācijas tikai aptumšo prātu. Ja kaut kas tik ļoti grauž- celies, ej, dari, maini kaut ko, ja to nespēj- tad vai nu samierinies, dzīvo savu dzīvi un domā par savām lietām, vai arī brauc, meklē labāku dzīvi citā valstī. Sēdēt un čīkstēt ir sliktākais variants, jo tas pilnībā neko nedod, un neko nemaina... emotion 

32 0 atbildēt

Kārtējais pie datora sēdošais čīkstulis.

28 1 atbildēt

Lielākoties taisnība. emotion

25 0 atbildēt

"- "par nosaukumu vien emotion īstenībā vai esi sev uzdevis jautājumu, ko tu vari dot Latvijai? Nejau Latvija ir slikta (nav mums ne zemestrīču, ne plūdu, ne tornādo, ne lielie ugunsgrēki), slikti ir cilvēki,kas gremdē šo valsti.. tātad- viss atkarīgs no katra- vai tu cel, vai gremdē, vai tu mīli šo zemi, vai mīli tikai pats sevi emotion

26 3 atbildēt

Es gribētu redzēt kā tu par minimālo algu cītīgi berztu slapjo piemīdīto sniegu no trotuāra. Kurš cittreiz vienkārši visu dienu snieg. Esmu to darījusi, tpc pie sētniekiem nekasos, jo par tiem nez kpc parasti sievietes rukā un ne tās jaunākās, jo  darba devējiem vajaga jaunus cilvēkus.

17 0 atbildēt

Var redzēt, ka neesi izbāzis galvu ārpus LV teritorijas un padzīvojis citās valstīs pievērsdams uzmanību uz dažādiem sīkumiem ..

1. nav jēgas tīrīt ielas, brīdī kad snieg sniegs, jo pēc smagā auto, jau pēc 10 minūtēm ir atkal kupenas un tas ir visur. Neviens ar šķūri tev pa priekšu neskries.

2. šāda situācija ar politiķiem ir visur, piekam tauta ievēl politķus - attiecīgi ja neesi aizgājis balsot tad esi līdzvainīgs

3.ja tautai dos iespēju vēlēt prezidentu, tad vispār klauns var tikt ievēlēts, pietiek, ka tauta izbīdija Kaimiņu (pajoliņu/alkānu) , vai piemēram rīžo ūjinātāju, vai piem. urlakovu - uj, tur sarakstu var taisīt un taisīt - jo tauta tos **** ievēl balsojot par tiem, vai neierodoties vēlēšanās.

4. esam pārāk maza valsts, lai visās nozarēs spētu sameklēt atbilstošus top līmeņa spēlētājus, ja tādi parādās tad tos ārzemnieki izķer

5. par jaunatni taisnība, bet atkal- tas ir visur kur ir demokrātija un būs vēl trakāk. Tikai totalitārisks režīms spēj jaunatni nolikt pie vietas (un, ja godīgi, tad izlabot daudzas lietas).

6. protams, ka būs pilns ar musulmaņiem, jo attīstītāka valsts - to vairāk domā par ērtībām, savukārt ērtību saglabāšana nozīmē, ka domā - cik bērnus radīt... musulmaņiem un viņiem līdzīgajiem ģimenēs ir līdz pat 10 bērniem un tikai tāpēc, ka viņi bagātību mēra bērnos nevis mantās un naudā. 

7. apjomīgas lietas, netiek izskatītas mēnešu laikā, var paiet gadi un tā tam būs būt! Ja vien jau laicīgi nepasaka- o Pēterītis atbildēs par visu, jo šķibi paskatījās un sēdēs 10 gadus (kā tas ir totalitāriskās valstīs)

8. ja Tu regulāri braukātu pa LV pēdējos gadus, tad redzētu, ka valsts ceļi tiek taisīti un, ņemot vērā, ka tiek ieguldīti lieli eiropas finansējumi, tad arī lielajām štrāsēm būs kvalitāte, savukārt, ja tu brauc pa pašvaldības neremontēto ceļu - tad vaino savu pašvaldību ne valsti. Es pa LV ceļiem braukāju jau vairāk kā 15 gadus un redzu kā tas notiek. Izskatās, ka neesi pabraucis pa LT un EE ceļiem ārpus lielajām štrāsēm, ja atļaujies salīdzināt ar šīm valstīm.

Pelnīts mīnuss! 

