local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar mūsdienu puišiem147

1589 28

Raksts veidots pilnībā balstoties uz manu subjektīvo viedokli, tu vari piekrist, vari nepiekrist, tākā nestreso ja domā savādāk.

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/Problemas-ar-musdienu-meitenem/779677

1589 28 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 147

0/2000

lasot rakstu, izklausās pēc kaut kādas pašaizstāvības

plus vēl te nekas nav rakstīts par vīriešu beziniciatīvu - sēdēs uz mammas vai omes kakla un visu dienu spēlēs pc, vai arī dzīvo pie mammas mājās līdz sirmam vecumam un pat nedomās uzsākt personīgo dzīvi, mauprāt tā ir daudz lielāka problēma nekā tas viss kopā, kas šajā rakstā ir sarakstīts

8 0 atbildēt
Par to gļēvulību varu tikai piekrist. Ienīstu tādus cilvēkus...Reiz sanāca iegrābties un tāpēc tagad turos pa gabalu no gļēvuļiem,mīkstmiešiem,nezinīšiem u.t.t.
8 0 atbildēt

Katram kokam divi gali. Par apģērbu nedomāju, ka būtu jāsprēgā, jo katrs var vilkt mugurā to, kas viņam pašam tīk, bet piekritīšu, ka ir palicis vairāk puišu, kas nepazīst tādu lietu, kā darbu un brauc ar muti krietni pāri savai galvai. Bet tajā pašā laikā meitenes arī nav diezko spīdošākas. Tās dzērājas, pīpmanes un atvainojiet par aizskarošo leksiku, bet maukas, arī īsti neiederas kulturālā sabiedrībā. Tādas pašas vien riebīgas un bezatbildīgas ir mūsdienu sievietes, protams nerunāju par visām. Laiki ir mainījušies un diemžēl līdz ar to arī cilvēki, manuprāt, ir mainījušies un pamatīgi degradējušies. Ir palicis šaurs loks cilvēku abos dzimumos, kas ir apzinīgi, labsirdīgi, nekrāpjas un kopumā ir lādzīgi ļaudis. Bet nu to ar savu sprēgāšanu neizlabosiet, tas sākas jau ar agru bērnību, tas ir audzināšanu un to mums nebūs ietekmēt, tik vien, cik izaudzināt savus bērnus, lai tie būtu normāli cilvēki un lietderīgi sabiedrības locekļi. 

7 0 atbildēt
Swag - Secretly We Are Gay. : D
7 0 atbildēt

Ahh, pat vārdos nevar izteikt, cik ļoti precīzi viss ir aprakstīts! Tiešām, pieklājība, labas manieres, VISMAZ kaut kas iekšējā pasaulē ir gandrīz izmiris... Vīrieši (puiši) ir palikuši sievišķīgāki nekā dāmas. Vai arī, es vienkārši esmu vecmodīga. emotion 

Brīnos, ka tu tik patiesi to izklāstīji. Visu cieņu. emotion

8 1 atbildēt
Tātad, izdomāju atkal te iekomentēt, jo nevarēju to neizdarīt. Sāksim ar to, ka esmu tas, ko Tu sauc par `jaunieti`. Man ir 14 gadi, puisis. Personiski uzskatu, ka uz mani ļoti minimāli, kkas attiecas no šī. Par sesto - pirmais, trešais, ceturtais, piektais, sestais septītais, astotais, devītais, desmitais, praktiski neattiecas uz mani. Kas ar otro? To es nezinu, neviens nav man neko atklāti teicis. Vairāk nodarbojos ar sportu un lamāties es itkā nelamājos un viss man ir kārtībā, bet tā esi malace/malacis un liels pluss Tev no manis par centību un ieguldīto darbu. Es zinu, cik grūti top gari un laikietilpīgi raksti, kā šis. Repsekts un +1. emotion
7 0 atbildēt

Un puišiem, kuriem nav šo problēmu, ir īpaša vieta meiteņu dzīvēs, to sauc par ''Friendzone''. Puiši šo, puiši to.. Pazīstu ''Lojālās meitenes'', kuru instagrami ir piebāzsti ar savu ''Boyfriend'', bet pamanās tajā pašā laikā kādam citam čalim aizsūtīt kailfoto. 'Problēmas būtu katram jāmeklē sevī. Nevar jau nepiekrist, bet ne visi ir tādi. 

7 0 atbildēt

PILNĪBĀ PIEKRĪTU!kurš mīnusu ielika?

6 0 atbildēt

Ienīstu gejus un tos saucamos saldos viņus vajag sūtīt uz Ziemeļkoreju.  emotion 

6 0 atbildēt
Tu nevari pateikt kas tai meitenei par slimību? Baigi interesē...zinu ka tas nav pieklājīgi,ja nē tad nē.
6 0 atbildēt

Esmu no  meiteņu dzimuma, un varu pateikt to, ka, nevis puiši nav romantiski, bet paskatoties apkārt redz tikai lecīgos ar presītēm un pudeli rokās, un smēķi zobos, zēni sāk domāt, ka tā tam jābūt, un esot ar meiteni nespēj tā pa īstam atvērties, jo baidās no draugu, un pašas meitenes domām, ka no sliktā čaļa beigās iznāk romantiķis.

5 0 atbildēt
+ MūsdienāddDaudzi puiši domā,ka meitenei vajadzētu spert pirmo soli attiecībās. Īsi sakot ,ar vien vairāk paliek bremžu.
5 1 atbildēt
Sēžu un domāju. Un tā arī nebija ko piebilst...
3 0 atbildēt

Lai arī raksts ir vecs un šur un tur pārspīlēts (labākais piemērs gan bieži ir pārspīlēts) -retā reize, kad piekrītu taviem rakstiem.

3 0 atbildēt

Skatities uz musdienu meitenem,labak ir seedet stuuri un nepieverst sev uzmanibu.

3 0 atbildēt

Visam piekrītu, bet uzskatu ka lamāties, lietot alkoholu un uzsmēķēt (tabaku) nav nemaz tik slikti, ja to dara ievērojot robežu!

Paldies dievam, man gandrīz no visa kas rakstā pieminēts man nepiemīt!

5 2 atbildēt

Vieni tizleņi un idioti emotion 

3 0 atbildēt

beidz čīkstēt un vienkārši esi tas labais un perfektais vīrietis, puisis kas nu tu tur esi.  (izcils nicks btw)

Protams, tikai viedoklis, bet man liekas stulbi taisīt rakstu, kura nosaukumā ir vārds "problēmas" un tad censties problēmas uzskaitīt un problēmas pamatot un problēmas iztirzāt, kāpēc gan šīs problēmas ir tik problemātiskas... vai vai vai...

3 0 atbildēt

Jā. Viss aprakstīts tiešī tā kā arī es domāju. 

Pats arī esmu braucis alkohola reibumā, kad pat nevarēju normāli pastaigāt. Tagad pat par to nožēloju, jo varēja notikt kas briesmīgs un tas bija ļoti neatbildīgi.

Par "saldajiem" tie jau arī ir tie, kas domā ar savu locekli. Domā, ka ar ievārījumu pielaizīti mati padarīs viņus par romantiķiem. emotion 

Vienkārši... 1-1 no manām domām! Liels +

4 1 atbildēt

Man pohu*, es tankā. Tanktopā

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »