local-stats-pixel fb-conv-api

Kā bijušie EMObērni izskatās šodien? Man iepletās acis.44

1128 6

2000. gadi bija maģisks laiks emobērniem. Visi soctīkli vēl bija tikai izstrādē vai pašā attīstības sākumā.

Drēbes vienmēr bija nepietiekami melnas, mati bija pārāk nespuraini un vienmēr varēji izskatīties vēl pohujistiskāk un bēdīgāk.

Paldies Dievam, tas laiks nu ir pagājis un varam uz to atskatīties ar cerību, ka tas vairs nekad nenotiks.

1128 6 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Ruda matu krāsa, nevis riža. Riža ir krieviski.

146 0 atbildēt

Nav man iebildumu pret emo, bet ja vien beidzot iemācītos pareizi griest tās vēnas.

50 2 atbildēt

Tēmas pieteikumā tas stils nolikts tā it kā nekas šausmīgāks vispār nevarētu būt.

Pati augu tajā laikā un joprojām atceros to laiku, kad pašai mugurā bija tikai melnas krāsas drēbes, kājās kedas, vēja sajaukti, izspūruši mati, ap rokām aproces, bet austiņās smagais metāls. Teikšu godīgi - tas laiks bija labākais manā dzīvē, jo satiku daudz interesantus, radošus cilvēkus, kuri, neskatoties uz to, ka viņu stils daudzus biedēja, bija lieliski, sirsnīgi, mākslinieciski cilvēki ar kuriem vienmēr varēja aprunāties par dzīvi, kopā pastrinkšķināt ģitāru vai deklamēt dzeju. Jā, ir pagājuši gadi, stils mainījies ne tikai man, bet visiem pārējiem, kurus tolaik pazinu. Kāds nolēmis savas kniedētās jakas nomainīt pret žaketi un kaklasaiti, kāds cits, savukārt, gājis vēl tālāk un ar tetovējumu palīdzību izdaiļojis savu ķermeni, taču ne drēbes, ne ārējais izskats nav licis mainīties pašam galvenajai - cilvēcībai šajos cilvēkos un spējai domāt ārpus rāmjiem.

Savukārt tagad, lūkojoties uz jauno "yolo" un "swag" paaudzi redzu mazas tīnītes, kuras cenšas pievērst pretējā dzimuma uzmanību ar izlecošiem dekoltē, apakšbikšu izmēra šortiem un uzacīm rādītājpirksta biezumā. Ja agrāk, kad pati biju tīņu vecumā, manā mazpilsētā pulcējās visu tik ļoti nīsto emo un gotu bariņi, kuri nevienu neaiztika un miermīlīgi sadzīvoja savā starpā, tagad, apciemojot dzimto pusi, redzu ar saukļiem "swag" apķēpātas sienas, izsistas autobusu pieturas un jauniešus, kuri bezmērķīgi staigā pa ielām aiz neko darīt.

Nesaku, ka tagad viss ir slikti vai ka tagad visi jaunieši ir norakstīti, nebūt ne. Tas, ko mēģinu pateikt, ir tas, ka ne jau ārējais izskats nosaka to, cik labs vai slikts ir cilvēks. Agrāk vismaz, kad šīs subkultūras bija biežāk manāmas, jaunieši izpaudās, izcēlās pelēkajā masā, a tagad... tagad izcelties starp tiem, kuri staigā ar keponiem galvā un apspīlētām biksēm kājās, vari tikai tad, ja staigā apģērbā, kāds nav mugurā katram otrajam pretī nācējam, tāpēc šo "Paldies Dievam, tas laiks nu ir pagājis un varam uz to atskatīties ar cerību, ka tas vairs nekad nenotiks." es drīzāk gribētu attiecināt uz šo brīdi, ne to laiku, kad jaunieši vēl daudz maz bija individualitātes, ne viens no simts tādiem, kuri staigā ar cepurēm, kuras rotā uzraksti "SWAG" vai "SHIT".

26 0 atbildēt

Vienkārša patiesība, bet katram ir tiesības būt tādam, kāds viņš jūtās piepildīts.  emotion 

15 0 atbildēt

Kad es augu, mēs stilojām zem hipijiem, mans jaunākais bračka pankiem pieslēdzās... bet ar EMO man nav nācies satikties un štellītes bīdīt .

13 0 atbildēt

un tagad ir visādi swagi, hipsteri vai nu kā viņus tur sauc, bet mainījies principā nekas nav, tik un tā dažreiz nevar saprast pa gabalu, vai no aizmugures, iet čalis vai meitene ...  emotion 

10 0 atbildēt
Uzskatu ka tas bija labs gērbšanās stils, meitenes kā lellītes izskatījās. Un domāju ka viņš nekur nepazudīs, piemēram monster high bārbijas ir topā starp sīkajām
10 0 atbildēt

Ieliec kā 70to gadu panki un metālisti izskatās mūsdienās!

9 0 atbildēt

Ko lai saka bījušie raudāšanas veterāni tiem par godu vajadzētu uzsliet graizīšanās memoriālu.

6 0 atbildēt

Un šis ir Tas mazumiņš,kuri izdzīvoja,vai ir vēl kāds,kurš nav padarijis sev galu?

6 0 atbildēt

Par to es vnm runāju..jaunieši iztrakojas un pieaug .)Tam jāiziet cauri,lai saprastu.

6 0 atbildēt

Ceru manas bildes tajos laikos nekur nenoplūda. emotion

5 0 atbildēt

R.I.P Latvian.

3 0 atbildēt
Vismaz emo vairs nav aktuāli
3 0 atbildēt
it's all about attention...
6 4 atbildēt
9- man likās ka viņš ir meitene emotion
4 2 atbildēt
MJ avatarsMJ

18. joprojām nesaprot ko iesākt ar dzīvi pat pēc 6gadiem!  emotion  veselo saprātu ar karoti neiebarosi! emotion  emotion 

5 3 atbildēt
Piedod, bet iztulkots vienkārši šausmīgi.
1 0 atbildēt

ja godīgi izklausās ka viņiem pašlaik iet slikti, bērni 9-5 darbi. armija, 50k gadā kas reāli priekš USA ir man liekas +- minimālā alga.

1 0 atbildēt
Tā bij tikai modes lieta un veids kā izcelties
3 2 atbildēt