local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc Linux ir labāks par Windows31

12 27

visi spoki jau tagad bus pazistami ar faktu ka man labak patik linex nevis windovs un tulit es jums paradisu kapec. lasiet uzmanigi un ari jus klusiet par kulta locekliem.

P.S atkal atvainojos par garuma zimem jo es nevaru atrast ka uz linex vinas var darit un man ari uz klaviaturas apostrofa poga nokrita

12 27 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Atkal kārtējais strīds par to kura OS tad ir labāka, un atkal jau der vecais teiciens - vienam māte ,otram meita, trešam kleita. Kādam labāka būs Windows, kādam Linux un kādam citam Mac. Vienreiz beidziet čakarēties ar to, kas tad īsti ir labāks un padomājiet par to ka katra ir labākā, tikai katra sava jomā. Jā, varbūt Linux ir open source OS, un nevajadzēs izgrūst tādu naudu kā par Windows, varbūt viņam nav vīrusu un patērē mazāk sistēmas resursu, bet kam tad viņa ir īsti domāta? Linux būs labāks priekš serveriem un to uzruēšanas, kā arī linux ir tā saucamā "hakeru" sitēma, un jā, to arī tiešām izmanto hakeri, jo tur ir tādas iespējas, ko šī raksta autors galīgi neizprot. Windows atkal ir vairāk grafiskā sistēma, tā ir vieglāka darbam, kā, piemeram, grāmatvedim strādāt ar Microsoft Office un visu viņam ir viegli atrast un pārskartīt. Linuxam ir daudzi plusi, bet tāpat arī Windows un Mac, viss ir atrkarīgs no lietotāja prasībām un nepieciešamībām, tas nosaka kura OS ir piemērota tieši viņam. Ja gribi spēlēt spēles protams, ka izvēlesies Windows. Ja gribi veidot serverus, tad protams ka izvēlesies Linux. Visas OS ir labas, tiaki jāmak viņas lietot.

8 0 atbildēt

Ko es tikko izlasīju?  emotion 

8 1 atbildēt
LINEX ir zāles pret caureju.emotionemotionemotion
2 0 atbildēt

Windows 7 tāpat var pielāgot kā vien pašam tik.  Vīrusi - pašam jāmak uzmanīties ar uz Mac'a un Linux var noķert vīrusu vienkarši Linuxu tik maz cilvēku lieto, ka nav vērts taisīt virusus, ja viņš būtu populārāks par Windows, tad ar Linuxam būtu vairāk virusu . WinXp vispār varēja boot ekerānu nomainīt, logon screen būtība visu xp varēja samainīt kā gribi.

2 1 atbildēt

papisu laiku lasot kautkādu vāvuļošanu... ceru ka tāda nav visu linux fanu diagnoze. Nē, Win nelietoju.

1 0 atbildēt

Šis rakts tapa tikai tapēc ka es pateicu ka linux ir mēsls?  emotion  emotion 

 
1 0 atbildēt
Nevar atrast garumzīmes uz linux, jau viens mīnus linux kontā, man uz win10 redz ir garumzīmes... Un kur kādi pārliecinoši fakti, vīrusi arī window os nav šķērslis, tik jāzin kas un kā un kāpēc...
0 1 atbildēt

Kapēc linux ir labāks par Windows? - Tapēc, kad linux nav labāks par Windows.

0 2 atbildēt
0 3 atbildēt