17 1 atbildēt
Tipiskais Latvieties - saskata tikai slikto. Kāds varbūt var arī kaut ko labu pateikt, par Latviju? Tapēc jau arī esam tik slilti, jo paši tikai to slikto un negatīvo radam.
16 0 atbildēt

Katram ir savs redzējums. Būtu prieks, ja raudzītos arī plašāk daudzi ļauži. Jo Latvija ir tomēr skaista Diezvemīte, ja tā izsakās senču vārdiem. Mums ir patiešām skaista daba, kuru var atrast arī vēl neskartu un pašiem censties saglabāt to. Mums ir iespējas vairāk doties uz laukiem, izvēloties iekopt zemi un viensētu. Neviens jau nav teicis, ka tas ir viss viegli un vienkārši.  Latvijā ir daudz enerģētiski spēcīgu vietu un fantastiski cilvēki. Skan naivi, bet es tikai tāpēc joprojām neesmu aizmukusi prom no dzimtās zemes. Jā, man daudz kas nepatīk, mani skumdina valdībā esošais un tas, cik daudzi cilvēki ir tendēti uz spējas attīstīšanu pēc iespējas zemāk noliekties Valsts manipulatoru priekšā. Bet tas nemazina manu cieņu pret šo zemi, kas vispār nav nekādi vainīga pie tā, cik cilvēki ir reizumis vienkārši akli dvēselē un maģiski stulbi.  Labestība ikdienā vairāk un jādara ar sirsnību tas, ko vari darīt. Par kripatu gaišāku padarīt savu mīļo un apkārtējo laiku un vidi. 

16 1 atbildēt
Es tev ieteiktu virsrakstu nomainīt uz "kas mam nepatīk Latvijā". Varbūt tev Latvija nepatīk un tu viņu uzskati par "sūdu bedri", bet uzskatiem es piekrītu, tikai man nepatīk tas virsraksts, jo es esu Jaunsargs un neuzskatu to par "sūdu bedri". Jā un man ir 14 gadi tāpēc manu viedokli varat arī nopietni neņemt
13 1 atbildēt

Labs raksts - principā piekrītu visam minētajam. Un tiem kas saka: "Celies, ej, dari" - tas ir BS. Ja sāksi kaut ko darīt un rosīties, tad 100% atnāks un "visu noraks", izmantojot VID, PVD, kādu citu kontrolējošo institūciju vai normatīvo dokumentu. Redzu divus variantus - nečīkstēt un zobus sakožot dzīvot dzīvi "cik nu tur augšā iedalīts" (mana izvēle), vai arī sakrāmējam somu un "visas durvis ir vaļā".

11 1 atbildēt

Paši jau mēs savu valsti veidojam. Kādus sūdus daram tādos sūdos dzīvojam... Skumji.

12 2 atbildēt

Esmu jau sieviete labakos gados ,man ari jasaka milu so zemi ,bet ne valsti.Apnicis gaidit kad beidzot saja Valsti kkaut viens jautajums tiks sakartots lidz galam.Varbut tomer vajadzetu  izmest no velesanu sarakstiem  tos cilvekus kas valsti ir gremdejusi nevis pacelusi.Tagad ir ta, biji ministrs nedereji sataisiji lielas ziepes ,bet nekas deres par ierindas deputatu, es domaju ka tadam mandats vispar janoliek, tapec jau mes ari mulajamies uz vietas.Tad man vel tads loti nesaprotama lieta ka visi musu deputati tikusi pie tik lieliem uzkrajumiem vai ieklustot Saima nada birst no kokiem butu labi ja kads varetu uz so jautajumu atbildet .Tie musu pasu jaunie Valmieras balelini jau  sakot stradat Saima nebij nedz ar tadiem uzkrajumiem nedz miljonari ,bet ja vel nav tad driz noteikti bus varbut kads no viniem pasiem var atbidet ka to panakt jo strada jau visi bet kka nesanak.

9 0 atbildēt

Vecīt. Valsts ir laba, blakus jūrai, meži zaļi, nav zemestrīču, tornādo. Valdība ir stulba. Kamēr jānis (izdomāts vārds) strādā 12 stundas diennaktī smagu fizisku darbu, tikmēr politiķi dzīvo kā karaļi un par gulēšanu un valsts vešanu sūdos pelna tūkstošus. Tā ir tautas izvele. Mēs varam ņemt sūdu dakšas rokās un iet gāzt visu valdību. Radīt visā valstī haosu un varbūt kaut ko mainīt. Bet tas neka nenotiks. Iespējsm bus tad, ja Juris ies saeimas ēkai stiklu arā sist un policists viņam palīdzēs nevis viņu aizturēs. Bet tā nekad nebūs. Pēc tiem 50 gadiem tad arī tiešām latvija aizies, jo pagaidām tai vēl ir iespējas, tā aug. Mums vēl ir ļoti maz, bet tomēr ir zemes dzīlēs nafta. Nākotnē, kad pasaulē tā izsīks, tad latvija varētu nopelnīt milzīgu naudu. Bet tik tālā nākotnē latvijas vairs nebūs. Ar šādu valdību, nē.

9 0 atbildēt
Es IENĪSTU šito sasodīto valsti, bet mīlu Latvijas zemi, savas mājas
13 4 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »